Menu Utama

Petaling Street Dikepung Baju Merah, Otai Reformasi Menghilang Diri

bajumerah-petalingstreetTercabar dengan kenyataan kumpulan Otai Reformasi untuk mempertahankan Petaling Street daripada laluan Himpunan Rakyat Bersatu, kira-kira 1,000 orang peserta perhimpunan berbaju merah berkumpuln di hadapan pusat perniagaan Petaling Street.

Namun sehingga berita ini ditulis tiada sebarang tindakan keganasan dibuat. Malah kumpulan Otai Reformasi juga langsung tidak kelihatan.

Petaling Street terkenal sebagai tempat perniagaan barang-barang tiruan yang dipercayai dikendalikan oleh kumpulan kongsi gelap Cina.

Semalam, penyokong PKR yang menggelarkan Otai Reformasi berikrar mempertahankan kawasan perniagaan tersebut dari diganggu oleh “baju merah”.

Kenyataan mereka sebenarnya merupakan taktik provokasi kerana Petaling Street tiada langsung dalam agenda perarakan sebelum ini.






8 Komen to Petaling Street Dikepung Baju Merah, Otai Reformasi Menghilang Diri

  1. cina malaysia says:

    kan polis minta kumpulan tersebut jgn campur tangan…….penulis berpura-pura lupa……….

  2. bro says:

    sejak bila pulak lembu2 bersih dan pakatan reti dengar nasihat polis ? kelakar la kau ni cina malaysia..

  3. cina baghal says:

    Cina malaysia nie baghal..gebang aje lebih..kaum paling takut mati..

  4. obama says:

    ari tu kemain berapi lagi mamat mamat otai reformasi ni buat statement…nak mempertahankan petaling street kunun…si babi ronie liu mana dia..???
    dasar BABI BACUL..!!! ptuihhh…

  5. mata-mata says:

    hahahahahaha… sejak PETALING STREET jadi jalan sri petaling kot..

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa

  6. semangat dato' haron says:

    Syabas wira2 baju merah. Ajar penipu dan pembelit Petaling street supaya jgn menipu lagi pembeli

  7. Anak_Nogori says:

    Lari lintang pukang ko ye otai remformasi…nak jaga keselamatan cina ye.

    Ko dah kemana?…FRU juga yg kawal.

    Otai kununnnnn.

  8. Rock says:

    Manusia apabila merasakan planet bumi ini adalah syurga maka mereka memang takut akan kematian. Hinggakan sampai satu tahap kalau mati pun maka wasiat mereka agar kubur mereka dihiasi dengan nikmat nikmat dunia seperti laptop, kereta, iphone, satelit TV dll walaupun mereka tahu hanya di perbuat dari kertas murah. Ada juga manusia dikuburkan bersama barang barang peribadi mereka seperti motosikal dan kereta.
    Mana mana orang Islam akan mati hanya dibaluti dgn kain kapas murah dan semua tahu perkara ini, berwarna putih termasuklah billionaire ,Raja Saudi yg meninggal awal tahun ini, Raja Abdullah. Kubur Raja Saudi itu simple sahaja tanpa sebarang binaan konkrit.

Leave a Reply

Threesome