MYKMU.NET
Demi Islam, Untuk Melayu, Kerana mu Malaysia

Dana Yahudi Diguna PR Untuk Jatuhkan Kerajaan

MASIH lagi balaci pembangkang yang benak-benak ini pura-pura tak faham dengan siginifikasi penerimaan dana asing oleh beberapa NGO dan portal berita yang diketahui pro Pakatan haram ini dengan pelbagai aktiviti untuk menjatuhkan kerajaan.

Apa yang mereka tidak faham atau sengaja tidak mahu faham ialah, dana asing ini bukan dari sebarangan organisasi tapi organisasi yang ada kaitan dengan pertubuhan yahudi yang diketahui aktif dalam aktiviti menjatuhkan beberapa kerajaan Arab sebelum ini.

Kalaupun nak jatuhkan kerajaan dengan menggunakan dana asing, takkanlah dana yahudi itu juga yang diterima?  Apa dah takde jalan lain sangat ke?

Bersih, Suaram, Malaysiakini, semuanya sudah diketahui menerima dan dari George Soros atau National Endowment Democracy (NDI) – juga ada hubung kait dengan yahudi.  Aktiviti semua NGO haram ini sudah diketahui hanya untuk menjatuhkan kerajaan saja.

Tidak setakat menyalurkan dana, organisasi asing ini juga terlibat dalam urusan strategi menghadapi pilihanraya parti-parti pembangkang.

NDI contohnya adalah konsultan yang terlibat dalam menyediakan kursus menghadapi piilihanraya bagi PKR (rujuk disini), dan sememangnya antara 3 komponen Pakatan Rakyat, PKR adalah pihak yang mempunyai kaitan rapat dengan semua media yang disebutkan di atas.  Semuanya melalui kaitan Anwar Ibrahim dan organisasi pemberi dana asing ini.

Jadi yang PAS bersusah payah menyertai demo membantah yahudi kerana penglibatan dengan filem Innocence of Muslim yang menghina Islam itu buat apa, sebab PAS sendiri pun dibayar mengguna duit yahudi untuk menghadirkan ahli-ahlinya dalam beberapa demo yang diadakan Pakatan haram ini sebelum itu.

Antaranya Bersih itulah.

Tak tahulah sama ada PAS & DAP  sedar atau tidak bahawa mereka dipergunakan PKR untuk mendapatkan dana asing bagi keuntungan Anwar  dan PKR sahaja.  Sebab itu yang hebat ke sana ke mari naik jet eksekutif ialah pemimpin PKR dan yang ada kaitan dengannya (Anwarinas).

Begitu juga dengan para penyokong PAS ini, mungkin ada yang tidak tahu bahawa sumber wang yang digunakan untuk menampung kedatangan mereka semasa menghadiri demo Bersih 3.0 tempoh hari adalah dari dana yahudi (Ambiga mengaku terima dana Soros dan NDI untuk jayakan himpunan Bersih)!!

Penyokong DAP tidak ada masalah sebab mereka bukan ada hal makan benda-benda haram pun.

Patutlah perjuangan Pakatan Rakyat ini tidak berkat, rupanya terima dana yahudi untuk jatuhkan kerajaan Islam Malaysia.  Ini kalau bukan tamparan hebat, tak tahulah nak panggil apa.


Posted by Adamyan on September 23rd, 2012 :: Filed under Adamyan,Utama
You can leave a response, or trackback from your own site.

72 Responses to “Dana Yahudi Diguna PR Untuk Jatuhkan Kerajaan”

  1. mm
    September 23rd, 2012

    Satu lagi propaganda umno!

    Pernah ka bila ahli umno attend event, di minta derma??? Itu yg kami dah lama lakukan.

  2. umnototok
    September 23rd, 2012

    Aku anggap mereka yang bersekongkol dan menyokong puak2 yang mendapat bantuan kewangan dari luar itu BUKAN LAGI MUSUH POLITIK BAHKAN SEBAGAI ‘MUSUH NEGARA’!!!.
    Pergi JAHANAM dengan mereka!!!!

  3. raplahjingaa
    September 23rd, 2012

    ooooo anwar naik private jet, hasil duit yang hang derma la yea mooo ? rumah dia yang baru tu pun hasil yang hang derma laaaa…

    huuuu..tak sangka aku tabung derma tin milo boleh dapat banyak macam tu…semua dapat merasa, mat sabu, anwar, nik ajis, aji boroi….hangpa cai dapat cekelat angin jer laaa….hehe

  4. mm
    September 23rd, 2012

    Apa hang kisah??? NAjib tak naik private jet?? Ada dia pakai duit ahli umno???

