Menu Utama

Kontroversi Ayam Turkey Halal di Amerika Syarikat

Perbahasan yang sangat menarik antara perantara TV beragama kristian dengan aktivis liberalis yang anti Islam. Apabila pemikiran terlalu liberal akhirnya kebodohan sahaja terserlah.






6 Komen to Kontroversi Ayam Turkey Halal di Amerika Syarikat

  1. korokstabang says:

    kat malaysia pun ramai mamat liberal yang anggap dirinya cerdik tapi sebenarnya bangang

  2. Demang Lebar says:

    MEMANG MANTAP BRADER PRESENTER NI BELASAH POMPUAN BODOH TU.DEFINISI HALAL NYA MEMANG TEPAT,

  3. anakbochek says:

    Superb reply dari mamat tu untuk menjawab kritikan bodoh dari stupid Pam Geller. Halal certification di US bukan hanya dari segi penyembelihan tetapi dari segi kebersihan. Kosher dan Halal ada banyak persamaan except Halal adalah certifcation untuk orang Islam manakala Kosher pula untuk orang Yahudi.

    Tapi kenapa Pam attack halal sahaja tidak kosher. Islamophobia masih lagi subur di US dan kepada minority groups (as it was called by Obama) in Malaysia, anda masih berprasangka yang anda ditindas? So mari kita tindas mereka, hapuskan ladang babi, tutup pasar menjual babi dan tutup seksyen di hypermart yang menjual produk tidak halal. There you go, that’s what you call oppression arsehole.

  4. WTF says:

    This is a very good and informative video!!!

  5. Ababyl79 says:

    bangang nak mampos punya perempuan kafir harbi bernama pamela geller ini…nak tahu fasal halal dan bagaimana nak sembelih(leher), silalah datang ke Malaysia!

    aku tidak tahu aku boleh atau tidak dapat mengekalkan pendirian dan pegangan ber’wasatiyyah’ jika secara tiba-tiba aku terjumpa perempuan kafir harbi ini…perempuan kafir harbi ini meletakkan gambar Nabi Muhammad SAW dengan kepala babi dalam blognya…kalau ada pihak dalam negara mahu menjemput perempuan kafir harbi ini datang ke Malaysia untuk menghadiri sesuatu forum dsb, aku alu-alukan sangat

    tengok pada minit 5:44

  6. tuah says:

    nama pun dekat PAM GILER

Leave a Reply