Menu Utama

BERSHIT Kembali Lagi..Bagus! Rakyat mesti “suka”…

Mungkin kerana Kementerian Dalam Negeri (KDN) terlalu berlembut dengan Ambiga dan Bershit pada perhimpunan Bershit 2.0 pada Julai lalu, maka mereka sudah naik kepala. Rasa besar dan tak makan saman. Mereka ugut lagi nak buat perhimpunan Bershit 3.0.

Nak tahu siapa ketua Bershit kali ini? Siapa lagi kalau bukan Pak Samad Janggut. Kononnya, Pak Samad Janggut ni akan dibantu oleh seorang mahasiswa keparat yang bernama Syukri Abdul Razak. Bershit 3.0 katanya akan mengambil tempat sekiranya kerajaan tak mahu laksanakan apa yang disyorkan PSC.

Amboi! Bukan main lagi ye? Hebat benar bunyi ugutan tu…

Nampaknya, kumpulan Bershit ini cuba mengambil kesempatan lagi. Meskipun Perdana Menteri, Datuk Seri Najib memberi muka pada Bershit 2.0, kini mereka mengada-ngada mahu mencabar Kerajaan dengan cara yang tidak wajar.

PSC sudah ditubuhkan. Bukan seorang wakil yang Pakatan Haram hantar untuk menyertai PSC, 4 orang kesemuanya. Semuanya kepala batu. Nurul Izzah, anak kepada Anwar Ibrahim pun ada. Apa lagi yang Ambiga, Pak Janggut dan Bershit mahukan lagi?

Tak boleh bersabar sangat, kah? Tak bolehlah biarkan PSC bersidang dengan aman? Tak bolehkah biarkan PSC buat kerja mereka? Mengapa perlu Bershit 3.0? Saja? Sengaja nak buat huru-hara dan mendapatkan publisiti murahan? Atau nak kena balun cukup-cukup kali ini?

Tahu tak rakyat menyampah dengan perhimpunan Bershit 2.0 tempohari? Tahu tak? Tahu tak betapa Bershit 2.0 menyusahkan rakyat. Kerajaan BN langsung tak susah pun. Tapi rakyat yang susah..!!! Memang Bershit ni ditubuhkan untuk menyusahkan dan mencari pasal dengan rakyat ke?

Saya ingin mengingatkan Bershit supaya jangan cari pasal dengan rakyat melalui cara kotor dan jahat begitu. DYMM Yang DiPertuan Agong mungkin tidak akan memperkenankan stadium mahupun membenarkan perhimpunan itu dilaksanakan kali ini. Dan jangan fikir polis akan teragak-agak lagi untuk membelasah lebih teruk…

Ambiga mahu siapa pula yang mati kali ini? Tempohari, seorang penyokong Bershit meninggal dunia kerana sesak nafas. Rasanya kalau tak sertai Bershit, apakah arwah itu akan mati di tengah jalan seperti tempohari? Ambiga atau Pak Samad mahu bertanggungjawab?

Apakah kali ini akan ada watak “Suhardi” lagi? Apa? Dia sudah mati? Bukan dia hidup balik ke? Ada lagi tak aksi suruh polis pukul peserta Bershit? Ah So tua tu hidup lagi ke? Apek yang pegang bendera tengah-tengah jalan tu masuk sekali dalam list, tak?

Kenapa Pak Janggut yang dipilih jadi ketua? Sebab dia dah tua dan nampak lemah? Supaya baru polis pegang sikit, dia tumbang dan kemudian polis akan dituduh zalim lagi? Siapa yang zalim sebenarnya? Polis atau Bershit?

Kalau Bershit tak buat perhimpunan dulu, mungkin rakyat tak menyampah sangat pada Pakatan Haram. Nak buat lagi? Rakyat sudah ada pengalaman. Sila buat jika benar-benar berani. Kita tengok siapa yang kena!






99 Komen to BERSHIT Kembali Lagi..Bagus! Rakyat mesti “suka”…

  1. tony gunawan says:

    kali ini berharap perkasa dan pemuda umno jangan jadi pengecut lagi!!

    • jebat says:

      aku pun harap mat sabu tak menjadi penipu lagi ha..ha..ha..

    • Mooohyideen says:

      La..Perkasa takut kat Bini..UMNO pulak hire mat bangla dan minah Indon..

    • nak buat ape berani kalau setakat berani kat jalan raya?.

      kesian rakyat dipergunakan lagi sekali.
      hahahahaha……

    • sungai siput says:

      bangang punye UMNO, ada pemimpin pondan macam hisyam

      ada kuasa tak nak pakai

      tangkap saje lah

    • raplahjingaa says:

      harap-harap anwar lebih berhati-hati…jangan kena pijak-pijak dek penyokong sendiri…hehe

    • c10 says:

      aku harap anwar aljub tak ngelat lagi nak berhadapan dengan pertuduhan liwat, jangan dok nak nafi jer tapi takder alibi kukuh pun!

      aku harap nurul izzah ngan wan jijah akan jadi perempuan yang boleh dihormati kali ni, boleh berkata benar dengan jujur dan ikhlas serta menjalankan amanah rakyat, bukan hanya jadi kaki propa, kaki kelentong, kaki goda, kaki simpati, kaki temberang, basically, kaki dan tangan kepada anwar al-jub

      aku harap zuraidah ngan rafizi dapat membuktikan bahawa mereka tidak dilembukan oleh PKR dalam hal menjatuhkan maruah shahrizat, bukannya murah saman tu, 100 juta beb… but don’t worry, anwar anak beranak banyak duit, kalau habis duit bleh mintak lagi kat ‘supporter’ luar negara!

      uissshh, banyak harapan aku ni… kalau nak list karang tony gunawan pening nak baca!

  2. tony gunawan says:

    hahahahahhaahahahaha

  3. tengkudin says:

    jaga jaga nanti ada orang berlakon mamposs lagi….hehehe..

  4. bluekang says:

    …Tuan Guru Najis selipar dok ulur duit “zakat” kat Galas pun dia org kata o.k…so ok lah kalau Pak Kadiaq buat…kalau betul statement di atas datang dari pak kadiaq…macam mana le kita org nak percaya…tak logik langsung..masa zaman dia bertanding dulu.. BN was so strong..BN don’t need to pay money to get vote…Pak Kadiaq bayar org nak suruh calonkan dia logik le..

    • bluekang says:

      menyesal lak aku komen…munafik moo just not worth it…pendokong prinsip parti dia Hassan Ali pun dia fitnah..so guess what can we expect from this type of people…just not worth it..

      • StinGray says:

        nk buat mcm mane bro…dia dah sign contract without due date dengan mahkluk yg direjam…

        • Mooohyideen says:

          Macmmana ko tahu dia makhluk yg direjam, nasib ko sendiri kat kubur ko dah tahu ker??? Ko memang power…!

          • pasdaplaknat says:

            bro bluekang..disebabkan Moo (lembu) tu menggila xdpt dikawal..elok kita ambil preventive care, dgn mengabaikan kehadirannya..

            beruk PR mcm Moo, C4 ( dulu dh kena) kalau kite abaikan..die akan panas meloncat2 sbb xdilayan.. haha.. org gila kalau makin dilayan mmg makin syok dn galak jdnya..

          • selamber says:

            hehe..seronok melayan org yg dalam keadaan tertekan ni bro..lintang pukang hehe

          • StinGray says:

            mooo…maksud mahkluk yg direjam tu adalah Syaitan la…hang tak tau ke???….teruk dah mamat ni…

          • pasdaplaknat says:

            ok gak kan..kite layan die mcm budak2 tadika tu.. lalaa mooo.. cian Anuwar kn… modal besar dh susut..

            cpt2..create lah isu..

          • selamber says:

            takleh dok diam moo ni kelam kabut cari bahan..post bahan..konon nak jdkan isu..tp hampehh..makin tertekan dia dek penangan Anwar Berahim ni hehe

          • raplahjingaa says:

            sting….moooo tak terpikir sampai macam tu…maafkan la dia !

            lagi pun syaitan ni semua bukan orang lain dengan depa ni…..sahabat baik tu .

          • StinGray says:

            hehehe..mooo aku dah maafkan hang..jgn buat lagi mcm tu tau….aku bg last first warning kat hang ni…

  5. jebat says:

    he..he..sekor lagi barua yg bernama Abdul Kadir berlagak alim.. kalau tau itu salah kenapa buat.. nampak sangat menteri ni kepala korupsi.. alhamdulillah dia jatuh awal kalau tak…

    • Mooohyideen says:

      Ko ingat Menteri UMNO ni dia sorang ke yg corrupt????? Semua macam tu… Ada ambik tindakan????

      Ingat Kes TS Khalid servis kete at RM7k, walhal dia guna personal asset for the benefit of the people pun kecoh. pemimpin UMNO pulak ambi duit rakyat for the benefit of their families. ada ambik tindakan???

      • StinGray says:

        Anwar pun bekas menteri umno jugak…tp hak yg tu la hang puja2 mooo….lawak la hang ni moooo…suka kantoikan diri sendiri…hang tertekan yea mooo…hehehe

      • C4 says:

        muntah kan darah duit rakyat 250 juta …

        babi punya pemimpin UMNO…..

        lepas tu merayu kat rakyat untuk mengundi dia ….

      • penyokongketuanan says:

        Ada! DSKT kena, kak ijat kena, Muhamad Taib kena, DSAI pun kena jugak.

      • c10 says:

        haah lah, anwar tu pun UMNO REJECT kan, siap bekas menteri kewangan lagi… agak2 masa dia jadi menteri tu berapa juta dia songlap yer… kalau kata takder sumpah aku tak caya, tetiba je keluarga dier hidup mewah giler babi, sampai dia masuk lokap pun anak bini dier dengan selamber bleh pi oversea berkali-kali! bukan ader kerja pon…. bapak dia punya saham jer dah… wooohooooo, seribu tahun aku kerja pun takkan dapat jadi kaya macam depa…

        AGAK-AGAKLAH KAN, BOLEH TAK KITORANG BAGI ‘HONOR’ KEPADA KELUARGA ANWAR SEBAGAI ‘THE BEST HYPOCRITICAL FAMILY’?

    • StinGray says:

      laaa…hang ni mooo…romeo bow tua tu pun hang percaya…mamat tu dah lama expired dah….dalam hidup hang ni mooo, semuanya politik…politik..politik…otak hang ni tak de terfikir benda2 lain ke….teruk dah hang ni…

      sapa sokong puak hang, mula la hang puja org tu, tak kira la mcm mana latarbelakang dia pun….sok kalau keldai pun sokong puak hang, mesti hang kata keldai tu pun lebih bijak dari hang…

      • pasdaplaknat says:

        depa skrg ni main tangkap muat sape2 je nk bg penuh je tong najis PR… klu pelacor China buat statement kutuk BN pn conpom masuk headline Meloyakini..com

        • C4 says:

          sama juga dengan UMNO …kalau ada sapa yang boleh buat statement untuk menjatuhkan PAS ….. mereka akan dibayar duit ……..

          • jebat says:

            he..he..c4 pondan tua=azwan ali..

          • c10 says:

            IYERKER…. woit… UMNO kena bayar aku tang ni jugak sebab aku nak buat statement menjatuhkan PAS!

            ‘PAS PARTI POLITIK TAKDER PRINSIP SEBAB KONONNYA MEMPERJUANGKAN ISLAM SEBALIKNYA BERSEKUTU, BERSENGKOKOL DAN MENGANGKAT KAFIR HARBI DAN MENUTUP ISU PEMURTADAN, MALAHAN TIADA PRINSIP MAHUPUN KETEGASAN DALAM MENOLAK LGBT @ SEKSUALITI MERDEKA’

            ‘PAS GAGAL MEMARTABATKAN ISLAM! SEBALIKNYA PAS MENGIKUT TELUNJUK AMBIGA TELAH MEMBERI ‘SUMBANGAN’ DALAM MENGHALALKAN PEMURTADAN LINA JOY @ AZLINA JAILANI – JANGAN LUPA SUARA LANTANG MEREKA YANG MAHUKAN ‘KEBEBASAN BERAGAMA TERMASUKLAH MEMBUANG ISLAM!’

            eh, takder nak bayor ke? akaun aku masih lagi RM 2.75 ni….

        • Moooohyideen says:

          iTU DALAM IMAGINA KO JER..

      • Moooohyideen says:

        Eh bukan semua menteri UMNO tua-tua dah ke???? semenjak bila umno nak ambik org muda jadi pemimpin..?

    • Bulan Empat says:

      Dia marah kerajaan tak bagi dia subsidi bo-tie yang dia suka pakai. Kadir Sheikh fadhil ni rekod dia dari awal pun macam yo-yo juga. Pernah bersama Ku Li dalam semangat 46.

      Dia orang kuat Pak lah dan mengharap Pak lah kat situ lama. Tapi bila Pak lah kena option pencen awal dia pun terapong.

      Bini nya orang Johor. Tanah di Pengerang, Johor dekat 350 ekar dia punya.

      Harta dia banyak kita tak kisah. Tapi nak tunjuk derhaka tiba2 apa hal ? Itu yang kita tak faham.

  6. Brother_Borak says:

    Salam. Sememangnya kita tidak mampu untuk memuaskan hati semua orang tetapi setidak-tidaknya kita telah mencuba dan membawa bincang bersama. Tetapi apakan daya manusia memang sifatnya begitu, selalu tidak puas dengan apa yang mereka dapat. Sudah dibagi betis nak peha pulak. Kalau beginilah cara mereka kita jangan bagi peha, kita bagi penumbuk sahaja. Selepas Bershit, ada Bershit 2 kemudian ada sequal lagi dah macam movie hollywood pulak. Kalau dah boss mereka dah kiblatkan yahudi sememangnya cara mereka pun ala-ala yahudi. Berkenaan dengan Pak Samad kita pun pelik dengan dia ni. Sejak bila dia tiba-tiba berminat dengan politiking, mungkin dah tak ada idea untuk mengarang agaknya. Semasa isu PPSMI, dia nilah dengan seorang lagi rakannya telah berarak dengan alasan memperjuangkan bahasa. Tetapi apa kena mengena bahasa dengan Bershit? Kenapa dia tidak terpekik dan terlolong dan berarak seharian apabila novel Interlok dibakar dan dipijak-pijak? Bukankah itu hasil nukilan rakan seperjuangan dia yang juga seorang sasterawan. Tapi sekarang dia boleh berganding pulak dengan orang dari rakan-rakan yang membakar dan memijak novel tersebut. Kemana hilangnya perjuangan bahasanya? Dimana semangat sasteranya? Tidakakah dia terfikir dengan faktor usianya yang semakin lanjut, kuderat yang tinggal sisa-sisa untuk dia berlawan dengan gergasi-gergasi besi pihak berkuasa. Apakah ini untuk memancing undi ahli-ahli sastera? Apabila berlaku kekecohan dan dia cedera memungkinkan sasterawan akan bersimpati dengan nasib rakan sastera mereka dan menongkah arus. Sedarlah wahai Pak Samad, awak semakin tua dan jangan jadi pak turut untuk kepentingan peribadi orang lain. Disuruh angguk, angguk. Disuruh geleng, geleng. Penampilan awak pun dah tak terurus lagi dah. Misai dah masuk ke mulut dan dah sama panjang dengan janggut.

    SUDAHKAH ANDA MENDAFTAR SEBAGAI PENGUNDI? Jika belum… DAFTARLAH SEKARANG DENGAN SPR.

    BELILAH BARANGAN BUATAN MELAYU DIKEDAI MELAYU

    BOIKOTLAH BARANGAN CINA DAN KEDAI CINA

  7. selamber says:

    Jangan bg ruang lg pada BERSHIT..shit…

    • c10 says:

      TAK BAGI RUANG PUN DEPA REDAH JER… BUKANNYA RETI BAHASA PON!

      sedangkan hala tuju perjuangan pun depa tak tau, siapa orang yang mereka sanjung pun depa tak tau… kenal ker depa dengan ambigak tu? perjuangan ambigak yang pro-permurtadan dan LGBT? haram tak tau, depa tau join demo dapat publisiti free, makan free, dan ahemmmm… ader gaji tau, bukan melalak kosong!

  8. StinGray says:

    Nak buffet free lagi la tu…cian..kebuloq manjang puak2 depa ni…

    • Mooohyideen says:

      Eh Bik Mama spent RM100k untuk hotel kat Dubai korang tak bising yer…???

      • selamber says:

        wat pe nak bising2..korang yg bising kan..hehe..

        • Mooohyideen says:

          aku bagi komen bukan macam komen bluekang, stingray dan pdaplakanat…

          • pasdaplaknat says:

            btul org gila (moo) bg komen mana sama dgn org biasa…

            org gila selagi kegilaanya tk hilang dia xkan puas menggila..

            so Moo itu adalah contoh org sewel yg setia menjilat propaganda jahat Anu-war

          • selamber says:

            betul sgt ke komen ko ni moo..banyak spin dari fakta..tp takde fakta pun semuanya tohmahan je..sbb korang dari pihak pembangang sbb tu maklumat korang semua dianggap betul..tp bnyk yg tak betul pun

          • StinGray says:

            hang tertekan dgn komen kami bertiga ke mooo…tapi aku suka dgn komen hang la mooo…hehehehe

          • pasdaplaknat says:

            cian die gak stingray..nnt die nangis2.. report kt PAPA (JAHAT) huhuh..

          • raplahjingaa says:

            ialah tu moooo…hang punya comment dah berapa kali dah kantoi menipu….tapi hang jer tak tau malu..hehe

  9. Mooohyideen says:

    Brother borak kata:

    i. Salam. Sememangnya kita tidak mampu untuk memuaskan hati semua orang tetapi setidak-tidaknya kita telah mencuba dan membawa bincang bersama. – Komen Moo- Bila umno ajak PR berbincang??? Burukkan kat media BN ade ler…

    2. Tetapi apakan daya manusia memang sifatnya begitu, selalu tidak puas dengan apa yang mereka dapat. Sudah dibagi betis nak peha pulak. Kalau beginilah cara mereka kita jangan bagi peha, kita bagi penumbuk sahaja. -Komen Moo: Ini hak yg termaktub dalam Perlembagaan. UMNO ni tahu/respek ke kat Perlmbagaan Malaysia???

    3. Selepas Bershit, ada Bershit 2 kemudian ada sequal lagi dah macam movie hollywood pulak. Kalau dah boss mereka dah kiblatkan yahudi sememangnya cara mereka pun ala-ala yahudi. – Komen Moo- kalu tuntutan rakyat Malaysia tak nak diendahkan, kami buat perhimpunan awam. Apa kaitan dg Yahudi lak??? Siapa bayar kat Yahudi sampai RM76 juta?? Sampai membolehkan memreka berpotensi mendapat maklumat sulit malaysia??

    4. Berkenaan dengan Pak Samad kita pun pelik dengan dia ni. Sejak bila dia tiba-tiba berminat dengan politiking, mungkin dah tak ada idea untuk mengarang agaknya. Semasa isu PPSMI, dia nilah dengan seorang lagi rakannya telah berarak dengan alasan memperjuangkan bahasa. Tetapi apa kena mengena bahasa dengan Bershit? Kenapa dia tidak terpekik dan terlolong dan berarak seharian apabila novel Interlok dibakar dan dipijak-pijak? Bukankah itu hasil nukilan rakan seperjuangan dia yang juga seorang sasterawan. Tapi sekarang dia boleh berganding pulak dengan orang dari rakan-rakan yang membakar dan memijak novel tersebut. Kemana hilangnya perjuangan bahasanya? Dimana semangat sasteranya? Tidakakah dia terfikir dengan faktor usianya yang semakin lanjut, kuderat yang tinggal sisa-sisa untuk dia berlawan dengan gergasi-gergasi besi pihak berkuasa. Apakah ini untuk memancing undi ahli-ahli sastera? Apabila berlaku kekecohan dan dia cedera memungkinkan sasterawan akan bersimpati dengan nasib rakan sastera mereka dan menongkah arus. Sedarlah wahai Pak Samad, awak semakin tua dan jangan jadi pak turut untuk kepentingan peribadi orang lain. Disuruh angguk, angguk. Disuruh geleng, geleng. Penampilan awak pun dah tak terurus lagi dah. Misai dah masuk ke mulut dan dah sama panjang dengan janggut. – Komen Moo: Utk pengetahuan hang, professional semua in line dgn PR. org bodo jer yg join umno ni… Pak samad memperjuangkan melalui sastera, bukan sastera kosong yg tak berisi, tetapi berjuang melalui apa yg he does best. Kalau dia tua, apa tak boleh berlwan dgn golongan fasiq kah???? Tu pun kalau hang tau kisah Abu Ayyub aal-ansara ketika melawan di kota konstinaple yg tatkala itu dia telah pun uzur sampai diusung kemedan perang..yg akhirnya syahid…

    • selamber says:

      dah meracau dah..hehe

      • pasdaplaknat says:

        btul tk,.. Moo (lembu) ni dia stepping up sasaunya bila modal copy-paste shitnya xdilayan..

        semua spesis2 tajaan Anu-war termasuklah PAS yg telah ‘dirogol pemikiran’ skrg ini menggunakan full-spin, utk menyakitkan hati supaya panaskan ruang keamanan Malaysia.

        Sbb itulah BERSHIT itu kita biarkan mereka letih dan seletihny2..

        aku setuju biar Najib lembutkan lagi, biara mereka aka gila sungguh2.. LETIH dgn kerja GILA yg dimurkai Allah itu.. smpai rakyat yg tdk pro-BN akan jd MARAH, hilang sabar, truun hentam mereka balik..bukan Polis..

        • ambik hg says:

          apsal la geng2 nie…..korang nie cuba la buka mata lapangkan minda amik positive sume yg berlaku….kebnyakkan @semua profesional xkan sokong umno mmg diakui .. kalo ader pon ad kepentingan punyer… sume geng2 ak kat u dlu mmg sakit ati ngan umno…ak xkata ang bodo tapi akai mcm xdak ja…skang org muda cam ak nak islam nak ilmu rohani…bukan ilmu lara2 nie brader… org yg g berhimpun ader alasan hg nie jer kurang cerdik nak pkir

      • StinGray says:

        laaa…sampah mane yg hang bwk masuk ni mooo…btul ni mooo..aku tak baca citer2 dongeng sesat ni mooo…sory yea brader..

    • penyokongketuanan says:

      Bukan ke ada wakil pkr dalam suruhanjaya? Bukan ke tuntutan penggunaan dakwat ditunaikan? Bukan ke isu pengundi hantu (ic 71) telah diterangkan secara detail? Bukan ke penggunaan biometrik dalam proses pengundian memastikan pemegang ic adalah orang yang benar (proses yang sama digunapakai di Pej Pendaftaran)? Nak tuntut apa lagi? Dah macam orang yang Anti Establishment, bukan orang yang mahukan keadilah.

  10. pasdaplaknat says:

    Kawan2 cptlah..org GILA ni mengamuk lagi…huhuhu..cpt2.. paste lah lagi…cptlah bg penuh page ni…aku syoklah tgk ko jd sewel Mooo..

    come lah… coward guy!!.. belum panas lg!

  11. pasdaplaknat says:

    org yg berterusan ckp xbetul itu org GILA namanya..haha teruskan kegilaan ko Moo..

    kalau ko letih…ko rehatlah dulu ye..

    klu blh ko copy paste sehari 100 posting per page.. blh buat Genius Record…for INSANE ppls..

  12. selamber says:

    BERSHIT adalah satu propaganda politik Anwar Berahim..kerana dia la bangsa Melayu (Islam) berpecah belah..kerana dia la parti2 politik besar Melayu (Islam) berpecah belah..Anwar adalah AGEN yahudi musuh Islam…JAHANAM la kau

    • pasdaplaknat says:

      kita semua nampak dgn sgt jelas bro..
      itulah yg merisaukan kita, dgn kelebihan berpidato, Anuwar lakant ini gunakan untuk pecah belahkan umat.. ramai yg ‘TERSIHIR’ dgn kepetahannya menipu dgn air liur..

      pepetah ARab : KATA2/SYAIR/PIDATO ITU ADALAH SIHIR..

      • selamber says:

        tp Alhamdulillah bro..kita masih terpelihara drpd SIHIR para syaitan yg bertopengkn muka manusia ni..mudah2an kita terus terpelihara bro

        • pasdaplaknat says:

          Insya Allah! pkt2 bg sumbangan mn yg mampu..slmtkan umat dr fitnah dajjal..

          • selamber says:

            Perjuangan yg belum selesai bro..ini la sumbangan kecil kita..walaupun kecil tetapi besar ertinya bro..kita tidak mahu melihat negara kita rosak..kita la yg perlu pertahankan semua ini dari anasir2..luar & dalam..

  13. pasdaplaknat says:

    BERSHIT adalah AGENDA YAHUDI yg laksanakan oleh Anu-war.

    Yahudi dan musuh Islam tahu kebangkitan dunia Islam akan berlaku di sebelah Timur.. mereka akan usakan supaya mana2 negara Islam yg aman mesti dikocakkan

    Dihuruharakan sebanyak2nya supaya dgn perbuatan itu…kebangkitan yg mereka ramalkan itu tidak jadi.

    Mereka puak Anu-war Laknatullah juga adalah golongan2 yg menafikan Kekuasaan Allah Ta’ala!

    Mereka menafikan perancangan Allah..mereka menempah diri menjadi Munafiq di zaman moden, dgn nilai Jutaan Dolar, agenda Yahudi dan Musuh Islam mesti dilaksanakan menggunakan acuan kebebasan..FREEDOM!

    tp mereka lupa.. JANJI ALLAH ADALAH BENAR!! AZAB ALLAH SGTLAH PEDIH!

  14. pasdaplaknat says:

    lagi satu, utk melihat Moo (lembu) tu jd bertambah gila,..jgn komen langsung berkaitan bahan najis yg dipaste nya itu..

    biar dia menggila sorng2 dgn artikel tajaan YAHUDI tu.. hahaha jahat sgt berterusan taburkan fitnah… pasti ko akan jatuh SAKIT GILA nnti..amin..

  15. StinGray says:

    mooo..bleh translate dalam tulisan jawi tak artikel yg ko curi tu…..

  16. StinGray says:

    hehehehe…mcm2 pelik puak2 pembengong ni…1 artikel hang tempek kat sini, berapa komisen hang dapat mooo…depa bayaq ikut bulan ke ikut hari kat hang..lepas dak duit rokok hang???…

    • pasdaplaknat says:

      puak ni yg nk tumbangkan sgt BN sbb xsabar2 nak makan kedarah harta kekayaan negara lah tu.. xthn sgt2 dh tgk ‘gunung2 emas’ spt PETRONAS tu..

      paste pun paste lah jnji duit masok..

  17. pasdaplaknat says:

    laahh Moo..xkn copy paste cikit nie je..
    so cikitlah payment ko tuk mlm ni?

    ke ko tangkap contract balun semua bloggers pro-UMNO?

    bape rate jentera Anu-war bayar ko Moo?
    lumayan x? blh beli Ferrari cmm Azmin x kalau sebulan keje?

    • StinGray says:

      aku rasa lpas la setakat nak top-up perpaid RM30 sebulan tu…bro, tp komisen dia tinggi kalau ada responce/reply…tp nk buat mcm mane org kat sini buat tak tau jea….

      • selamber says:

        dua tiga kucing berlari
        mana kan sama si kucing belang
        dua tiga bole ku cari
        mana kan sama si Moo sorang…cewaaahh
        ..jawab..jawab

        • pasdaplaknat says:

          hehehe kite punye pasal..xpsl 2payment Moo kena cut mlm ni.. sure bengang le mamat tu..

          xpe moo..ko main-con, dpt byk..sub-lah pd macai2 yg bodoh sket dr ko..

  18. Owww its says:

    tak yah copy paste banyak2, penat.. hehehe aku tak reti baca omputeh.. hhehe

    curi dap punya kot?

  19. Owww its says:

    puak ni nak sangat mati syahid kot… fatwa Dr Rani. hehehe

    Ikut jer bontot nuar tu sampai belengas laa, tah bila nak reti… nuar tu suka main macam2, yang pakat sokong macam orang gila tu apsal? tak kan tak tau lagi dia dapat duit yahudi, huruharakan malaysia..

  20. C4 says:

    UMNO NAMPAK NYA DAH TERDESAK SEKALI …

  21. bluekang says:

    Buat le repot polis and saman le…ada berani ke…

  22. konceng says:

    bro smua… gua sronok bca lu orang henyak simoooo dgn c4,mracau jg meke 2
    muuuuuuuaaaaa sronok.

  23. Aku buat statement kata PAS sesat, tak dapat pun duit?

  24. stop la buat bende bodoh macam perhimpunan bodoh ni… takde faedah pun… takde bgi kepentingan ape2 pon kat rakyat…

    pada penyokong pembangkang takyah la nak tunjuk korang tu cool, berani.. padahal dlm mase same kne bodohkan je….

    kesian dowh kat korang….

  25. cikuih says:

    Mooo..hang takdak akai..Akai terbantut. Tak leh nak pikiak. Mata buta…tak leh nak tengok sekeliling. Pakai akai sikit bro.

  26. Bulan Empat says:

    Kita recall zaman Datuk Ghazali Shafie dan TEngku Rihauddin memegang potfolio KDN. Dengan kuasa ditangan berlandaskan law and order yang memang sudah termaktub , walau kedua2 nya tidak pernah menghunus keris semasa perhimpunan parti, yang pasti tak ada sesiapa yang berani mengugut kerajaan.

    KRISmuddin dilihat terlalu selesa dan tidak pernah mahu campur apa yang berlaku dipadang.

    Keluar muka dia, dia akan beri komen standard.

    Dia akan tersengeh dan tersenyum sampai telinga.

    Dia seorang insan bersih hati, baik, sopan santun, ini semua orang tahu.

    Tetapi ketika pintu rumah kita diketuk orang dengan niat menceroboh, patutkah kita jengok ikut berendah beri senyuman dan bertanya kabar?

    Penceroboh kena layan dengan penyepak. Kalau penyepak dirasa tak cukup kuat untuk beri pukulan KO (kecuali pernah belajar 10-12 tahun silat cekak, silat lincah, silat gayung ) tak kan tak pandai nak pakai belantan bantai kat tulang kering dia biar mendodoi. Hentam kepala mungkin bolih kojol, susah pulak kena tunggu polis collect mayat. Tapi kalau tulang kering patah kena belantan, senang handle.

    Zahid hamidi mungkin sesuai jaga KDN. Krismuddin bolih diberi potfolio baru ” hal ehwal kanak kanak dan wanita lanjut usia” ( barangkali)

Leave a Reply