Menu Utama

Petualang Negara..


4 Komen to Petualang Negara..

 1. raplahjinggaa says:

  kalau anda sudah bertayam maka tak perlulah takut kepada orang jepun sebab orang jepun tak bertayam!
  hahahahahahahahahahahahahahaha!

 2. Jambol says:

  Sikap lemah dan penakut kerajaan Najib sekarang ini sangat-sangat merunsingkan masyarakat pengundi, terutamanya penyokong-penyokong UMNO.

  Kerajaan sekarang ini seperti sudah kehilangan idea untuk membendung dan menghapuskan anasir-anasir yang bertujuan jelas untuk menghancurkan keharmonian dan kesejahteraan negara ini. Sudahlah kerajaan mengikut telunjuk pembangkang dengan menghapuskan ISA yang telah menyusahkan Polis dan diri sendiri , sebaran hasutan, pembohongan dan fitnah boleh dilakukan oleh sesiapa saja melalui media-media elektronik dan bukan- elektroni dengan bebas tanpa sebarang tindakan pihak berkuasa. Nampaknya sekarang, kaum-kaum bukan-Bumitera tidak perlu lagi tunduk kepada DYMM Agong dan Raja-Raja Melayu yang, pada mereka, hanya perlu dihormati dan dipatuhi oleh orang-orang Melayu saja. Pendek kata, OK lah bagi mereka bersikap kurang ajar kerana kalau dibawa ke mahkamah pun kena denda RM1k hingga 3k, kalau kena penjara pun lebih=lebih sebulan, macam pergi “holiday” saja.

  Mungkin juga Najib sedang melatih dirinya menjadi ketua pembangkang selepas PRU14 kot ! Pastilah pada 2020 kelak, Malaysia akan menjadi negara berpresident (President Lim, atau President Singh ! How nice !).

 3. Rosmah87 says:

  [im]http://imageshack.com/a/img838/1386/utws.png[/m]

Leave a Reply