  5. tony gunawan
    September 23rd, 2012

    APCO TU MACAM-MANA!

  6. sungai_siput
    September 23rd, 2012

    dah terang lagi bersuluh

    belajar2 lah terima kenyataan mooh oii…..

  7. mm
    September 23rd, 2012

    Apco??? UMNO tak pa…

    KAk Mah pi New York pun APCO buat promotion RM10 juta

  8. raplahjingaa
    September 23rd, 2012

    Aku tak kisah moooo…aku cuma bangga, tak sangka aku duit derma yang hang bagi, cukup untuk membiayai sewa private jet…agak-agak hang berapa tin milo duit tu ? hehe..

    oooo Najib naik private jet ? mesti la, dia PM malaysia di pilih oleh rakyaat untuk memerintah negara, tak kan la PM kita nak naik bas tambang pulak mooo.

    Nanti anwar jadi PM dia pun naik jugak boieng business jet tu…jangan dia pi tambah katil king size atas jet tu udah lah…cabin crew pulak semua mamat-mamat jambu…tak berkat negara kita nanti moooo…hahahahahahah

  9. raplahjingaa
    September 23rd, 2012

    APCO tu ingauan hang jer moooo..hehe

  10. sungai_siput
    September 23rd, 2012

    pasal tu lah…

    anwar ibrahim bagi statement, dia menyokong segala usaha bagi mempertahan kankeselamatan wilayah israel

    yahudi bagi dana……

    sama gak kat msia ni, golongan2 mempertahan kan ngeh habis habisan walaupun ngeh memperlekeh kan umat islam yg bangkit mempertahan kan maruah nabi muhammad SAW

    belajar dari bung nuar,bak tanya sket bujuk ka, mm ka, tony ka, ngeh ada bagi dana ka mcm yahudi bagi dana???

  11. rosm
    September 23rd, 2012

    BUAT LAPORAN POLIS LA LEMBU UMNO KALAU TAK PUAS HATI. MCM PERKASA SIKIT2 BUAT LAPORAN POLIS WKAKAKAKA

  12. rosm
    September 23rd, 2012

    APCO NAJIB

  13. rosm
    September 23rd, 2012

    BACA UTUSEKS KE HEHE

  14. mm
    September 23rd, 2012

    Bila DSAI raise issue ni kat Parliment, terus kena ban. Pemimpin umno suka rakyat Malaysia bodod semua macam ahli umno.

  15. raplahjingaa
    September 23rd, 2012

    Hangpa yang dol…cuba siasat dulu APCO tu…dari mana ? siapa chairman dia ? business apa yang dia buat ?…usaha la sikit untuk mencari kebenaran….jangan jadi burung belatuk…

    Macam kita siasat SUARAM le…dedahkan segalanya in detail…soros bagi 1.5 million, kedutaan Jerman bagi sikit..hehe puas hangpa hidup atas ikhsan yahudi ?

  16. raplahjingaa
    September 23rd, 2012

    ooooo…dah jadi tugas suratkhabar menyebarkan berita…kisah assmin dan toiletnya…kesah anwar dan kuda cina nya…kisah mat sabu dan bilik hotelnya…ustaz bedul dan kisah kaunselingnya…..semuanya kerja imam-imam hangpa la…

    cerita ni kita kena sebarkan kepada rakyaat….supaya jangan memilih manusia-manusia berjiwa jin yang rendah moralnya menjadi ketua.

  17. raplahjingaa
    September 23rd, 2012

    Pasal apa pulak nak buat laporan polis ?

    Tak ada salahnya anwar guna duit derma tin milo untuk sewa private jet.

    Cuma aku kesian jer kat hangpa….shhhiiaaannnnn…collect la duit tu, tak salah aiihh..hehe

  18. mm
    September 23rd, 2012

    Akhbar umno bukan nak membangunkan msyerk, tetapi penu fitnah dan propaganda, bagi memastikan rakyat kekal bododh, dan kesinambungam pimpinan pemimpin2 umno.

  19. sat
    September 23rd, 2012

    nuar trus buat seks..tara baca lg

  20. StinGray
    September 23rd, 2012

    Duit yg Anwar bayar kat chinadoll tu duit derma hangpa ka???….laaaa…taat sungguh hangpa ni pada majikan…

  21. StinGray
    September 23rd, 2012

    Hang suruh semua org baca Harakah ke mooo???…

    Hang nak dlm neraka nanti toleh kiri, toleh kanan, pandang depan dan tengok belakang semuanya org Malaysia jea ke???…semuanya kena campak dlm neraka jahanam tu pasal bersubahat dgn fitnah2 Haramkah lebai kulup taik kucing hangpa…

  22. Anak_Nogori
    September 23rd, 2012

    Berapa persen Nik Aziz dapat dari duit haram yahudi ini?

  23. abgsudin
    September 23rd, 2012

    adaka gambar najib naik private jet? setahu aku najib naik jet yang dipunyai kerajaan saja

  24. abgsudin
    September 23rd, 2012

    cukupla, nak bayar macai pergi perhimpunan bersih

  25. HarimauGarang
    September 23rd, 2012

    Ramai gak balaci si ANAL Ibrahim rupanye disin yek…

  26. umnototok
    September 23rd, 2012

    mm macam kanak2 zaman sekolah rendah mulalah mengata orang ‘bodoh’lah dan entah apa2 lagi?? sebab tak sehaluan macam dia…sebenarnya puak2 kamu tu sangat kecewa bila boss2 kamu dah mula tak dipercayai lagi oleh orang2 Melayu Islam…dan harapan untuk menang PRU13 dah semakin kelam…..janganlah sampai nanti dianggap sebagai sampah masyarakat..
    Sebaik2 manusia adalah yang banyak membuat kebaikan dan banyak memberi menafaat kepada orang2 lain…

  27. Anak_Nogori
    September 23rd, 2012

    Hadi Awang ngan Mad Sapu bini org lagi banyak dapat kot…bersih hari tu mereka yg beria2.

  28. raplahjingaa
    September 23rd, 2012

    Yup..strategi BN melengahkan PRU mula menampak kan hasil….pilihanraya kampus telah dimenangi 100% oleh proaspirasi, meaning student malaysia mula menunjukan kecerdikan mereka berfikir, mereka menolak calun-calun propakatan haram secara total.

    Rakyat telah mula muak dengan fitnah-fitnah pakatan haram yang saban hari mengisi blog2 mereka.

    Kita lihat kehadiran menyedihkan pada ceramah-ceramah pakatan haram, malah ceramah oleh presiden PKR sendiri lebih banyak kerusi yang kasong daripada pendengar yang hadir.

    Mereka sudah mulai panik, dalam kepanikan sebegini, satu demi satu kemunafikan mereka terserlah, kebodohan ketara di lihat rakyaat.

  29. PASpartyNGOK
    September 23rd, 2012

    Apa yang didakwa tentang kemasokan duit dari luar adalah kenyataan, bukan hanya propaganda kerajaan. Walau pun terdapat bukti pembiayaan bermula sejak 2005 tetapi sebenarnya pembiayaan sudah bermula sebelum itu. Pada 1996, 1997 perkara ini sudah mula disedari dan Anwar adalah dalangnya yang masa itu jadi recipient tunggal, walau dia maseh dalam kerajaan betjawatan TPM .

    Anwar menderhaka semenjak dalam kerajaan, sudah berada diluar bertambah lah lagi skala derhakanya. Anwar tidak ada sebab untuk berhenti menderhaka dan kita akan dapat lihat dia akan terus menderhaka selagi dia hidup. Dan dia akan terus mengajak orang menderhaka bersama dia.

  30. PASpartyNGOK
    September 23rd, 2012

    Kita ada cacai taksub tapi tahap taksub masih ditahap boleh dikawal. Kita lihat cacai rendah moral saperti semasa demo bershit tapi ditahap yang masih boleh tahan.

    Kita katakan begini kerana kita sering melihat ketaksuban rakyat lain yang melebihi tahap kita berganda ganda.

    Kita saksikan demo yang berlaku diseluruh negara keatas Innocense of Islam dan semuanya berlaku secara aman. SElain dari Nik Ajis pijak bendera US yang lain kita tak nampak extremenya lebih dari itu.

    Tapi jika kita tengok apa yang berlaku di Bangladesh , mereka dahsyat sekali.

    Atas perbandingan tersebut kita yakin walau apa jenis jumlah dana yang diberi Soros adalah sukar untuk menukar rakyat kita menjadi orang Siam, orang Mesir atau Libya. Kerana tahap taksub kita adalah sederhana.

  31. sat
    September 23rd, 2012

    srupa mcm mintak sedekah tepi jalan je.gaji tinggi2 nak cr duit tak reti. cita2 tinggi, buat kje tak reti.nak buat highway pun mintak sedekah.ckp agama bedegaq2 tp ngumpat dia la hero.tegur sket mula la kuar hadis/ayat quran yg ble ambik sekerat2.sat g kuar la ayat ape lak ni.

  32. sat
    September 23rd, 2012

    tu la nak ckp bodohnye puak ni.mintak sedekah beli jet pun dia suh lapor polis.jgn2 dia pun sedekah skali kot

  33. pasdaplaknat
    September 23rd, 2012

    yes Najib atau PM Malaysia naik jet Kerajaan. Dan semua itu berdokumen perjalanan lengkap untuk satu2 tugas rasmi, xboleh buat macam jet mak bapak-stail Anwar buatlah

  34. pasdaplaknat
    September 23rd, 2012

    hehehe cuba suruh cai2 bodoh ni lawat Permatang Pauh tgk.. ‘mewahnya’ org situ.. jalan pun mcm xsudah.. penumpang jet mewah punya kawasan..hahaha buta kayu cai2 Gaytua ni..

  35. pasdaplaknat
    September 23rd, 2012

    cuba beri contoh sket apa itu propaganda fitnah? Laporan DS Rosmah salam dgn pelajar tahfiz tu ke? Berape kilo fitnah sehari HARAMKAH print out?? ngok.. najis di badan sndiri xkesah.. badan org lain pulak yg ko teropong.. MUNAFIQ tegar.. ko pakai byk nick ekk mm? ko ni bujuk ke adik ipar bujuk?

  36. syaa
    September 23rd, 2012

    percaya la nuar brahim ni ada 3 bilion.rumah dan keta mewah.dpt duit dari yahudi dan perabih duit rakyat selangor.

  37. bujuk
    September 24th, 2012

    Mana lebih PARAH terima dana dari YAHUDI atau bagi dana pada YAHUDI untuk musnahkan Palestin, seperti k’jaan upah UPCO(sebuah sykt. yahudi yg. ada kepentingan Israel)

  38. bujuk
    September 24th, 2012

    Bila sebut soros tentunya idea TunM, taktau pasaipa tunM dendam sangat dengan SOROS. Aku harap PR boleh bawak soros datang m’sia bagi penerangan sebab apa tunM dendam dengan dia. Atau suruh mereka berdebat.. itu pun kalau tunM berani.

  39. hisam
    September 24th, 2012

    baru intro nih…terguling jugak sikit hari lagi. Anwar ada 2 pilihan. Bersara sambil mengajar atau sangkut kes Saiful.

  40. niel
    September 24th, 2012

    tabung derma tin milo dan ketayap pas, beli make up ustazah abby pon xcukup..hehehe

  41. raplahjingaa
    September 24th, 2012

    Syarikat yahudi ? tolong bagi definasi syarikat yahudi sat bujuk….aku nak tau la jugak.

    Kira macam mana tu bujuk ? cerita la sat, hang jangan lari…aku tunggu ni

  42. raplahjingaa
    September 24th, 2012

    Mati-matian hang pertahankan soros bujuk…tu la hang celik mata baca harakah,, celik mata baca harakah….buat reserach sikit bujuk, hang akan tau sapa soros, hangpa ni yang aku malas nak debate dengan hangpa, sebab hangpa bagi point kedai kopi….main sedap cerita, isi kredibilitinya kosong.

    soros yang berapa kali dah di tewas kan Tun dalam percaturan ekonomi…dan seterusnya menyelamatkan orang macam hang dari pakai cawat dan makan sampah.

    bujuk…bujuk…makin hitam rupanya hati hang…..sshhhiiiaaannnn..

