Menu Utama

Jangan Sentuh Anjing, Kalau Tak Percaya Hadis, Ikut Sains Pula

Kepada umat Islam yang ghairah menjadi alat kumpulan tertentu dalam kempen “I Want to Touch a Dog” minggu lalu sila tonton video di bawah.

Jika tidak mahu percaya hadis nabi s.a.w pun percayalah sains yang anda bertuhankan selama ini.






6 Komen to Jangan Sentuh Anjing, Kalau Tak Percaya Hadis, Ikut Sains Pula

  1. Carlos says:

    Jangan lah excited sangat. Video tu pasal cyst pada kambing yang diternak
    Same case dengan kucing pun. Kena jaga kebersihan.
    Tak payah nak double standard. Nyamuk Aedis lebih banyak membunuh . Jadi jagalah kebersihan.
    Itu je.
    Quran x pernah sebut haram pun.

  2. wong jowo says:

    heloo kawan..najis pada binatang lain tu dimaafkan..tak sama najis anjing dan babi..apa la korang ni..tanak caya ajaran islam nak caya ajaran buddha ke..

  3. bangKano says:

    Tapi dalam alQuran tak plak sebut anjing tu haram di sentuh…cuma babi & arak yang di haram kan di makan di minum…macam mana tuh…?

  4. syaa says:

    DALAM HADIS SAHIH ADA TAK?

  5. wong jowo says:

    bodo punya bang kano..memangla anjing boleh disentuh..tapi bukan di peluk2 macam peluk awek..apa bodo sangat..kalau peluk awek tak yah nak samak..tapi peluk anjing bole ke nak samak satu badan..bodo la lu..cakap biar betul..ko jangan nak sesatkan org..dulu tak belajo sekolah agama ke..org islam bela anjing pun di susut pahalanya..di lagi peluk2 anjing..baik ati sangatla sampai anjing pun nak di peluk..woiii..kalau nak sengal jangan ajak2 org lainlah..ajak la sedara mara ko je..apa bodo sangat…

Leave a Reply