Propa DAP Tak Menjadi, Ratusan Ribu Hadir!!

DEMI menggagalkan kehadiran rakyat ke Majlis Sambutan Tahun Baru Cina BN di Pulau Pinang, DAP telah melancarkan perang propaganda beberapa minggu sebelum majlis tersebut bermula pun.

Malah, DAP telah mengarahkan cybertroopers menghantar mesej kepada Psy melalui medium seperti Twitter dan Facebook dan menghantar mesej buruk berkenaan Malaysia bagi mengagalkan kedatangan Psy kesini serta cuba menimbulkan kekacauan dalam majlis pagi tadi.

Tidak cukup dengan itu, poster Selamat Menyambut Tahun Baru cina Perdana Menteri juga ditanggalkan oleh kerajaan pimpinan Guan Eng.

Tapi, niat busuk tersebut gagal, bila ratusan ribu rakyat Pulau Pinang dari pelbagai latar belakang kaum dan agama menghadiri majlis tersebut tengahari tadi.

Kehadiran Perdana Menteri juga antara faktor yang menggagalkan hasrat DAP untuk buat kacau bilau, kerana seperti mana biasa, kehadiran Perdana Menteri di mana-mana lokasi mengundang tahap keselamatan yang begitu ketat, sebelum, semasa dan selepas majlis berlangsung menyebabkan samseng-samseng DAP tidak berpeluang untuk membuat onar.

Malah Psy juga mempromosikan slogan 1Malaysia yang menjadi tema pentadbiran Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak melalui mesej Twitternya, “U were hotter than weather hotter than ever!! One Malaysia””

Semua ini tambah membulukan lagi mat pemimpin DAP yang benar-benar berharap kehadiran akan menjadi kurang atau tidak ada orang langsung datang ke majlis tersebut untuk mengukuhkan lagi propaganda mereka bahawa BN dan majlis anjurannya ditolak, tidak kira apa.

Pemimpin PAS juga kecewa kerana penari-penari Psy tidak berpakaian seksi seperti biasa. Tidak ada seluar pendek mendedahkan peha untuk dijadikan isu politik oleh pemimpin PAS walaupun dalam masa yang sama pemimpin PKR sendirimenganjurkan majlis yang menampilkan penyanyi seksi di Kulim minggu lepas.

Kecewa Nik Aziz.

Kesimpulannya, walaupun menawan Pulau Pinang mungkin kelihatan sukar kerana politik perkauman pekat yang diamalkan DAP, tapi harapan itu masih ada dan tetap relevan pada sebilang masa selagi proses tersebut belum berakhir.

Dengan sambutan beratus ribu rakyat hari ini sebagai bukti.


Posted by Adamyan on February 11th, 2013 :: Filed under Adamyan,Utama
You can leave a response, or trackback from your own site.

95 Responses to “Propa DAP Tak Menjadi, Ratusan Ribu Hadir!!”

 1. tony gunawan
  February 11th, 2013

  majlis maksiat yang dianjur oleh BN !
  apa bangga sangat!

 2. yon76er
  February 11th, 2013

  Maksiat??????? Tutoh CinaDoll or Meliwat Jantan2 ko anggap apa pulak?????? HALAL ker…

 3. tengkudin
  February 11th, 2013

 4. PASpartyNGOK
  February 11th, 2013

  Ini kerana kemaksiatan puak2 ini sudah dapat endorsement dari ulamak mereka.

  Bila sudah endorse yg haram hukumnya semua jadi halal. pelacur halal, buntut lelaki halal, bini orang yg disapu mereka pun halal.

 5. nik aziz pukimak
  February 11th, 2013

  ha ha ha
  tony pukimak.

 6. raja kongkiak
  February 11th, 2013

  Balun gearbox jantan,hantam o-en china doll,main apam orang rumah kawan sendiri,bukan maksiat?? hahah Opppp yang tuh agenda sihat PKR..cakap pakai kepala kecik sungguh..bengap tahap gaban!

 7. EVLee
  February 11th, 2013

  Dah namanya pun “Sambutan Tahun Baru Cina”….mungkin di negeri2 jajahan Pas, depa buat nyanyian nasyid dan ceramah agama, agaknya..

 8. bangkano
  February 11th, 2013

  Tutoh cinadoll bukan nya maksiat tapi TABIAT Anuaq peliaq kawaq….

 9. EVLee
  February 11th, 2013

  Tak pernah dengaq depa kata hak ni maksiat noo….Mungkin ini cuma publisiti untuk melariskan produk ‘Ubat Kuat’ depa…

 10. mek esah
  February 11th, 2013

  are ready for psy ???…..yes
  are you ready for BN….no

 11. UMNOtegar
  February 11th, 2013

  apa maksiatnya ..lainlah kat majlis anjuran pakatan si penyokong bongok dok berpanas, tok ketua g nyorok dalam hotel g main ngan bini org..macam kat perhimpunan hijau tu ostad badul ko g nyorok kat hotel..si bodoh2 macam ko perpanas..tu kalau mati bukan mati sahid..tu mati hangit..

