Menu Utama

PEMBOHONG BESAR






11 Komen to PEMBOHONG BESAR

  1. itsme says:

    pusing ler selagi boleh…

  2. rembaumostwanted says:

    24/09/2011 – Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata undang-undang berasaskan hukum hudud tidak akan dilaksanakan di negara ini kerana realiti keseimbangan jumlah masyarakatnya tidak mengizinkan undang-undang sebegitu dikuatkuasakan.

    “Undang-Undang hudud, tidak akan laksanakan di Malaysia ini tetapi kita terima ini adalah undang-undang Tuhan dan sebagai sebuah parti yang terdiri daripada orang Islam, kita terima hakikat ini tetapi jika ia hendak dilaksanakan ia mesti berpaksikan kepada realiti.

    “Jika ditanya para ulama sekalipun, undang-undang Islam itu tidak boleh dilaksanakan melainkan kita sudah mengambil kira persekitaran dan realiti sebenar masyarakat ketika itu,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan Karnival 1Malaysia di Tanjung Tualang dekat Batu Gajah.

    Najib berkata kerajaan kini telah pun mengambil kira prinsip “Maqasid Syariah” iaitu matlamat sebenar dalam pentadbiran untuk menyelesaikan permasalahan rakyat.

  3. raplahjingaa says:

    Wakil rakyaat UMNO telah bersedia untuk menyokong hudud jika ianya dibawa ke parlimen…tapi hampeh, PAS tekan emergency brake, lepas tu masuk reverse gear !! tu semua berlaku bila aji adi di herdik DAP.

    Bila aji adi di tanya wartawan tentang calun melayu DAP yang tolak hudud….dia pulak kata tak dak isu !! kesiannnnn kat PAS. akibat kebodohan sendiri sekarang ni depa jadi serba tak kena….sana tak kena, sini tak kena, alahaiii…

  4. raplahjingaa says:

    hehehe…mengaku lawyer, BAR council pun hairan, tapi aku harapkan BAR council akan register nama dia sebagai lawyer…..sebab BAR council pun lebih kurang dia jugak…kaki menipu !!

  5. EVLee says:

    Ishh ishh ishhh… Boss RJ, kaki pembohong, kaki menipu, kaki pusing hanya digunapakai khusus untuk pihak pemerintah aje. Oleh itu, Si D ni bukan le kaki pusing… she’s just pussying…!

  6. WTF says:

    Hehehe, i like that term saudara EV Lee

    “PUSSYING”

  7. anakbochek says:

    Bro EVLee please don’t mention the word pussying. Abang Mat Sabu, Setopa Ali and Ostat Badrol Amin sudah tidak keruan tu. Masing2 sudah pasang angan.

  8. Hamba Ar Rahman says:

    Tumpang semangkuk jap…..pussying and screwing…those three stoogers love that….

  9. MemangTerok says:

    Diploma dalam law tidak melayakkan pemegang jadi lawyer. Jadi despatch girl pun belum tentu layak. Orang Teluk Intan tak perlu pangkah budak itu kerana budak mentah ini tak ada apa2 credential yang menjanji perkhidmatan baik darinya.

    Sepak dia keluar. Nyahkan Kit Siang, buang DAP… semua mereka adalah pengkhianat ,

  10. EVLee says:

    Salam untuk Boss2 Semua; bukannya apa… dia tak kan nak mengaku, jadi terpaksalah guna ‘istilah pertuduhan’ yg lain pula…
    Boss AB – jauh berjalan hari ni nampaknya. Tadi kita ada sama2 ada buat entri di ‘Kedah’.

  11. rafrash says:

    DAP dah tahu latar belakang Dyana. Mustahil kalau DAP tidak tahu menahu tentang kelulusan dan hal peribadi Dyana. Persoalannya kenapa DAP masih memilih Dyana dan sanggup menerima dan menghadapi apa jua kemungkinan sekiranya Dyana terpaksa buka segala rahsia yang sebenar sewaktu kempen pelihanraya kecil nanti?
    Jawapan – Sebab DAP telah mengkaji bahawa hal ini adalah kecil kerana orang melayu SENANG DI KELENTONG. Kit Siang dah tahu bahawa bila tali dah diikat di hidung orang melayu, ia boleh ditarik ke sana dan ke sini. Beginilah bila orang melayu masih tidak berubah perangai buruk mereka.

Leave a Reply

Threesome