MYKMU.NET
Demi Islam, Untuk Melayu, Kerana mu Malaysia

Nama Ketua Kumpulan Kongsi Gelap Tempatan Didedahkan

KUALA LUMPUR: Nama ketua dan ahli kumpulan kongsi gelap tempatan Geng 04, 08 dan 36 yang masih aktif dibeberapa kawasan didedahkan.

Sumber Kementerian Dalam Negeri, berkata mereka terdiri daripada, Geng 04: Tiram Sasi (Johor), Sungai Way Sugu (K.L), Green Line Samy (Penang), Prai Bala (Penang) dan Langkap Sasi (yang dipercayai terlibat dengan kes tembak di Kampar, Perak melibatkan seorang bapa dan anak lelaki, Selvam terbunuh dalam kejadian tembak di Taman Perdana, Batu Gajah. Ragu (Ayer Tawar dan Sudha (Sitiawan).

Ketua Geng 08, terdiri daripada Indren (P. Pinang), Jiva (P. Pinang), Dark (KL), Siva Guru (KL), Muthu (Ipoh), Skey (Johor), Shoby (KL) dan Gobi (KL).

Geng 36 pula termasuk, Cendol Kanna (KL), Ratenan (KL), Devan (jutawan yang terlibat dengan perdagangan dadah), Kajang Balan (orang kanan kepada Devan), Seremban Denial (Seremban), Pelai (Taiping), M.G Buntong (Perak), Satia (Perak), Kajang Kalai (Kajang), Santhanem (KL), Ulu Tiram Api (Johor Baharu), Rama (Johor Baharu), Sadam (Butterworth), Satish (Butterworth), Arvin (Kulim) dan Avi.


Posted by KuntaKinte Malaysia on September 6th, 2013 :: Filed under Semasa
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Nama Ketua Kumpulan Kongsi Gelap Tempatan Didedahkan”

  1. […] More: Nama Ketua Kumpulan Kongsi Gelap Tempatan Didedahkan […]

Leave a Reply

Type your comment in the box below: