Menu Utama

Kejayaan Diplomasi Najib Dalam Tragedi #MH17 Bertaraf Dunia – Hishammudin

Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Hishammudin Tun Hussien hari ini menyifatkan usaha Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak menyelesaikan masalah mendapatkan akses lokasi dan jenazah kesemua mangsa trgaedi MH17 merupakan satu kejayaan bertaraf dunia.

Menurut Hishammudin, dalam keadaan pemimpin dunia seperti Obama dan Putin gagal mendapatkan persetujuan puak pemisah untuk membenarkan pasukan penyiasat dan penyelamat antarabangsa masuk ke kawasan kejadian, Mohd Najib berjaya melakukan.

“Jika sekiranya DS Najib tidak lakukan tindakan berani dengan berdepan dengan puak pemisah, tidak mungkin saya mampu mengurus kepulangan jenazah MH17 ke Malaysia.”

Justeru, terpulang kepada rakyat untuk menilai sendiri.






11 Komen to Kejayaan Diplomasi Najib Dalam Tragedi #MH17 Bertaraf Dunia – Hishammudin

  1. raplahjingaa says:

    Ialah tu hisham kalau hang tak puji sepupu hang sapa lagi ?? hehe…ok la tu aku pun nak ucapkah tahniah pada Najib kerana diplomasi dia memudahkan kerja-kerja pembawakan balik jenazah rakyaat kita.

    Cuma aku nak tanya hisham….bila Najib nak gerakkan langkah diplomasi mencari dan mendakwa mereka yang menyebabkan bencana MH 17 ???? finding kotak hitam bila nak didedahkan ??? macam tak bermaya je…….ada apa-apa ke ??

    hishamuddin…hang jangan dok buat leceh.

  2. Nusantara Jones says:

    Najib memang pemimpin bertaraf dunia, tapi si jijah ikan kering hanyalah isteri seorang penjenayah seksual. Mari kita semua rakyat Selangor bersatu-padu menolak isteri penjenayah seksual daripada menjadi menteri besar kalau tak mahu ditimpa bala mcm kaum nabi lut.

  3. […] From: MYKMU.NET: DEMI SEBUAH PERJUANGAN: Kejayaan Diplomasi Najib Dalam Tragedi #MH17 Bertaraf Dunia – H… […]

  4. itsme says:

    NJ.. ulasan hang mmg terbaik. Boooo wan jijah isteri anwar israel!!7!!!!

  5. dkds says:

    Anwar apa dia tahu…konkek chinadoll boleh la

  6. reds says:

    kalo bagi bang non handle….silap2…malaysia pon kena bom ngan russia….pondan tua tuh cakap bukan pakai otak…

  7. bujuk says:

    Silap tu… k.Ros yg. call isteri presiden ukrain dan rusia supaya pujuk husband diorang bagi keutamaan pada tragedi mh17. Tupasal… m’sia boleh masuk ukrain. hihihi…

  8. anakbochek says:

    Terer betul Rosmah, kalau camtu baik Rosmah jadi PM. Tu baru betul 1st Lady.

  9. raplahjingaa says:

    oooooo…macam tu ka bujuk ??? hang baca kat harakah ke ?? hehehe….

  10. bujuk says:

    Kan super Ros selalu ada bila negara gawat… ingat kes mesir dulu? k.ros buat 1 call je, semua pelajar m’sia selamat pulang kata Najib.

  11. WTF says:

    Ish…hang percaya cerita2 camtu ka Bujuk???

    Mesti Bujuk percaya sperma Anwar Ibrahim boleh terbang masuk dalam lubang dubur Saiful!!!

    Hehehehehehehe!!!!

Leave a Reply

Threesome