30
Dec

HJ HADI GELABAH BEROK : JAWAPAN BODOH TARAF LONGKANG !

 

 

Menurutnya, beliau hanya akan menyatakan pendiriannya sama ada menarik balik atau mempertahankan Amanat Haji Hadi sekiranya permintaan itu dipenuhi.
 
“Saya minta supaya diberi peluang sejam oleh RTM dan TV3 secara live (langsung). Saya percaya kalau jawab di sini akan diputar belit.
 
“Biar satu jam berikan pada saya untuk saya jelaskan, lepas itu baru masyarakat boleh menilai. Tak kira bila kerajaan nak beri, Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan akan beri arahan,” katanya selepas melancarkan satu program Pas di Rusila dekat sini hari ini.
 
di atas adalah petikan kata-kata hj hadi mengenai cabaran umat islam seluruh malaysia untuk beliau menarik balik amanat hj hadi pada tahun 1981.
ISU YANG MENGGAMBARKAN KETAKUTAN HJ HADI.
1) saya percaya kalau jawap di sini ( pada waktu sidang media tersebut) kenyataan saya (hadi) akan di putar belit.
belum pun bagi jawapan , hadi memberi alasan longlai. takde siapa nak putar belit kenyataan beliau.
pada saat ini jutaan umat islam di malaysia menunggu kenyataan hj hadi mengenai perlunya beliau menarik balik amanat yang beliau keluarkan itu.
isu nya bukan putar belit hadi ooi.

kenapa perlu DIALIHKAN ISU DAN WATAK SALAH KEPADA ORANG LAIN ?
2) selama ini hj hadi cukup teruja untuk melakukan apa jugak sidang media dan kenyataan media mengenai apa jugak isu.
kenapa hj hadi begitu takut untuk buat perkara yang kebiasaannya telah beliau lakukan ?
KALAU HJ HADI BAGI KENYATAAN MEDIA, MAKA ALASAN PUTAR BELIT TAKKAN TIMBUL LA HADI OI !
apakah hj hadi takut untuk memberikan fakta dan hujahan dalam bentuk rasmi sehingga terpaksa menyalahkan orang lain yang dituduhnya bakal memutar belitkan cerita ?
3) 12 hari diperlukan oleh hj hadi untuk menjawap desakan umat islam supaya beliau menarik balik amanat gila nya.
12 hari baru dapat jawapan ?
12 hari baru bukak mulut ?
apa payah benar hj hadi nak buat executive decision ?
RAKYAT DESAK HJ HADI TARIK BALIK AMANAT.

TAPI

HJ HADI RESPON SAYA TAK NAK KENYATAAN SAYA DIPUTAR BELIT.
4) kenapa perlu tv3 dan rtm ?
isu penyiaran secara live dan terbuka pada saat ini bukan lagi bergantung kepada media arus perdana la hadi ooi.
jangan alihkan isu.
jawap secara mudah dalam kenyataan media.
apa tak pernah buat kenyataan media ke ?
apa tak percaya pada live streaming ke ?
apa dah tak yakin pada malaysikinitv ke ?
apa dah tak yakin kepada pemberitaan haprakdaily ke ?
isu di sini adalah rakyat menunggu jawapan balas hj hadi mengenai desakan umat islam yang mahu beliau menarik balik amanat itu.
semudah itu. se simple itu.
12 hari hj hadi membisu.
kenyataan pertama keluar pulak kata dia takut cakapnya diputar belit.

kemudian nak kuatkan keyakinan dan yakin diri tak bersalah ,hadi  mintak kenyataannya diadakan secara live.
kalau nak live biarlah dibuat secara 2 way communication.
kau cakap dan ada orang lain pun cakap.
jelaskan pada pandangan aku hj hadi dalam keadaan cukup tersepit . rakyat semakin terbuka menilai isu dan fakta.
hj hadi gagal menjawap balas kehendak rakyat.
hakikatnya hj hadi juga gagal dan takut untuk menjawap isu memali, yang menjadi katalis ketaksuban ahli pas yang percaya kepada amanat seorang presiden gila.
aku cukup berkeyakinan kemunculan penulis CN AL AFGHANI telah mengecutkan perut hj hadi yang buncit kekenyangan jika dibandingkan dengan nasib malang anak anak memali yang dirembat tabungnya oleh pas .
hj hadi jangan jadi presiden yang tak paham soalan.

hentikan politik bodoh dan kolot kau tu.

2 perkaran yang wajib hj hadi buat.
PERTAMA
jawap balas desakan rakyat mengenai perlunya kau tarik balik amanat sakit otak tu.
KEDUA
jawapa balas dengan segera segala pendedahan cn al afghani mengenai isu memali yang jelas punyai kaitan langsung dengan amanat sakit otak kau tu.
wei hadi, jangan alihkan isu pada kenyataan saya bakal diputar belitkan kan lah…!

low class punya jawapan, taraf longkang !

kerana amanat hj hadi yang sakit otak itu, mengakibatkan ramai ahli pas mati sia-sia dalam perjuangan mereka di memali.

lihat pada amanat sakit otak hj hadi

lihat pada lukisan anak-anak memali. mereka mempercayai amanat hj hadi itu membawa syahid sedangkan mereka itu mati sia-sia !

di bawah pula.

lihatlah sendiri  kesan kerosakan 31 tahun amanat hj hadi yang sakit otak itu kepada ahli pas …

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2012/12/hj-hadi-gelabah-berok-jawapan-bodoh.html

Ada 2 Comments setakat ini.

  • IbnuHakim
    December 30th, 2012 at 8:01 PM

    Hadi Boroi ini gila nak masuk tv…..kenapa tak suruh dia masuk Maharaja Lawak Mega…..

  • tengkudin
    December 31st, 2012 at 2:34 PM

    depa kan ada TV PASS?? guna la tv depa tu..hehehe

    kemaruk nak masuk tv..dulu bukan main soh boikot..heheheh

Apa Pendapat Anda ?, Komen disini!


© MYKMU.NET. All Rights Reserved. Sign up for entries RSS and for the comments RSS.

Powered by WordPress. MyKMU.NeT theme by Jebon.