pas, , , " />

MYKMU.NET
Demi Islam, Untuk Melayu, Kerana mu Malaysia

Archive for Category ‘Che_Yan’


KELAB MALAM PERTAMA DI BUKA DI SHAH ALAM

Terus terang dikatakan, banjir yang sedang berlaku di seluruh Selangor dalam beberapa hari ini adalah disebabkan oleh sikap tidak bertanggungjawab kerajaan tempatan yang cuai dalam menjalankan tugas. Akibat daripada penyelengaraan yang tidak efisyen sesetengah saluran dan penyelengaraan air hujan di Selangor (terutamanya di kawasan berpenduduk padat) gagal berfungsi dengan baik.

December 23, 2012 7:12 PM - Che_Yandapisrael

Apakah kepentingan DAP di Amerika Syarikat sehingga salah seorang dari ahli DUN mereka sanggup ponteng dari menghadiri sidang untuk menyertai sebuah program kerajaan asing? Adakah ini merupakan satu klu kepada penglibatan langsung kerajaan Amerika Syarikat kepada perjuangan DAP di Malaysia? Ataupun puak-puak pembangkang DAP yang sehingga kini sibuk ingin melaksanakan sistem Presiden tanpa Raja di Malaysia sedang giat memperlajari teknik sistem tersebut untuk ditiru di Malaysia suatu hari nanti?

December 1, 2012 12:01 PM - Che_Yan

janjisetan

Serban Dibeli Di Sungai Buluh,
Tahajud Malam Sunyi Dan Sepi,
Haram Makan Sembelihan Orang UMNO,
Mat Sabu Nak Makan B**I Dengan DAP?

11:45 AM - Che_Yan

TUN MAHATHIR FORUM A'BANGSA

Apa yang kita boleh ambil dari penyertaan pejuang-pejuang Palestin di Perhimpunan Agung UMNO adalah sokongan berterusan kerajaan Barisan Nasional dan UMNO untuk perjuangan umat Islam di luar Malaysia. Sehingga kini kerajaan Malaysia dan UMNO telah melaksanakan pelbagai usaha untuk membantu rakyat Palestin di Semenanjung Gaza. Mantan Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Muhamamad merupakan salah seorang tokoh yang menjadi pemangkin kepada usaha sama agar Fatah dan Hamas agar bersatu padu untuk menentang penjajahan Israel yang disokong oleh Amerika Syarikat.

November 28, 2012 10:35 AM - Che_Yan


Login
RSS Dr Khir Dot ComRSS feldavoice.comRSS Utara NewsRSS POST METRORSS SARAWAKIANAARKIB MYKMU