  43. sungai_siput
    September 24th, 2012

    dah boleh terima dana dari yahudi pulak dah kau ni bujuk

    halal saja untuk kau yek

  44. sungai_siput
    September 24th, 2012

    dah suruh PR bawak soros yahudi pulak dtn malaysia ni….

    kau ni betul ke idak bujuk….????

    patut la kau sokong PR

  45. sungai_siput
    September 24th, 2012

    bro rap

    pasai tu bila ngeh mintak maaf isu hina orang islam buang masa tenaga pertahan kan nabi muhammad saw, bujuk selamber jer terima maaf ngeh…..

    pasai tu jugak la kadir mamak padukang opportunis masuk PR , sbb kadir mamak padukang tau, ramai sungguh orang macam bujuk dlam PR senang kena kenching

    haha

  46. akuantiPAKATAN
    September 24th, 2012

    Naik naik jet ka, nak naik space shuttle ka itu lantak dia la. Pasal apa nak report Polis pulak. Kitorang cuma bagitau kat rakyat2 Pakatan apa yang pemimpin korang buat dgn duit derma tabung tin Milo tu.

    Rakyat Pakatan berhempas pulas banting tulang kerja, pastu bagi derma kat pemimpin, pemimpin pulak mengabihkan buat naik private jet. Rakyat marhaen cuma naik kereta buatan Malaysia je.

  47. akuantiPAKATAN
    September 24th, 2012

    rosm dan mm memang bebal. Dah cerita berapa kali pasal APCO tapi tak faham2 lagi. Itu la, luaskan sikit pembacaan tu. Jangan sempitkan ilmu pengetahuan dengan membaca Haramkah, Keldaian dan mendengar ceramah kutip derma korang je. Baca sekali Utusan, Berita Harian dan TV3.

    Minta maaf cakapla, korang ni dulu time sekolah mesti duduk kelas hujung. Pergi kelas berlenggang kangkung bawak pen sebatang dan kertas sehelai. Duduk dalam kelas memekak. Homework tak pernah buat, malam melepak tepi tembok. Apa yang jadi di sekeliling, korang tak pernah ambik tahu.

    Tiba2 korang diberi “hidayah” untuk pergi dengar ceramah Pakatan, maka terbukalah sikit minda tu. Apakan daya level korang ni setakat “mendengar” ceramah saja la, nak membaca atau berfikir malas, nak menulis apatah lagi. Itu sebab komen korang macam hampas, takda isi langsung. Bagi la komen yang boleh membuat aku berfikir panjang sikit.

  48. akuantiPAKATAN
    September 24th, 2012

    Saudara mm, kami yang bijak pandai ni tidak menelan bulat2 apa yang “akhbar UMNO” suapkan. Kami akan buat “cross reference” dan kami akan selidik melalui website, blog dan juga akhbar2 Pakatan.

    Finally kami akan nilaikan berdasarkan kepada kredibiliti fakta (bukan auta) serta penerangan. Nampaknya akhbar dan media UMNO yang lebih kredibel. Misalannya bila Najib mengumumkan transformasi ekonomi, beliau menyertakan fakta dari penyelidikan serta dari data2 yang berkualiti. Tak seperti dongeng Buku Jingga Pakatan yang cuma bermanifestasi dan berfantasi sahaja.

    Kesimpulannya, manifestasi dan fantasi yang cuba diimpikan oleh Pakatan hanya diilhamkan sambil tangan2 pemimpin mereka bermastubarsi.

  49. neutron
    September 24th, 2012

    Minta sedekah lebih AFDAL(bukan shapie apdal ha..) dari SETAN SETAN UMNGOK mencuri duit rakyat… projek 1juta kata 3 juta… 250juta suruh bela lembu… bukan buat beli kondo …

  50. neutron
    September 24th, 2012

    Alahai SETAn…BN senang sangat mau buat penafian.. terus luworang picaya… kalau Najib kata kuntut Rosmah wangi sebab dia telan minyak wangi tiap hari dari kicik( macam tabung beli cincin le) musti koworang SETAN taraf BALACI picaya..kah..kah..

  51. akuantiPAKATAN
    September 24th, 2012

    Bujuk ni pemuja Soros rupanya. Tu dia, dalam nak spin kiri kanan tentang UPCO (nampak sangat Bujuk ni tak tau apa2 tentang UPCO, sebenarnya APCO la bro) rupa2nya Bujuk berharap Yahudi Soros tu datang Malaysia dan suruh rakyat Malaysia dengar ceramah Yahudi Soros tu.

    Kantoi la lu bro, lu lebih pentingkan Soros Yahudi dari Tun M yang Melayu Islam. Lu lebih percayakan cakap Soros Yahudi dari cakap orang Islam. Tak payah la nak suruh Soros berdebat dengan Tun M, Soros pun dah akui dia rugi banyak (bilion jugaklah) semasa Tun M ikat RM. Itu sudah cukup menjadi bukti tentang permainan Soros ke atas matawang Asia Tenggara.

    Bujuk, Bujuk. Kurang2kan dengar ceramah raja lawak Pakatan tu. Banyakkan membaca dari sumber yang berkualiti. Jangan pulak baca Haramkah, Keldaian Daily atau blog Tukar Tiub, buat tengok iklan ubat kuat boleh la. Kalau tak faham bahasa Inggeris Bujuk boleh pakai Google Translate.

  52. neutron
    September 24th, 2012

    Kah..kah.. SETAN nak bagi sedap hati tahap taksub terkawal…kah..kah.. Koworang memang TAKSUB sangat sangat tak terkawal le NGOK… PEMIMPIN AGUNG suda kata koworang spesis SETAN BODOH,BUSUK dah lama da…kah..kah..

  53. neutron
    September 24th, 2012

    UMNGOK dengan Yahudi wokey apa… hantar surat kat Israel ucap tahniah, minta tolong Yahudi atur jumpa Presiden US… minta Yahudi tolong atur mau pinjam dana Clinton… bagi kapal Israel berlabuh… bayar orang kuat Yahudi jadi penasihat Media … minyak sawit Mesia jual pi Israel… wokey apa… tarak dosa… tutup mata saja…kah..kah… Ni mamak kopi pes sikit….

    “Selain Utusan malaysia, akhbar perdana termasuk Berita Harian dan New Straits Times sebelum ini mendakwa badan National Endowment for Democracy (NED) dan organisasi antarabangsa menyalurkan dana kepada NGO tempatan.

    Laporan sama juga disiarkan di Buletin Utama TV3, yang mendakwa dana asing berkenaan, termasuk dari Open Society Foundation yang diasaskan George Soros, bertujuan menjatuhkan kerajaan.

    George Soros sebelum ini digambarkan Mahathir sebagai penyangak mata wang yang menyebabkan krisis kewangan Asia pada 1997.

    Bagaimanapun, Pada Disember 2006, Mahathir mengakui Soros tidak bertanggungjawab terhadap krisis tersebut dalam satu pertemuan dengan jutawan itu di Kuala Lumpur.”

  54. akuantiPAKATAN
    September 24th, 2012

    Mamak copy paste dari mana ni? Haramkah atau Malaysialkini?

  55. Anak_Nogori
    September 24th, 2012

    Bujuk bujuk..fakta mana hang ambil bagi dana pada yahudi utk musnahkan palestine ni?…

  56. raplahjingaa
    September 24th, 2012

    aneee…mana hang belajar minta sedekah tu afdal ? berapa kali dah aku dok pesan kat hang ajaran karut marut tok nenek hang dari chennai, hang jangan dok bawa masuk mai…

    dah..hang pi bancuh air tu, orang dok tunggu tu, gula kasi kurang tau !

    hahahahahahaha..

  57. raplahjingaa
    September 24th, 2012

    Sshhhiiiaaannnnn nya kat hang aneeee…sedih !

  58. raplahjingaa
    September 24th, 2012

    hahahahahahaha….aneee dah naik angin.

  59. raplahjingaa
    September 24th, 2012

    hush ! ss…mamak pedukang tu hang jangan buat main-main…tuhan pun boleh berbisik-bisik dengan dia dah macam
    ” Joan of Arch “……rambut pun buat dengan polyester ada hati nak cakap dengan tuhan .

  60. raplahjingaa
    September 24th, 2012

    aneee tu apa yang dia copy paste..dia sendiri pun tak paham…hehe

  61. neutron
    September 24th, 2012

    Ye ke SETAN SETAN??? UMNGOK kasi duit sama itu Yahudi itu UMNGOK manyak BODOH… PR ambil balik duit dari Yahudi mau kasi jatuh itu siBODOH, makanya itu PR banyak PANDAI… ok le tu ambil duit Yahudi sebab itu duit ada MELAYU BODOH kasi…kah..kah..

  62. sleman
    September 25th, 2012

    mamak neutron tarbaik

  63. sleman
    September 25th, 2012

    kehkehkeh tarbaik dari mamak neutron ayat spin yg betul dan mantop umpama meludah ke lagit akhirnya jatuh tepat ke muka musuh

  64. raplahjingaa
    September 25th, 2012

    PR banyak panadai ??? kalau depa pandai annneee, depa tak kan terima yakpuuurrr macam hang jadi penyokong !!

    hahahahahahah..

