13
Apr

Video Anwar: Satu Dunia Tahu Anwar Penipu!!

‘Ketokohan’ Anwar sebagai penipu bukan sesuatu yang baru.  Sejak dia menipu dunia dengan sandiwara 16 Septembernya, label penipu besar ini sudah melekat kukuh pada Anwar.  Apa pun yang keluar dari mulutnya sejak itu majoritinya adalah penipuan belaka.

Oleh itu, takde sebab untuk rakyat Malaysia percayakan penafian Anwar dalam hal video seksnya dengan pelacur China yang sedang hangat diperkatakan.  Seorang penipu besar sepertinya tidak sukar untuk menafikan perkara sedemikian.

Kalau nak disebutkan memang banyak tapi kita ambik beberapa contoh sajala.

Anwar menggunakan Raja Petra Kamarudin (RPK) untuk mencipta penipuan mengenai pembabitan Perdana Menteri dan isteri dalam kes pembunuhan model Mongolia.  Telurnya hanya untuk aksi seks dengan jantan dan pelacur tapi telur yang sama hilang untuk berhadapan dengan pemimpin penuh karisma seperti Perdana Menteri.

Maka itu dia menggunakan Raja Petra sebagai pendinding, walhal dialah mastermind di belakang.

Hubungan Anwar dan Raja Petra begitu jelas apabila Menteri Besar kerajaan PKR Selangor, Khalid Ibrahim melantik adik Raja Petra sebagai Pengerusi anak syarikat KDEB.  Dan kita semua pun tahu bagaimana besar pengaruh Anwar dalam kerajaan Selangor.  Silap-silap, kehidupan Raja Petra di London juga adalah dibiayai oleh kerajaan Selangor.

Sebelum itupun iaitu ketika ditahan di dalam penjara, Anwar menipu kononnya diracun dengan arsenik dan disuntik dengan virus HIV.

Anwar juga pernah menuduh UMNO membeli ahli parlimen PKR dengan wang berjuta tapi janji untuk mendedahkan bukti yang konon dimilikinya masih tinggal janji sehingga sekarang.  Kononnya akan didedah bila tiba masa tapi hampeh. 

Ada tak ada yang didedah Setiausaha Agung PKR, Saifudin Nasution mengenai YB Gobalakrishnan adalah cek fotokopi yang budak-budak pun boleh buat.  Kes tersebut dalam proses untuk dibawa ke mahkamah, soalnya bagaimana dengan MP lain yang terlebih dahulu meninggalkan PKR?

Pendek kata Anwar memang penipu besar, dari dulu sampai sekarang.

Begitu ketara sekali penipuan Anwar membuatkan penulis tidak faham kenapa ramai penyokong pembangkang masih percayakan penipu seperti Anwar.

Kalau dinegara maju, penipu seperti Anwar sudah lama bersara (kalau tak diterajang) dari politik tapi kerana negara kita masih punya golongan pembangkang yang punya mentaliti negara dunia ke tiga, maka itu penipu besar seperti Anwar masih kekal ditempatnya sehingga sekarang.

Penulis tak salahkan Anwar 100%, dia buat semua ini sebab duit.  Dia ada banyak komitmen kewangan dan komitmen keluarga, tidak ketinggalan komitmen membayar service pelacur China. 

Yang lebih bersalah ialah barisan balaci yang menyokong saja apa cakap/perbuatan Anwar sehingga mnejadikan dia begitu berani dan angkuh untuk berbuat hampir apa saja.

Cuma kita sedikit kesal kerana penyakit penipu Anwar sudah menjalar kepada isterinya juga.  Boleh kita lihat dalam isu jam Omega, macam mana berani Wan Azizah menipu kononnya jam tersebut ada dalam simpanan tapi bila ditanya, dia anak beranak (dengan Nurul Izzah) begitu beremosi sekali dan gagal menunjukkan jam tersebut sehingga sekarang.

Itu menjadikan keluarga Anwar sebagai keluarga penipu.

Soalannya, mahukah rakyat Malaysia berPerdana Menterikan penipu seperti ini?  Tepuk dada tanya iman.

Ada 24 Comments setakat ini.

  • yon76er
    April 13th, 2011 at 10:43 AM

    Aku dah lama dah sejak 1998 lagi…Bila Tun yg sangat sayang pada anak emas dia pon bolih ditendang dari UMNO dan K’jaan sbab dah tak bolih percaya lagi………CAKAP TAK SERUPA BIKIN PUYA MAMAT& RAJA PORNO MALAYSIA…….

  • joe
    April 13th, 2011 at 11:35 AM

    Kita tunggu Farid@Parit dan Abu (tuh) menyalak dan memberi komen cut dan paste beliau sat lagi

  • kelat
    April 13th, 2011 at 12:29 PM

    dia sebut 16 September tapi tak mention TAHUN…
    So tunggu je la…. cam ‘mat jenin’

  • Tuan COPY PASTE
    April 13th, 2011 at 1:01 PM

    kepada para pembaca yang kecewa kerana lawan web sarawakreport dan malaysiakini di godam oleh hackers upahan BN.. boleh lah klik ke laman alternatif berikut :

    www1.sarawakreport.org
    http://sarawakreport.wordpress.com
    http://www.facebook.com/sarawakreport
    http://twitter.com/sarawak_report

    http://www.malaysiakini.blogspot.com
    http://www.malaysiakini.wordpress.com

    sekian terima kasih..

    JOM UBAH SARAWAK…. BERI MANDAT KEPADA PAKATAN RAKYAT UNTUK MENERAJUI SARAWAK.

  • Tuan COPY PASTE
    April 13th, 2011 at 1:04 PM

    Farid dgn Abu tengah baca malaysiakini kat wordpress dgn blogspot…..

    yang korang macam orang bangang tunggu dia apahal….

  • KALMAH
    April 13th, 2011 at 2:23 PM

    Farid n Abu tu spatutnya buat satu patung Nuar, ukir cntik2 then sembah. Alang2 nk taksub baik sembah terus jer Nuar tu..

    Kesian la org cm Farid n Abu tu dh lama giler dh tggu kbenaran tp x muncul2 lg. Smpai MAMPOSSS la ko tggu kbenarn yg ko nk Farid,Abu dll…

    Stakat ni aku x dngar lg dr PR yg polis ni korup, dcontrol sbb sahkn ktulenn vidoe tu. X tau la sat lg bl kuar bila polis sahkn plakon tu Nuar.

    Malang sungguh la korg sbb idup d Mlaysia ni sbb tpaksa bdepan semua org yg zalim tahap gaban semuanyer… korup…rasuah…konspirasi…keji…n semua la yg jijik2….

  • Mohar Mentari
    April 13th, 2011 at 3:21 PM

    Termasoklah sipencacai nya dan pengikut setianya yang lain semua nya tahu yang Nuar raja penipu lebih hebat dari yang terhebat .

    Malangnya kerana ketaksuban mereka, mereka tutup mata mereka dan mereka sumbat telinga mereka. PAS misalnya telah pun bersolat hajat untuk diberi petunjuk bahawa manusia mana yang berkata benar dan manusia mana yang berdusta. Mereka telah dapat petunjuk tentunya. Tapi apa yang mereka buat sebagai kesinambungan doa mereka ?

    Mereka tutup kedua mata dan mereka sumbat telinga mereka.

    Jadi bolih ke kita cuba nak tunjuk barang pada orang yang mata tertutup. Bolih ke kita nak bercakap dengan orang yang menyumbat telinga mereka ?

    Walaubagaiman pun kita tahu kita ada tempat meminta, tempat mengadu. Kita serahkan pada Allah dan minta janganlah kita juga disesatkan dengan dakyah yang terpesong ini.

  • Mohar Mentari
    April 13th, 2011 at 3:25 PM

    Setuju sekali. Dia patut belajar teknoloji Mesir. Mesir tetap simpan Fir’aun sampai sekarang walau pun nyawa sudah tak ada.

    Teknoloji Mesir juga bolih ajar mereka buat patung Nuar untuk disembah olih pencacai pencacai.

  • Mohar Mentari
    April 13th, 2011 at 5:12 PM

    Walau pun tak mention tahun tetapi dia tetap pegang bendera menjadi satu satu nya manusia yang memilih dirinya sendiri untuk menjadi pemimpin tertinggi negara dengan berjuang bersenjata kan penipuan. Dia apply 3C…………, Convince, confuse and con. Tapi satu pun tak menjadi.

    Dia akan dilihat lebih pandai jika dia plan coop saperti yang berlaku di Thailand dan beberapa negara Afrika. Yang pasti Msia pempimpin tidak pernah ditumbangkan secara itu. Jadi dia seharusntya menghentikan mimpinya dengan kadar yang paling segera.

  • cupid
    April 13th, 2011 at 11:33 PM

    ble mase lak rpk ckp anuar yg dalangnye… atoiiiii… fitnah punya mamat

  • bangKano
    April 14th, 2011 at 12:10 AM

    Penipuan Anwaq dah lama bermula sejak tahun 1974 lagi semasa si haprak ni menuntut di UM. Ada dia kata ada penduduk Baling mati kebuluran masa tu. Aku dulu lagi dah tak pecaya orang lagu ni. Asyik berdemo bila polis tangkap dia caki maki polis sampai kata gaji polis kecik seluaq dalam tak mampu nak beli. Begitu hina si penipu memandang polis. Yang aku heran kenapa Tun M tarik dia ni masuk UMNO dan lantik jadi menteri sampai aku jadi bengang napa jadi lagu ni. Wah bukan main si haprak ni tunjuk alim cakap siang malam pasal islam madani sampai masui surat habak dia baca khutbah dalam masjid pegang tongkat. Aku naik heran kenapa orang lagu ni sangat di percayai oleh rakyat termasuk Tun M ? Ujung ujung si balau ni bikin onak nak tikam Tun M dari belakang macam tibai pungkok Azizan dan Sefol.

  • kelat
    April 14th, 2011 at 10:44 AM

    Anwar and the wonderland

  • bila pahat berbunyi
    April 14th, 2011 at 12:40 PM

    Tahniahlah Tun M sebab pecat anwar dan desak pak lah letak jawatan dan digantikan dgn najib dgn itu tamatlah impian anwar nk jadi PM.

  • Wong Pin Ter
    April 15th, 2011 at 2:05 AM

    Kata penulis :”Telurnya hanya untuk aksi seks dengan jantan dan pelacur tapi telur yang sama hilang untuk berhadapan dengan pemimpin penuh karisma seperti Perdana Menteri.”

    Kata saya:” Memanglah telurnya kecut dan hilang sebab telur Anwar pun telur tiruan macam telur ayam tiruan yang dicipta dan dihasilkan di negara China itu”. China lagi.. wah Anwar sekarang ini sikit-sikit China…sikit-sikit Cina.. macam ada apa-apa aje…

  • ElectroMagneticPulse
    April 15th, 2011 at 1:27 PM

    bagus sngt ke malaysiakini tu?…

  • Mohar Mentari
    April 15th, 2011 at 2:55 PM

    Kita ada dengar pelacur cina yang dilanggan Nuar tak pernah dibayar tunai selepas habis servis. Dia bayar lum sump sebulan sekali. Paling kurang 5 orang yang berlainan dilanggan tiap bulan olih Nuar dan konco nya dan payment dibuat every 30th pada bapak ayam.

    Mengikut kajian manusia biasa perlukan sex 5% sahaja dari keperluan hidup selain dari makan minum, bekerja, tidor, berinteraksi, game dan exercise. Tetapi orang macam Nuar memerlu sex 75% bagi menampung serakah gelojoh luar tabie dia.

    Tiger Woods sanggup mengaku dan rela jumpa pakar therapy bagi mengurangkan kemahuan sexnya yang tinggi. Tapi orang macam Nuar tidak akan mengaku siapa dia. Bila orang tanya pasal omega dia jawap pasal Atlatunya.

    Ditanya pasal DNA dikaitnya dengan Rais. Canggih orang nama Nuar ni. Ini bukan jenis one in a million lagi tapi one in three billion agaknya. Yang malang sekali dibelakang dia bukan calang2 orang yang beri support. Ulamak pun ramai, maka bertambah2 sesat lah dia.

  • eyecontact
    April 15th, 2011 at 3:42 PM

    1st issue: video tu diadakan
    azizah says: saya xtgk video tu sbb tau xbetul.
    2nd issue : perut pelaku buncit
    azizah says: badan suami lebih tegap.
    3rd issue: jam omega adalah bukti.
    azizah says: jam ada dlm simpanan saya. bkn bahan bukti..

    now
    video di sahkan tulin.
    azizah says: tulin x tulin bukan issue.. itu bkn anwar
    then, jam tangan omega tgh di investigate serial number n keluarannya..
    hmmm azizah says: polis x mintak, xde kena mengena bukan bahan bukti.
    last issu :perut buncit..? paling tak logik.. kenapa x ckp.. tu bukan muka saya.. saya tau bukan saya..azizah ckp bdn suami tegap.. si johari ckp badan anwar xtegap,,

    kenapa issu perut?
    eh.. sungguh ternyata palsu..

    xnak la aku anwar dpt mandat.. kesian kat isteri dia..

  • eyecontact
    April 15th, 2011 at 4:55 PM

    besarkan lagi muka tu… zoom in macam csi buat tu..
    pastu add pixel and sharpkan gambar tu.. aku tau malaysia dah ada teknologi tu..
    kalo bole bagi muka tu mcm real2 letak sebelah pun org ckp.. haa.. ni hang la ni anwar.. sama..

    tatau la kalo dh zoom n sharp gmbr ni nati..
    PKR FAN KATA.. bukan…. bukan dia….

  • eyecontact
    April 15th, 2011 at 4:57 PM

    baca kat situ sudah la 1 hal..
    pastu meh gogok dkt sini..
    copy paste je 1 hal..

    ayat dia : cuba baca malaysia kini..
    cuba cuba keluar cerita raja petra…

  • eyecontact
    April 15th, 2011 at 4:57 PM

    tahun gajah bole la

  • eyecontact
    April 15th, 2011 at 4:59 PM

    rpk x ckp anwar dalang nya..
    rpk ckp anwar kata : proceed! proceed..

    pecah temberang…

  • UMNONGOK SAY
    April 15th, 2011 at 5:02 PM

    WOI JOE HG TAU LYN BLOG BENGAP NI JE LA ORG LAIN BCA JUGA BLOG2 LAIN TAU JUGA ISU2 SEMASA KALAU LYN BLOG TAU CERITA SEXS JE LA OTAK PUN OTAK BLUE LA

  • OrangPekan
    April 15th, 2011 at 11:10 PM

    Jelas sekali solat hajat dan doa beramai-ramai yang dilakukan oleh ahli PAS untuk ditunjukkan kebenaran oleh Allah, nampaknya termakbul. Kalau tak nampak lagi, tak tau lah. Akan ada lagi kebenaran yang akan didedahkan, sedikit masa lagi. The saga of Aljuburi is coming to an end very soon. Dah lama sangat dah.

  • Unclejarum
    April 15th, 2011 at 11:40 PM

    Hmmmmm…. Uncle malas nak komen panjang-panjang. Cuma nak sentuh sikit pasal gambar atas tu…. Apasal tangan pelakon tu siap sedia pegang telor …. dah tak tahan sangat ker….????? Hehehehe.
    Siapa pelakon utamanya kita akan dapat tahu sedikit hari lagi…..Cuma nak dengar berita samada mengaku atau menafikannya…. Kita tunggu………

Apa Pendapat Anda ?, Komen disini!


© MYKMU.NET. All Rights Reserved. Sign up for entries RSS and for the comments RSS.

Powered by WordPress. MyKMU.NeT theme by Jebon.