 12. UMNOtegar
  February 11th, 2013

  tu mak sihat..

 13. kat karung guni
  February 11th, 2013

  tak perlu komen sampah kat sini..pembangkang di malaysia asal dari longkang..24 jam asyik bangkang bodoh jer.. rakyat dah jelak..

 14. WakKang
  February 11th, 2013

  Ni la namanya manusia bercitarasa songsang!! Buat jamuan makan sambut CNY – maksiat!! Tutuh chinadoll, buat parti liwat – kebudayaan!!
  ….rasanya gunawan ni kena makan ikut jubor dan berak ikut mulut!!

 15. psygangnam
  February 11th, 2013

  Are u ready for BN??? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

 16. raplahjingaa
  February 12th, 2013

  Bila niat kita baik…maka segalanya akan dipermudahkan…seronok aku tengok orang cina berpusu-pusu dan bersesak-sesak..menghadiri sambutan tersebut, ialah tu untuk depa la jugak,di anjurkan kerajaan yang berpengalaman menerajui pemerintahan sebuah negara yang majmuk.

 17. omama
  February 12th, 2013

  opah hang guang eng style… hahaha

 18. baba
  February 12th, 2013

  agaknya mana ramai dengan HKL pakatan syaitan hari tu?

 19. Tembusu Tua
  February 12th, 2013

  Tengkoraq hang Tony….

 20. Brother_Borak
  February 12th, 2013

  Bagi macai Pasberg dan PGayR ini dapat pahala kalau buat macam ni.

 21. mek
  February 12th, 2013

  are you ready for psy….yessssss
  are you ready for bn….. yess, oppps noooooo

 22. nik aziz pukimak
  February 12th, 2013

  pukimak ni cakap apa ni?

 23. tengkudin
  February 12th, 2013

  PSY dan PENAKUTnya para ‘AH-Beng’ DAP La’anatullah terhadap keMAMPUan DS Najib menarik ‘CROWD’..

  ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

  KeHADIRan sehingga 80 ribu orang semasa SAMBUTan Tahun Baru Cina di Kolej Han CHIANG sebenarnya begitu mengKAGUMkan.. Malah, keHADIRan DS Najib yang meLAKUkan ‘WALKABOUT’ sehari sebelumnya di Pulau Pinang jelas mengGUSARkan para ‘AH-Beng’ DAP La’anatullah yang cuba berMACAM cara untuk mengAIBkannya hingga sampai TAHAP mengANCAM NYAWA.. ->KLIK< -

  Kepada para 'AH-Beng' DAP La'anatullah yang terGUGAT dengan keHADIRan DS Najib, anda patut TAHU bahawa DS Najib pernah pergi ke 'WAR Zone' di Gaza dan Pattani sebelum ini.. Jadik, para 'AH-Beng' DAP La'anatullah kena TAHU bahawa Melayu BUGIS macam DS Najib bukannya PENAKUT macam 'Khalifah' LIM tuh.. HE!HE!HE!

  Apa pun, kita TIDAK melihat keHADIRan PSY yang 'TUTUP Aurat' sebagai DALIL untuk mengeSAHkan majlis ANJURAN BN diTERIMA RAKYAT di Pulau Pinang sana.. Kita lebih SUKA meLIHAT JUMLAH orang RAMAI berKERUMUN apabila DS Najib meLAKUkan 'WALKABOUT' tanpa keHADIRan ARTIS.. Malah, TIDAK boleh diNAFIkan bahawa keHADIRan 'CROWD' untuk majlis ANJURAN UMNO/BN semakin meningkat.. Sedangkan majlis ANJURAN puak-puak PR pulak semakin diTOLAK orang RAMAI.. MCA telah pun memBUKTIkannya dengan pengANJURan majlis makan MALAM sebelum ini.. Oleh itu, tanpa ARTIS seperti PSY pun MCA dan Gerakan sepatutnya KONFIDEN untuk menarik 'CROWD' seperti UMNO..

  Ya, PUJIan patut diBERIkan kepada pihak yang memBAWA PSY sebagai penyeri majlis pada hari ini.. Walaupun diBAYAR, ianya berBALOI kerana diBIAYA oleh PENAJA bukannya duit ZIONIS Neo-CON pun! RUMUSANnya MUDAH aje.. Jika anda tak SUKAkan majlis UMNO/BN, kenapa anda perlu HADIR? Lihat aje bagaimana Lebai-Lebai DUNGU PAS selalu LAKUkan sebelum ini di Kelantan dan Terengganu? Namun, hari ini SEMUAnya sudah terbalik.. Apa sahaja majlis yang diANJURkan oleh UMNO/BN di sana semakin menarik 'CROWD' yang begitu mengGERUNkan Lebai-Lebai DUNGU PAS.. Hari ini majlis ANJURAN MCA dan Gerakan pun dah berjaya menarik 'CROWD'.. Inilah SEMANGAT yang perlu ada..

  Hari ini semakin RAMAI secara TERBUKA menunjukkan penentangan terhadap PAS + PKR + DAP La'anatullah ini.. RAMAI para PEMIMPIN dalam gabungan PR ini begitu terasa BAHANGnya.. Malah begitu mengAIBkan kerana 'BOSS' kepada gabungan PR ini terpaksa berLAGAK ala-ala ARTIS untuk menarik 'CROWD' walaupun BAKATnya sebagai peLAKON VIDEO SEKS lebih diKAGUMi..

  Anda NAMPAK tak perBEZAannya? Ya.. 'BOSS' gabungan PR nih dah semakin SEMPUT untuk menarik 'CROWD' hingga terpaksa meLAKUkan AKSI-AKSI meLOYAkan seperti di atas.. Sedangkan SEKUTUnya dalam PAS seperti Pok Nik 'ALAIHISSALAM' atau pun dalam DAP La'anatullah seperti 'SINGH is King' dan 'Khalifah LIM' TIDAK pulak berMATI-MATIan menunjukkan AKSI sepertinya?

  Mungkin kerana menyedari peranan ARTIS sebagai daya PENARIK menyebabkan Lebai-Lebai DUNGU PAS pun mula menarik segolongan ARTIS yang dah 'REPUT' sebagai daya PENARIK 'CROWD' ke majlis-majlis ANJURan mereka..

  Malangnya, ARTIS yang diTAJA oleh mereka ini adalah 100% SAMA seperti mereka jugak – BODOH, kaki KEBAS duit DERMA dan cuma TAHU ‘KENCING’kan RAKYAT.. Sebab itulah apabila para ARTIS ‘REPUT’ ini ber’TWITTER’, NAMPAK sangat mereka nih SPESIS berhenti SEKOLAH semata-mata nak jadik ARTIS!

  Apa pun, ARTIS bukanlah penentu keMENANGan pada mana-mana PARTI POLITIK.. RAKYAT dah semakin BIJAK untuk meNILAI pihak mana yang lebih berKHIDMAT dan menunaikan JANJI kepada mereka.. Itu sahaja dah CUKUP untuk RAKYAT mengenali siapa yang LAYAK diBERIkan UNDI pada PRU-13 nanti.. Oleh itu, selepas PARLIMEN diBUBARkan nanti, kita akan dapat LIHAT setakat manakah para PEMIMPIN POLITIK ini menarik ‘CROWD’ untuk MENANG di kawasan masing-masing.. Apakah mereka akan berGANTUNG kepada ARTIS atau YAKIN dengan diri sendiri? Kita SEMUA pakat-pakat TENGOKlah nanti..

  Wallahualam..

  http://sensecredaccountability.blogspot.com/2013/02/psy-dan-penakutnya-para-ah-beng.html

 24. Mohd Taib Kamin
  February 12th, 2013

  Bertambah2 peninglah kepala Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng, Hadi Awang dan Nik Aziz apabila melihat sambutan meriah yang diberikan rakyat Pulau Pinang keatas DS Najib pada sambutan Tahun Baru Cina di Pulau Pinang baru2 ini.

  Hasutan Lim Guan Eng supaya rakyat menghadiri sambutan tersebut makai baju merah, biru dan hijau langsung tidak mendapat sambutan malah boleh dijadikan mesej rakyat kepada Guang Eng bahawa ‘seruan’ KM Pulau Pinang itu terang2an sebagai sampah. Tempat sampah adalah dalam bakul sampah.

  Saya masih yakin ramai pengundi2 Cina diPulau Pinang yang masih waras dan tahu bersyukur. Kemennangan DAP pada PRU12 lalu banyak disumbangkan oleh sedikit kelemahan di pihak BN sendiri dan bukan kerana kekuatan DAP yang rasis. PKR dan Pas Pulau Pinang akan hancur pada PRU13 kelak. Jika pun DAP masih lagi mendapat mandat, saya percaya mereka akan mmenjadi kerajaan paling lemah dan tidak mampu melaksanakan pemerintahan dengan baik dan berkesan. Hari ini pun mereka bukan kerajaan yang kuat dan berkesan dengan bantuan PKR dan Pas.Orang Cina khasnya di Pulau Pinang harus sedar hakikat bahawa mereka tidak mampu ‘hidup’ tanpa kerjasama dengan orang Melayu dan India. Wallahualam.

 25. tempt
  February 12th, 2013

  Are you ready PSY?? YES!!
  Are you ready BN?? NOOO!!!

  Hahahahha

  Wahai penduduk tetap MYKMU..marilah cari pemimpin yang takkan memalukan orang UMNO sendiri :D

 26. Waris Mat Kilau
  February 12th, 2013

  Pork Nik.., apa yang lu meraban nih?. Lebih 21 tahun lu pemerintah Kelantan, orang Kelantan dapat apa?. Baru 21 hari lu peluk Ngeh & Nga, depa dapat lebih 100 ribu ekar tanah wa cakap lu!!!!!. Lancau…!!!!!

 27. mRsTURDY
  February 12th, 2013

  Ishhh!!! Lagu tue no?? Umoq brapa selalunya peliaq akan mampuih!!lagi tak mampuih kacau jadinya…!!

 28. EVLee
  February 12th, 2013

  Sebenarnya macam ni Mek Esah:
  AM I ready for Psy? ….Yes
  AM I ready for BN? …..Yes
  ARE YOU ready for Psy? …..Yes
  ARE YOU ready for BN? ……No
  So, what in this world ARE YOU ready for?

 29. EVLee
  February 12th, 2013

  Aiya…ini macam bunyi semboyan pulak. Cemas ke?

 30. pasdaplaknat
  February 12th, 2013

  Giler, Pakatan Haram buat ‘renew’ aktiviti maksiat 2013 selepas Bertam Night..

  Lembu Tony ko tk sedar diri ke sape pendokong maksiat skrg?

 31. pasdaplaknat
  February 12th, 2013

  Ready to be fooled by Pakatan Haram.. licking their pissing..

 32. pasdaplaknat
  February 12th, 2013

  hahhaaa… LEMBU je yg sokong Pork Nick.. 4000 ekar tanah bukan harga 2 juta woii..

 33. alfie60
  February 12th, 2013

  When Obama has shown to the americans that a black man CAN become President of America and in the last election DAP and PR where using almost similar to Obama’s motto ‘Change Yes we can’ like Jom Tukar or Just change it,it has dawn on the chinese that they too can elect a chinese Prime Minister through the ballot box. With the biggest help coming from the biggest malay traitor Anwar Ibrahim the chinese knew this can HAPPEN.
  To the chinese now their loyalty is beyond political parties but to their RACE that incudes the MCA members too.After 50+ years of independence the Chinese know now that time has COME.With the Bersih issue raised,Anwar has assured the Chinese that even they loose through the ballot boxes,he can organised a coup d’etat as a contingency plan even if they loose by a big margin. 100% foolproof plan. In the meantime Najid’s 1 Malaysian concept is a big joke to the Chinese,to them its like getting food and ammunitions from their enemies before they go to war.
  Najid should be using FEAR to unite the chinese with the malays as America uses fear to unite its 53 states. Tak kan Najib tak tahu bangsa china ni mana tahu berterima kasih.
  BN should start to highlight the possibility from NOW on in the media about Anwar’s Arab spring threat. What Anwar is saying in between the line now is if they dont come into power in the next election its because they were cheated BN.
  Lets hope Najib will not weep like the last Ottoman ruler when he lost the empire to Queen Isabel.
  Anwar has managed to unite all the non muslim against the muslim with his stand on the kalimah Allah issue to be on his side while Najib still struggling to unite all the malays to be on his side.

 34. pasdaplaknat
  February 12th, 2013

  Anwar bukan senang duduk skrg ni.
  Banner dipasang di seluruh Pulau Pinang mempromosikan dirinya sebagai PM ke-7.. Nauzubillahiminzalik..
  krn takut pd gelomboang DS Najib..

  Punyalah kemaruk dan gila kuasa, tk segan silu lagi letak promosi dirinya sbg PM ke-7. Jijik lah!

 35. raplahjingaa
  February 12th, 2013

  Hush ! EV tu bukan semboyan….tu siren buka puasa..hehe

 36. pasdaplaknat
  February 12th, 2013

  American Black Man walaupun rupa dan kulit mereka berbeza dr kaum White Man, TETAPI mereka patuh pada konstitusi United States, mereka berbudaya dgn budaya American, fasih dengan bahasa American English..

  Tapi Cina Malaysia? kiblat mereka ialah China, Taiwan, Hong Kong, lahir dan dibesarkan dlm Malaysia tp lidah keras mcm papan bila ckp bahasa kebangsaan.

  Mereka tegar dgn ideologi sempit bangsa Cina, mengenepikan Malaysian life, India dengan kiblat India dan Tamilnya..tidak mendokong aspirasi yang sama dengan bangsa Melayu penghuna asal NUsantara Melayu ini.

  SO usah ckplah soal CHANGE yg dibawak di Amerika, sedangkan org Cina dan India Malaysia mereka perlu CHANGE diri mereka jd rakyat yang setia dan betul dulu berbakti pd negara.

  Bangsa Cina mereka tidak banyak bakti, mereka berniaga krn WANG, utk kaya, bukan untuk negera, sbb itulah bila mereka menguasai sesuatu industri mereka akan PERAS UGUT rakyat dan kerajaan dengan kenaikan harga.. mereka adalah pengkhianat MOden!! merampas ekonomi bangsa Melayu.

  Jadi situasai kita jauh beza dgn Amerika yg rakyatnya berbilang warna kulit tp American Spirit of Life utuh, Obama berkulit hitam tetapi mendokong dan mengamalkan konstitusi yang sama dengan American Kulit Putih.

 37. pasdaplaknat
  February 12th, 2013

  Betul tu alfie, UMNO dan DS Najib jgn seronok dgn lakunan wayang bangsa Cina Harbi ni. Boleh main wayang yg sama dgn mereka tetpi mesti bijak dan jgn tersangkut kail dgn rentak mereka yg akhirnya cuba mengugut2 lagi Kerajaan BN supaya terus mahukan itu dan ini.

  Bangsa Cina bukan bangsa yg ada maruah dan tahu malu serta terima kasih. Attitude mereka jelas kelihatan di tempat2 awam, mereka bangsa yg SELFISH- penting diri, tidk peduli masalah org lain janji mereka lepas.

  Mereka pandai bermuka2, cuma dlm keadaan skrg DAP telah berjaya tarik Melayu melalui PAS yg Maha Bodoh itu, jd strategi utk pancing pengundi sgt2lah rumit dan berbeza dr kaedah sebelum ini.

  Kita doakan PRU13 berjalan dgn aman, semoga Allah SWT berikan kemenangan 2/3 kepada UMNO BN di seluruh negar, tumbangkan Pakatan Haram DAPPASdgn penuh kehinaan. DAP dan PAS adalah dr bangsa yag sama dr sudut politik yg berkongsi KEANGKUHAN yang sama wpun tidak ada apa sumbangan.

  Semoga dgn Kuasa Allah memelihara keamanan negara, digagalkan segala perancangan jahat mereka utk buat huru hara atau perkara2 buruk lain!AMinn YA Robb

 38. DataCode
  February 12th, 2013

  Maksiat apabila dipihak BN,apakah dalam golongan pakatan rakyat tiada maksiat.sedangkan janji yang belum ditunai berlambak-lambak seperti sayur busuk.hakikatnya juga segala rumah urut sedap yang tumbuh semasa Pakatan Rakyat memerintah Selangor,tidak pula puak-puak taksub bangkit membantah dengan lalakan sebagai lalaknya mereka kepada BN.

 39. DataCode
  February 12th, 2013

  Sebelum jadi PM yang sah,namakan terlebih dahulu di kain rentang,kalau tidakkan asyik bermimpi siang dan malam.

 40. DataCode
  February 12th, 2013

  Pakat duduk dekat camcoder 2-3 orang lepas tu laungkan no dan yes..taktik ini memang berkesan untuk puak-puak pakatan haramjadah

 41. alfie
  February 12th, 2013

  Bro,dont get me wrong I am with you. Kita patut learn from Pak Lah punya last election campaign ‘Malaysia aman dan damai’ with the flag wavering in the wind. China malaysia dah naik minyak. Dah berani mintak macam2 dan apa Najib bagi pun tak akan cukup sebab selagi bangsa Cina tak di lantik sebagai TPM or PM. Nothing will satisfied them now and Anwar knows that he can give this privileged to them if all the CHINESE can give the vote to him.
  What I am saying is Najib should not be waste his time nak ambik hati china celaka ni sebab agenda depa besar lagi dari Najib punya satu Malaysia which is to see a chinese ruling Malaysia.
  Through FEAR macam 13 May,civil war like in middle east and the hardship in life to cari makan,only then they will vote BN. Kita should be showing documentaries and TV programme to the public via Astro to instil fear. Jangan lupa Anwar dah saiko his Bersih supporters to topple BN through street Demos if they loose. I think some of them are willing to die for this cause while Najib and Hishamuddin still deliberating whether to use force or not if these incidences happen.

 42. bujuk
  February 12th, 2013

  Maksiat PKR kulim d tegur untuk siasatan dan tindakan, maksiat k-pop d ucap tahniah oleh menteri belia dan sukan. Sekarang psy d CNY penang, PM pun duduk sepentas… hebat.

 43. bujuk
  February 12th, 2013

  Aku nak tengok jumlah yg. hadir yg. d katakan 80ribu orang. adakah tempat berkumpul tersebut lebih besar dari stadium merdeka…?
  ada gambar dari helikopter/ bangunan tinggi yg. sapa2 boleh up-load tak?

 44. bangKano
  February 12th, 2013

  Selagi darah mengalir mauk ke dalam urat saraf kat kantung peliaq selagi tu la batang akan tetap naik memacak. Tu la sihat nama nya senaman amat penting demi kesehatan fizikal & batin. Pi tengok oghang yang aktif & lasak tak kigha tua ato muda biasa nya nafsu memang kuat hali hali mau maa…!!

 45. tengkudin
  February 12th, 2013

  oppa…PAS Ganyangan STYLE!! hehe

 46. bangKano
  February 12th, 2013

  Aku setuju yang cina ni memang tamak,penting kan diri sendiri & hak depa saja & tak perduli hak oghang lain janji dapat kat depa. Tu sebab cina mudah jadi kaya raya sebab kan sikap penting kan diri. Depa akan cuba jatuh kan kaum lain yang berniaga di sekitaq depa pi tengok peniaga melayu kat Petaling Street KL tu dulu ada 2-3 ekoq melayu niaga tapi la ni depa dah hilang & ghuyub akibat permainan kotoq kaum haprak ni. Kalo kita pi meyuarat tahunan syarikat tersenarai kat BSKL tu dia kita dapat tengok ketamakan merebut makanan percuma yang di sedia kan syarikat. Depa sanggup potong Q dan bawa plastik untuk tapau bawa balik lepas tu masuk barisan semula nak dapat kan makanan free tu…..depa ni bawak peghangai haprak nenek moyang depa dari China yang serba daif tu. Patut la depa di panggil sengkek ( asai Singkheh bemaksud pekerja pendatang baru ) oleh penduduk tempatan bila depa tiba di Malaya & Singapura dulu.

 47. PASpartyNGOK
  February 12th, 2013

  PM ke 7 ? Tahun berapa?.

  Budaya tonjol diri tak pernah berlaku sebelum ini terutama sebelum dilantik.Bagi individu yg melantik diri nya pre-empt merupakan individu yg memang sah kurang siuman. Sama saperti peristiwa gila babi tahap gaban 16 SEpt.

  walau apa jua promosi yg ada bagi kita Anwar dan PKR sudah merupakan peristiwa semalam atau something in the past. Anwar dan PKR satu benda yg paling tidak relevan dlm scenerio politik negara kita. Walau disebut Nurul bakal pertahan kerusi nya dilembah pantai.. bagi kita dia boleh simpan kerusi dining dirumah dia tapi bukan kerusi parlimen nya.

 48. tengkudin
  February 12th, 2013

 49. jalil
  February 12th, 2013

  jangan baca berita sebelah pihak je. tengok youtube tentang berita2 PSY di penang. dah tengok repl balik komen saya.

 50. jalil
  February 12th, 2013

  jangan baca berita sebelah pihak saja tengok juga youtube tentang PSY di penang lepas tu reply lah komen saya ni…

 51. Jinkun
  February 12th, 2013

  kalau upload pn ko bkn pecaya…buang karan je ngan puak2 hang ni….tp rasa2 tak sampai 80k, kalau 80 org tu adalah agak2nya….kahkahkah. Std merdeka hr tu lg ramai sampai atas bumbung pun depa naik…kahkahkah.

 52. raja kongkiak
  February 12th, 2013

  Yang pasti najib berani jumpa kenyataan berbanding Nuat yang takut berhadapan dengan kenyataan.Najib tak melatah, Nuat dah melatah belum pun sempat di cucuk bontotnya.. Tuh yang beza antara Najib dan Nuwar..haaaaa..kalau nak sebut yang lagi besaq beza dia..haaaa tok sah laaaa buat rasa geli geleman saja lubang janis anak-anak ikan bilis kat sana tuh hahah..

 53. gambus
  February 12th, 2013

  tak payah nak meroyan laa bujuk , Konsert dengan pergaulan macam ni serupa juga macam pergaulan dalam Bersih macam kat Stadium tu yang mana Nik ajis juga ada kat pentas tu , tak payah laa kau nak halalkan maksiat dengan hanya niat yang baik kononnya hahaha

  Ma;lah Bersih lagi teruk disokong nyata oleh golongan pro murtad dan kebebasan Seks , lagi bangga nampaknya nik ajis kat atas pentas tu

 54. gambus
  February 12th, 2013

  Pakatan DApigs kalau nak menipu sampau atas bumbung pun ada orang tu hahaha

 55. yeop
  February 12th, 2013

  kah..kah..kah.. tony buat lawak bodoh cakap pasal maksiat.. dah sah tony gunawan memang anak haram..

