Menu Utama

Video: Nizar Kaki Bohong Sudah Kantoi

Beriya betul ex MB Pas Perak, Nizar Jamaluddin menggembar gemburkan propaganda kononnya penceramah dan pemimpin UMNO dalam majlis ceramah UMNO di Kampung Tualang Sekah, Kampar telah tukar topik dan jadi pucat muka bila melihat kehadiran Nizar yang tiba-tiba duduk di pentas ceramah UMNO.

Dek kerana terangsang agaknya melihat ‘keberanian’ Nizar masuk ke majlis orang secara tiba-tiba tambah lagi dengan gambar senyum sumbingnya, gegak gempitalah seketika bloggers pakatan pembangkang menyebarkan berita kononnya Nizar berjaya membisu dan mengejutkan pemimpin UMNO setempat.

Mudah betul si penyangak pakatan pembangkang termakan gula-gula Nizar hingga terloncat gembira tanpa terlintas sedikitpun untuk cari gali kebenaran.

Walhal realiti yang terjadinya lain sama sekali dari apa yang Nizar sembangkan dalam twitter dia. Jauh bumi dari langit.

Hanifiah Man berhenti seketika berceramah selain menghormati tetamu tak diundang, di masa yang sama juga menyiapkan sambungan laptop ke projector untuk ditayangkan video pada skrin (kedudukan layar putih di depan sedikit sebelah kiri Nizar).

Bukannya berhenti dalam keadaan pucat lesi terkejut kemudian tukar topik kepada isu Ambiga ataupun IFC seperti di propaganda dan di gebang oleh Nizar pembohong.

Kebetulan siri ceramah itu pula bertajuk “Nizar Pembohong Bersiri”, elok-elok ngam dengan tajuk selepas ‘terhalau’ dari majlis pun sempat lagi Nizar berbohong.

Bukannya penceramah UMNO, saudara Hanifiah Man yang terkejut atau panik, sebaliknya Nizar yang angkat punggung lari mencicit sambil cover malu. Kalau ada kura-kura ada kat sebelah pentas tu, penulis berani jamin cengkerang kura-kura itu pun disebatnya untuk sembunyikan mukanya yang tengah control malu.

Tahniah kepada Hanifiah Man sebab berjaya ‘menghalau’ Nizar secara terhormat, thumb up untuk semua orang kampung yang hadir di majlis itu sebab sporting dan sempat lagi melaungkan Hidup UMNO, Hidup BN semasa mula-mula Nizar sampai.

Kepada Nizar Jamaluddin, sekalipun YB dah berasa terpinggir di Bukit Gantang dan sekarang ini berusaha nak menempek muka di parlimen Kampar, bukan macam ini caranya bai. Menipu membohong kalau iya pun dah jadi darah daging ramai pemimpin Pas, takkanlah selamanya nak dijadikan santapan harian kot.

Belajar-belajarlah jadi manusia berguna dan bercakap benar, kalau tak sia-sia saja duk dalam parti yang berlabel Islam tapi peel perangai rutin siang malam membohong je.

Saksikan video di bawah, video yang menceritakan kebenaran dan mendedahkan pembohongan cerita rekaan Nizar.

* Zaman moden pun ada orang ingat masih duduk di zaman batu. Menipu zaman sekarang hanya bertahan beberapa minit beberapa jam saja bai, sedangkan urusan jual beli aiskrim dalam tandas pun ada kamera video, majlis yang terbuka lagilah ada. (kredit utk parpukari, uploader sweetcakceebo dan juga lain-lain bloggers seangkatan)



(Next News) »



30 Komen to Video: Nizar Kaki Bohong Sudah Kantoi

  1. tengkudin says:

    hahaha…biasalah..nizarlembu tu kan cam pengundi hantu la..tetiba timbul..hehehehe
    dia perasan konon….

    • UMNGOK says:

      Video full please … sembang tadak guna , video edit ni jugak dipertahankan .. malu malu malu perlu eh edit kalau benda betul yg nizar kena bantai lagi ? 😛 wekkk hahaha

  2. sungai_siput says:

    secara jujur nya aku rasa nizar ni tertekan hidup dia

    boleh cuba buat psikatrik test kat hospital besar…

    tapi apa2 pun YB nizar kena banyak bersabar hadapi tekanan hidup…

    buat apa nak malu kan diri sendiri dgn komen twitter yg tak benar

    inalillah wa’inaillaihirojiun

    • UMNGOK says:

      Video full please … sembang tadak guna , video edit ni jugak dipertahankan .. malu malu malu dia berani sebab dia duk kat situ . kau tgk video edit nie poyo mcm kau tgh hentam dia depan2 😛 eeee malu aihh main edit2 … hahahaa edit tak smart lak tu , anak buah aku pon pandai menilai :3 kakaakkaka

  3. pasdaplaknat says:

    Takkanlah macai Pakatan Haram especially PAS laknatullah xreti tgk video atas tu sorak sorai menyorak pd Nizar Berok setelah diberitahu Hanifah
    Xde plak Hanifah tu lari mencicit atau slow rentak malah tetap lantang mencabar Nizar berok dgn yg fitnah majlis fatwa?..

    Xmane asas

    • pasdaplaknat says:

      Kt manenya asas Nizar bjya ubah/halang Ceramah tu? Menipu ni tkberkat malah akan semakin lemah dan hina kreadibili Nizar SARKAS tu…malang buat jentera PAS Perak memiliki MUNAFIQ BESAR sbg ‘ayam sabung’…

      Buat ostad Abu Bakar sbg ‘kepala’ jentera PAS Perak..elok suruh si badut tu letak jawatan je..sbb dia sakit mental meroyan teruk akibat kecewa xjd MB dlu…xde jejas apapun UMNO Insya Allah dgn puak2 Munafiqun PAS..malah Tuhan akn beri musibah buat PAS!! Amiin!

  4. palat lekat says:

    ada link video lain tak bro…? tak leh nk tengok nih…

    • pasdaplaknat says:

      Ni link
      ( http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DlG6xxCZqxDs%26feature%3Dplayer_embedded&feature=player_embedded&v=lG6xxCZqxDs&gl=MY

  5. dol says:

    video dah dikerat2…x leh pakai lasung…

    • Pasdaplaknat says:

      Yelah video tu nk show part Nizar tu meroyan lari…ckuplah..part lain pun kaw2 Nizar kena balun beradap…kah..kah..terhina kulit tebal mcm biawak…
      Lgpun kn..bangsa PR PAS ckp video tu besi…klu ank org PAS ken rogol, klu ada video pelaku..xblh pakai…besi…

  6. jebat66 says:

    Apa nak heran bro…dah nama pembohong bersiri….maka membohong jer kerja dia….

    • Pasdaplaknat says:

      Perangai pembohong pewaris ciri org munafiq mcm ni jd MB atau alamatnya punoh ler…syariat mn die pakai utk ckp bohong??

  7. Setahu saya pemempin pr.tidak ada lembu,yang ada bekas menteri wanita UMNO.

    • Pasdaplaknat says:

      Lambu tu halal…yg HARAM ialah ada China Doll atau bahasa Melayunya Pelacor China..l..atau ada keinginan sama jantan…org PR je ade bnda tu…kn..kn..

  8. AkuAnakMalaysia says:

    Hidup YB Nizar!! Beliau barulah MB Perak yang sah. Kejam betul dirampas oleh UMNO begitu. Fikirkanlah kalau negeri kamu dirampas secara tidak sah dan demokrasi oleh PR.

    • Mohd Tasyahud says:

      Anuwar kata “16spetember” nanti 30 orang ahli parlimen BN akan “meloncat” masuk ke PR.
      Ini bukan rampasan, betul tak tuan. UMNO yang merancang agenda 16 september ni.
      Wallahualam.

      • AkuAnakMalaysia says:

        Itu saya juga tidak sokong dengan tindakan Anwar dengan lompatan katak yang tak sah tu.

        • Pasdaplaknat says:

          Itu ko ckp tk sokong?? Klau tksokong nape ko masih jd balaci mereka?? Pork Nik sndiri ckp ‘halal’ bla lompat ke Pakatan Haram..org tua nyayok tu lglah merepek siang2 lg… Senang je letak hukum dlm poket die kn?
          Lgpun Nizar bukan dipilih atas dasar kehebatan..tp krn dh xde calon Islam yg layak, lgpun PAS guna kaedah tipu helah dn tipu org Islam jg buat Pakatan dgn DAP stelah undi diberi…menipu lh tu!

        • jagat says:

          akuanakmalaysia, hg dah kena.. nk komen pun, p cari maklumat dulu.. baru blajaq kut.. x pa, x pa

    • Pasdaplaknat says:

      Org sasau jd penyokong org meroyan…mmg BN krjn sah di Perak sbb DUN majoriti…Tuanku Sultan xnk bubar..sah la tu…

  9. Mohd Tasyahud says:

    Salam,
    Bukan setakat ini sahaja Nizar berbohong. Saya masih ingat pada satu majlis yang saya hadiri di salah sebuah kelab golf di Perak di mana nizar merupakan perasmi majlis.
    Waktu tu 16 september sedang dihangatkan oleh anuwar, nizar waktu tu begitu yakin akan terjadi dengan menyebut beberapa fakta yang agak menyakinkan.
    Ironinya 8 bulan selepas tu dia yang mengalaminya bukan Najib.
    Wallahualam.

    • Pasdaplaknat says:

      Tuan kena ingat, Nizar bukan icon Ilse dlm PAS, dan dia jg tdk ditarbiah sbg ahli politik berfikrah Dae, tp beliau adalah aktivis politik yg berpemikiran Sekular. Sbb itu dia boleh join majlis syirik Jaalii pegang lilin..anjuran org kafir

      Disebbkn mileage politik kotor disemat didada beliau sejak di kampus lg, keperluan utk twist dn spin isu kpd YB Zamry dilihat sbg matlamt menghalalkn cara yg beliau amalkn dgn topeng Ilse ala PAS…

    • UMNGOK says:

      Video full please … sembang tadak guna , video edit ni jugak dipertahankan .. malu malu malu

    • UMNGOK says:

      Video full please … sembang tadak guna , video edit ni jugak dipertahankan .. malu malu malu serius malu .. hahahahah

  10. Bong says:

    Anak didkan king lobang taik,,,

  11. ewwann says:

    nizar datang tersengih-sengih buat muka sepat kononnya hebat la tu duduk dalam ceramah yang membongkar kemunafikan dia.. cuba kontrol yang kononnya dia berani datang situ kerana dia di pihak yang benar.. alih-alih dia yang tersengih-sengih menahan malu dengan muka merah padam bila yang didedahkan tu semuanya betul.. memang dia la melakukan kemunafikan tu.. dengan muka terponyeh-ponyeh dia blah bila tembelangnya dah pecah.. hehehe.. nizar..nizar.. lain kali jangan anggap Allah SWT tu tak nampak apa yang ko dah buat selama ni..

  12. UMNGOK says:

    Video full please … sembang tadak guna , video edit ni jugak dipertahankan .. malu malu malu

  13. Be END says:

    Pencacai umno memang suka buat FITNAH dan SEMBANG KOSONG…BODOH dan BODOH!!!

  14. Be END says:

    Sedih ssgt kalau org boleh percaya tgk video yg admin EDIT ni..mmg BUTA IT!!! Buta HATI…SEMUA Butalah..

Leave a Reply

Threesome