Menu Utama

Eksklusif: Nik Faisal Dakwa Ia Bukan Akaun Najib Razak (EDITED)

Atas permintaan beberapa pihak termasuk sumber rapat dengan Nik Faisal sendiri, kami menarik balik artikel sehingga siasatan Task Force selesai. Bagaimanapun kami mempertahankan bahawa akaun-akaun terbabit bukan di bawah nama Perdaba Menteri Mohd Najib Razak. Harap Maklum. – EDITORIAL



« (Previous News)



7 Komen to Eksklusif: Nik Faisal Dakwa Ia Bukan Akaun Najib Razak (EDITED)

  1. Anak_Nogori says:

    tu dia..satu satu kebenaran telah keluar..

  2. dkds says:

    Dah agak dah cara SR dan Wsj adalah mengena sebuah syarikat yg pernah ada urusniaga dengan 1mdb , itu sebab mereka gagal membuktikan sumber wang dan juga pemilik acct individu terbabit milik PM, melainkan gambarajah buatan sendiri yg menulis nama PM

  3. […] yang diperlukan.Nik Faisal telah memberi kerjasama sepenuhnya kepada pasukan terbabit – SUMBER APA KATA ANDA ??? […]

  4. ToraTora says:

    alamak..baru nak baca…

  5. kah kah kah kantoi ,klu tak menipu bukan namenya umno

  6. Osmani says:

    Sian…. http://www.mykmu.net/ pun org UMNO sendiri meluat nak baca… nnti bungkus la site ni, x masyukkkkk!!!

Leave a Reply

Threesome