 56. StinGray
  February 12th, 2013

  yang sekatil dgn China Doll???….yang sebilik hotel dgn bini org pukul 3 pagi???…yang bergoyang-goyang dalam keretapi dgn bini org???….yang tersangkut bulu bini org kat tekak???…hak tu tak hebat ke???…

 57. StinGray
  February 12th, 2013

  tony bingai…lepas ni cina pi Disco hang pi tarbiah la depa….kenapa buat maksiat ni…..majlis sambutan Tahun Baharu Cina pun tak dapat nak bezakan dgn majlis2 yg lain, mcm mana hang nk bersaing dgn Keldai ni tony….

 58. whatever
  February 12th, 2013

  ready for BN??…NOOOOOOO
  ready for jibon…NOOOOOOO

  kesian jibby

 59. Anonymas
  February 12th, 2013

  Tuk guru kutuk PSy dan gangnam style, kata ‘kenapa agungkan bende yang kita tak faham’. Padahal baru je keluar video Oppa Gaza Style. Orang Gaza pun minat, jadi apa pendapat Tuk Guru?

  PROP…PROP…PROPA PAKATAN STYLE

  HEYYYYYYYYYYY SEXY LADY (CHINADOLL)

  PROP…PROP…PROPA PAKATAN STYLE

 60. Anonymas
  February 12th, 2013

  Comelnya amoi tu nyam nyammm

  Fuh, sekali pandang terus longgar jam Rolex dari pergelangan tangan aku. Terus hilang dari pandangan.

  Kena beli jam baru!

 61. bujuk
  February 12th, 2013

  macamana agaknya muka Najib bila dia tanya dah sedia undi BN, 80k jawab TIDAKKK…. hahaha, mau merah macam baju yg. k.ros pakai.

 62. bujuk
  February 12th, 2013

  orang FASIK sokong orang BAIK tu FITRAH, tapi kalau orang yg. mengaku BAIK(umno la tu) sokong maksiat tu LUMRAH.

 63. DataCode
  February 12th, 2013

  eh eh jam tu dah ilang ke jijah..he he eh

 64. DataCode
  February 12th, 2013

  HAMpas kelapa sawit lagi mahal dari harga perjuangan PAS..hampeh

 65. PASpartyNGOK
  February 12th, 2013

  Takkan kita nak compare PM kita dgn ketua pembangkang tu. Habok yg lekat di kaki PM lagi mulia dari manusia yg memang kotor zahir, kotor batinnya.

  Manusia itu akan bawak kotoran diri dia kekubur nanti. Itu manusia power yg tak akan bertaubat hingga keakhir. Matalamat manusia serupa ini hanya duniawi, tiada ukhrawi.

 66. jinkun
  February 12th, 2013

  PM-7…..Peliwat Man 7…akan ada lg kejadian liwat…yg dah terbongkar baru 2 kes….kahkahkah

 67. omega
  February 13th, 2013

  Maksiat yang direstuai oleh pas anjuran PKR halal pulak dah.

 68. siamang gagap
  February 13th, 2013

  Goyang gerudi.. ahaks..ahaks…ahakss..
  Pak Lebai pas pakat telan air liur dan balik lepas geram kat bini walaupun sebelum ini bini yg ada kat rumah dah lama tak dijamah. Maklumlah dah kendur tak macam penari cina.

 69. omega
  February 13th, 2013

  Maksiat jadi halal belaka bila Exco agama dari PAS hadir sambil telah ayaq liur

 70. omega
  February 13th, 2013

  haa.haaa…, hari ini PR menang PRU esok sebelum matahari terbit segala macam aktiviti seks di halal belaka

 71. Jamilisa
  February 13th, 2013

  yang nooo tu sikit sangat, yes lagi ramai sebab dah bagi peluang 5 tahun mereka hanya penuhkan temolok DAP, PKR dan serdak hanyalah PASex..

 72. omega
  February 13th, 2013

  orang kelantan hanya dapat air karat serta dapat bau hancing saja

 73. omega
  February 13th, 2013

  Peliwat Man ke 7 aktif di dunia.

 74. omega
  February 13th, 2013

  He..hee, yang ramai hadir ari tu termasuklah lebai kambing dalam pas. Pakat nak tengok psy.

 75. siamang gagap
  February 13th, 2013

  Anuwar hanya layak utk dibandingkan ngan pelakon Prono jer. Setakat itu saja standard dia.

 76. siamang gagap
  February 13th, 2013

  Nik aziz jelous tu. Dia cuba nak bawa psy ke kelantan tapi dek kerana air karat yg ada kat kelantan maka di tolak oleh agen psy. Baru betul2 propa nik aziz nie

 77. Pejuang IMR
  February 13th, 2013

  I am really concern on the last sentence. It is not surprised if there are many blind malays who are willing the Kalimah Allah to be shared with other religions by supporting the ” Manusia Anugerah Allah”, the co called “Saidatina Aishah” and the “Khalifah Guang Eng Style” without thinking the consequences.