  65. akuantiPAKATAN
    September 25th, 2012

    Masalahnya orang PAS bukan setakat mintak sedekah je bro. Orang PAS sanggup makan harta anak yatim (baca Tabung Memali) dan songlap duit Kohilal. Dah lah ahli2nya bukan berduit sangat, pemimpin pulak tau songlap je. Nampak sangat orang PAS takde “good governance”. Baik melabur dalam ASB bro, terjamin dan dividen pun tinggi.

  66. akuantiPAKATAN
    September 25th, 2012

    Beginilah mentaliti cai2 PR. Tidak dapat memberikan komen yang konstruktif sebaliknya copy and paste sahaja. Tak dapat copy and paste mereka akan resort kepada diversion dan maki hamun tanpa ada sebesar zarah pun fakta untuk menyokong.

    Benarlah kata pepatah, “kalau cikgu kencing berdiri, anak murid kencing berlari”. Kesian neutron, punyala banyak public toilet di Malaysia ni, anda masih juga ingin kencing sambil berlari2. Sadis sunggung.

  67. Hamba Ar Rahman
    September 25th, 2012

    Actually tak perlu lah kita nak bergaduh pening2 bagi tahu sapa naik jet sapa takder jet..sapa makan duit paling banyak…sapa jujur…banyak sangat skandal…Yang paling penting sekali…orang2 Islam ni dah nak digulingkan…bukti paling nyata…kalau masih lagi kita nak biarkan orang Islam jatuh dan digulingkan tanpa sedar…silakan…
    Suka atau tidak…ia pasti akan berlaku…tapi sebelum terjadi kita usahalah buat sesuatu…kerana bila dah jadi besok…segalanya tinggal sejarah…NAJIb ker Bang Nuar ker…nama2 tu akhirnya akan obsolete…akan pupus juga…EXTINCT…tapi survival generasi melayu yang baru…harap2 nya tak pupuslah dari muka bumi permai ni….

  68. Hamba Ar Rahman
    September 25th, 2012

    :)

  69. Hamba Ar Rahman
    September 25th, 2012

    Sebenarnya memfitnah ni sama aja macam mencuri…kalau dah biasa buat..jadi sedap buat…dan dah tak terasa apa2…Mendengar cerita fitnah pun 2 x 5 macam tu jugak…mula2 dengar kita fikir2 balik…betul ker salah…dua kali dengar…kita timbang2 dulu…3 kali dengar terus jadi percaya…kalau dah 10 kali dengar terus jadi taksub dan terima sebagai fahaman dan budaya…gitulah lebih kurang….

  70. daam
    October 5th, 2012

    bro, ko baca english paper la bro.. tun m mintak maaf terbuka kepada soros.. apa hal?? hahaha.. itu lah, tgok tv3, baca utusan sangat.. depan hangpa semua dia tunjuk power la kot.. tp, statement dia, xmasuk akhbar melayu la.. malu la beb..mintak maap pada soros tu.. aahhaha..

  71. daam
    October 5th, 2012

    bro, bukak daily mail UK pun tau bro.. reporter/editor kena sack, sbb tolong najib.. ahah..yg klakar, editor geng yahudi kot? ye ke tak? ce cite ce citer

  72. daam
    October 5th, 2012

    umngok tu dari mana? bukankah satu2 nya parti yg british benarkan.. sape, british? BRITISH? sape british? yahudi@nasraniiiiii.. hahahaha…apa perjuangan umngok>? kenyangkan perut diorang..

    Sibuk2 ngan dana asing yg x ada bukti,

    Yang berbukti, Lembu 250juta.. apa citer?????? hahha.. siap quit dari jadi Minister lagi.. kenapa? rasa bersalah? tp xmalu, still jadi ktua wanita, apa citer? aper kes?? kenapa hangpa smua sokong gila2 orang yg dot dot dot 250juta? kah kah kah..sape bute? ce citer ce citer..

    Kenapa kes anwar digugurkan bro? ce citer? ce citer? kalu betul dia meliwat, aku pun benci dia.. tapi meragukannnnnnn je kes dia ni.. lepas satu, satu.. sblm 98, cemerlang gila.. tp bila nak dijatuhkan, lepas satu satu.. ce citer.. nape nape?

Leave a Reply

Type your comment in the box below: