Menu Utama

Petikan Pandangan Tun Daim Zainuddin

daim1

Daim2



(Next News) »



Satu Komen to Petikan Pandangan Tun Daim Zainuddin

  1. lady j says:

    anwar cakap dia akan menang, tapi dalam masa yg sama cakap yg ada konspirasi spr la apa la. seolah2 nak cakap yg kalau dia menang tu tanda rakyat sokong dia, tapi kalau kalah, tu kerana penipuan umno.

    mcm kes mahkamah yg kes liwatnya dulu la. sebelum keputusan diumumkan dan dia dah jangka akan kalah kerana overwhelming evidence against him, meroyan cakap mahkamah anjing umno, konspirasi umno dsb, siap cakap azmin sebagai proxy pm la apa la. tapi once keputusan out dan dia menang, terus senyap je tang segala tuduhannya selama ni. lagi lawak, penyokongnya telan saja seolah2 tiada apa2 sebelum ni.

Leave a Reply

Threesome