9
Aug
Sokong-PAS-Sesat-2

Kitab sesat dijaja Pemuda PAS Gombak

Seorang pembaca menghantar email mendedahkan mengenai spin terbaru PAS mengatakan Syeikh Daud Fatani ada sebut dalam kitab lamanya menolak UMNO.

Kitab orang alim pun nak dipolitikkan. Dahlah tu, tak masuk akal langsung.

 

http://theunspinners.blogspot.com/2012/08/kitab-sesat-dijaja-pemuda-pas-gombak.html

Ada 3 Comments setakat ini.

  • nik aziz pukimak
    August 9th, 2012 at 8:46 AM

    akibat terikut sangat pukimak nik aziz, maka PAS pun jadi le pukimak.

  • lady_j
    August 9th, 2012 at 10:53 AM

    pas yg selama ni claim msia bukan negara islam, pun dah gugurkan tuntutan negara islam dan hukum hudud sekalipun kuasai kerajaan persekutuan selepas ini.

    manakala msia di bawah bn dah menjadi sebuah negara islam yg dikenali dan disegani seluruh dunia termasuklah bukan islam dan ulama2 muktabar dunia.

  • sepoi
    October 8th, 2012 at 3:34 PM

    aku rasa yang banyak masuk laman web ini dari kalangan kafir laknatullah agak nya,kerja nya tak lain dan tak bukan semata mata meng hina orang islam …….dan se umpama nya……….

Apa Pendapat Anda ?, Komen disini!


© MYKMU.NET. All Rights Reserved. Sign up for entries RSS and for the comments RSS.

Powered by WordPress. MyKMU.NeT theme by Jebon.