 78. Pejuang IMR
  February 13th, 2013

  Eh Bukan jijahlah. Saidatina Aishah.

 79. Hamba Ar Rahman
  February 13th, 2013

  YA…yang tidak memalukan seperti DSAI…hehe

 80. Pope Hadi V
  February 13th, 2013

  Tahniah BN kerana …penari PSY ikut cara etika berpakian ketika pertunjukan…”Just follow my rule”.. .Bukan Macam PASik…You(PASik) must follow my rule(DAPig)….
  Bansat punya PASik..

 81. jay
  February 13th, 2013

  Takut
  kolop hang nak kena potong kah….panjang sangat depa punya nooooo….

 82. jay
  February 13th, 2013

  paling meloyakan hahaha….lagi bangsat manusia seperti ini berbanding yang lain-lain.

 83. jay
  February 13th, 2013

  jam omega lah beb…hehehe

 84. PasDaplaknat
  February 13th, 2013

  Say NO to BN… Nooooo

 85. selamber
  February 13th, 2013

  hehe..GuangEng Style..hehe

 86. bn will be end
  February 13th, 2013

  Baca komen2 dr pencacai beend/umngok mmg terserlah kebodohan dan ketidakcerdikan pencacai2 nih…patut la bapak parti syaitan sendiri mengaku dh xde org cerdik dalam parti….

 87. jinkun
  February 14th, 2013

  bukan tok guru hangpa ke yg sokong maksiat???? sokong nuar maknanya sokong maksiat la bodo…alamak (paderi PAS) sokong maksiat, yg cai2 bodo tongong lak duk sokong alamak, so dapat la share sorg sikit…kahkahkah

 88. bujuk
  February 14th, 2013

  UMNO suruh psy pakai sopan takut rakyat boikot majlis. Balasannya psy taknak naik kacau yisang.. dan rakyat balas “NO” bila Najib tanya ‘are u ready for BN’. Kesian… pelaburan jutaan ringgit hanya dapat malu.

 89. gambus
  February 14th, 2013

  sebab suruh pakai sopan kau kata PSY boikot , hrmm elok laa tu !!! Jangan jadi macam Pakatan sudah , joget hanya pakai bra jee !!!

  hehehe bujuk kau tak tgk lagi ke video yang lain ke hahahaha

 90. gambus
  February 14th, 2013

  apa yang cuba cakap ni bujuk … jelasnya kata-kata kau , pada PAS maksiat akan jadi halal hatta pergaulan bebas antara lelaki dan perempuan pun akan menjadi halal .. jika ia melibatkan PAS .. inilah padahnya apabila agama diperalatkan , akhirnya segala kata-kata kau jelas kejahilan

 91. gambus
  February 14th, 2013

  apabila tak dapat terima kenyataan inilah jadinya , cakap pun hanya pandai buat tuduhan palsu . dasar pencacai Pakatan

 92. gambus
  February 14th, 2013

  Setakat berjoget pakai bra dan macam nak berbogel ni tak salah .. ia adalah halal JIKA ada logo PAS dan Pakatan , lebih afdal jika pemimpin mereka ada sekali …

 93. padi
  February 14th, 2013

  Kes terpencil… dalam siasatan dan tindakan serta hukuman kepada penaja tersebut. Berbeza PSY d taja 2 juta untuk 8 minit. Rakyat dapat br1m rm500 kena tunggu/beratur berjam-jam.

 94. padi
  February 14th, 2013

  Aku nak tanya berzina dengan berjimak suami/isteri berbeza tak? Allah maha mengetahui fitrah manusia yg. saling memerlukan, sebab tu Allah perintahkan BERKAHWIN untuk elak maksiat.
  Berhimpun juga satu fitrah… tapi ada himpunan yg. d berkati/d tuntut dan ada pula himpunan yg. d laknat/maksiat. himpunan untuk perjuangkan hak rakyat dan menentang kezaliman dan tipu muslihat d tuntut, tapi himpunan yg. d saji dengan maksiat d laknat.

 95. jinkun
  February 15th, 2013

  kat sini takde pencacai BN, yg ada penyokong BN. Kami menyokong usaha kerajaan BN memajukan msia ke taraf negara maju. Mana yang tak kena kami bantah. Yang jadi pencacai tu puak hangpa…sokong membuta tuli, dah terang2 nuar main cinadol hangpa duk kata nuar bagus…kahkahkah. Hangpa la pencacai sebenaqnya. Pencacai Aljuburi…kahkahkah

Leave a Reply

Type your comment in the box below: