Menu Utama

Berbahagialah Sodomite Bila Anwar Memerintah

Temuramah Anwar dengan BBC pada 12 Jan 2012 mengesahkan satu perkara – kalau Pakatan Rakyat memerintah, undang-undang anti homoseksual akan dihapuskan kerana sudah lapuk, selain katanya boleh digunakan untuk menjatuhkan karier politik seseorang (dia rujuk pada diri dialah).

Dalam bahasa mudah ialah, selepas Anwar jadi PM, hubungan jantan dengan jantan tapi suka sama suka, tidak lagi menjadi satu kesalahan dibawah Kanun Keseksaan seperti sekarang.

Cadangan Anwar ini ialah pembuka jalan kepada perjuangan program Seksualiti Merdeka yang dinaungi kawan-kawan baik Anwar dalam Majlis Peguam untuk memberikan hak samarata kepada golongan Lesbian, Gay, Transgender dan Biseksual.  Silap-silap, mereka juga akan diberikan hak sama seperti pasangan suami isteri normal seperti pelepasan cukai dan sebagainya.

Ada juga butir-butir temuramah tersebut yang membawa maksud bahawa Anwar sudah tidak peduli dengan sensitiviti masyarakat Malaysia kerana yang penting, undang-undang itu sudah lapuk dan perlu dihapuskan.

"PAS Akan Sokong Cadangan Anwar, Ala, Lubang Tu Nanti Jadi Besar Ni Jo!!", NIk Aziz

Adakah semua ini kebetulan?  Maksud penulis, adakah ini semua kebetulan juga dengan kes sodomnya dengan Saiful dimana hubungan ‘suka sama suka’ antara faktor yang mendorong hakim untuk membebaskannya, seperti disahkan oleh peguamnya sendiri?

Penulis tidak nampak dimana kebetulan, semua ini memang dirancang.  Anwar dijadikan alat oleh para pengamal hubungan songsang ini untuk menghapuskan sekatan itu di Malaysia dimana dia juga sama seperti mereka – sodomite.

Kita perlu ingat, even di Amerika Syarikat pun hanya ada 6 buah negeri yang membenarkan hubungan homoseksual secara sah, disesetengah tempat, hubungan jenis itu ditegah sama sekali kerana tidak sesuai dengan nilai masyarakat konservatif dibahagian negara tersebut.

Malah tiada satu agama pun yang membenarkan hubungan homoseksual.

Tapi Anwar satu orang (disokong oleh orang-orang ‘berkenaan’ di belakangnya), mahu melaksanakan perkara tersebut di Malaysia ini – dimana 53% masyarakatnya adalah berbangsa Melayu dan beragama Islam.

Penulis tidak terkejut kalau ada jawatan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga, Masyarakat dan Transgender dibawah pentadbiran Anwar Ibrahim!!!!!  Siapakah yang paling sesuai memikul tanggungjawab pelik ini kalau bukan Anwar sendiri (disamping jawatan PM).

Bak kata pepatah hanya jauhari mengenal manikam, hanya penggemar dubor yang mengenal kenikmatan dubor.

Penulis mahu gesa PAS keluarkan pendirian mengenai hal ini.  Anwar sebagai pengasas dan penguasa Pakatan Rakyat telah menyatakan itu dengan jelas, hubungan homoseksual asalkan suka sama suka, akan dibenarkan di negara ini, dihalalkan kalau ikut terma arabnya.

Ya Allah Ya Tuhanku, Kau selamatkanlah Malaysia ini dari iblis bernama Anwar Ibrahim!!!

Rujukan: http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-16531714

Para LGBT Jangan Risau, Ana Ada






112 Komen to Berbahagialah Sodomite Bila Anwar Memerintah

  1. raplahjingga says:

    PAS akan kata..tak pe aiih…kalau suka sama suka…liwat la tak salah.

  2. umnototok says:

    Cuma yg bagusnya ahli2 parti ni nanti tak membiak, so semakin hari semakin merosotlah bilangan keahliannya….lebih elok kalau ramai yg terjangkit hiv/aids makin ramailah yg cepat meninggal atau setidak2nya dah tak bermaya pun, lagi cepat berkurangan bilangan ahli2nya.
    Yg buruknya kalau Tuhan turunkan bala’ kita pun terkambus sama…..
    Na’uzubillah….

  3. randomsee says:

    anwar dan liwat tak dapat dipisahkan….

    janji penghapusan sebegini tak akan masuk dalam manisfesto mereka pun….

  4. Bulan Empat says:

    Anwar aljuburi. Manusia laknat paling hampas.

  5. Orang kampung says:

    Imam Mahdi kan

  6. penyokongketuanan says:

    kaum nabi Luth, tapi yang kita bimbangkan orang berkopiah yang nak bagi sangat kepimpinan negara pada jenis ini. Semoga Allah lindungkan kita dari malapetaka pertukaran kepimpinan, lindungi kita dari azabNya.

  7. Jack says:

    Ya Allah, kau hancurkan kaum Lut ini bersama penyokong 2 mereka sekali….

    • zumazore. says:

      Ya Allah, kau hancurkan kaum Lut ini bersama penyokong 2 mereka sekali….dan kau selamatkan lah mereka yang memusuhi keturunan kaum Lut… amin

  8. StinGray says:

    Selamat Menyambut hari Pongal kepada C4, C1 & Nuetron…sok hangpa lepak rumah ambiga jea ke???…

  9. selamber says:

    Tak de ke mana2 puak PAS..ulamak2 PAS ke yang nak beri komen atau menyokong tindakan Anwar berahim ni..kot2 ada fatwa ke..Firman ke..Hadith ke..yg membolehkan kita melakukan homoseks ke seks bebas ke..nak tahu gak la kalau ada..sokong la sikit bos korang ni…

    • Mooohyideen says:

      Ini fatwa rekaan org umno sendiri yg meroyan. No issue to comment.

      Cuma seingatan aku dulu keluar beberapa kali article DSAI tidak Lagi Relevant. sungguh aku hairan..

      • selamber says:

        lerrr..takkan dah tak menyokong tindakan Anwar bos korang tu..Ini isu besar jgn nak mengelak plak..Ini ke perjuangan korang..PAS yg Islamik konon..aku lg hairan sungguh..

  10. Deen says:

    tak org nak baca komen kau yg tak berguna tu moo, tak ada benda nya…bodoh..moo..

    • pasdaplaknat says:

      konon2lah nk tunjuk hebat berok berotak lembu (moo) ni.. nk force otak org lain jd pencacai PR..hahah xhabis2lah berok tua ni menjilat2 PR dgn memfitnah UMNO hari2..

      sorrylah aku skrg byk ikut program PM Najib bersama rakyat, iku nk tgk betul ke ape yg dituduh oleh macai2 PR, tp semakin teruja aku nk follow program manfaat krjn UMNO utk rakyat dr jd bodoh mcm lembu2 Anu-war! (smlm kt Taiping n Parit Buntar..Alhamdulillah.. corak sokongan rakya dh berubah kpd krjn..puluhan ribu yg join)

      bertambah syglah aku dgn UMNO moo (berok) oiii dgn posting copy-paste ko yg hampeh tu!!

      ko copy paste lah byk2 lg ye Moo (lembu) spy org lain pun muak dan benci sama dgn propaganda karut PR!

    • StinGray says:

      mooo…terlanjak menaip boleh ku delete…terlanjak scroll aku tak baca dah mooo….hang ada copy paste ke???…

      • StinGray says:

        salah eja boleh di perbetul mooo….”terlajak” bkn “terlanjak”..hehehe…tp kalau dah terlajak scroll aku ignore jea mooo…hang ni bagi komen pun malas nk berdikari…

  11. selamber says:

    Kononya..Pakatan Haram cuba nak menegakkan kebebasan bersuara..tetapi bila ada pemimpin sendiri bersuara terus dibuangnya..kesian Hassan Ali..hehe..bila cuba berckp tentang kebenaran semua ditentang..tetapi pemimpin yg meliwat berzina & mengangkat komunis puak2 itu la yg disokongnya…BODOHnya pakatan haram..kebebasan konon..

  12. pasdaplaknat says:

    Mooo (lembu) fitnah (kebathilan) tidak boleh melawan kebaikan (kebenaran). Wpun hebat mana gerak saraf perancangan jahat puak2 Yahudi-Anwar ke atas UMNO, Alhamdulillah Tuhan masih pelihara dgn sokongan rakyat meningkat mendadak kpd UMNO dn BN termasuk bangsa2 lain.

    Itulah kesan bila bertemu rakyat dan berkerja untk rakyat..ia ibarat aliran air yg dimampu disekat..

    SYABAS buat KEMPIMPINAN PM dn TPM yg tidak henti bertemu rakyat!

    Insya Allah..

    • Mooohyideen says:

      Oh ya..kami tak bayar puak Yahudi RM76 juta ya…lepas tu bila kami bawa perkara ni ke Pasrlimen, terus kena gantung!

      • Anti Ungrateful Immigrants says:

        Woi moo khinzir DAPig bodoh, ko guna komputer ni pun yahudi punya tau? Ko mentekadarah McD pun yahudi, Coke yahudi, lapik puki mak ko pun yahudi reka tau…kalau guna dalam konteks kebaikan takpe…contoh TV yang memang rekaan yahudi yang kita gunakan untuk berdakwah tak boleh gak ke? Jangan sempitkan pemikiran ko yang bodoh tu. Dah la IQ rendah, bangang pulak tu.

        • pasdaplaknat says:

          Ayat betul Moo (lembu):

          Kami tak bayar Yahudi RM juta2, tp Yahudi bg kt kami berpuluh2 juta supaya laksanakan agenda mereka menggunakan kerajaan berparlimen Malaysia.. malangnya tipudaya kami diketahui oleh Kerajaan… kantoilah kami.. Anu-war tu ejen Yahudi…

          aduhh… sian ko mooo (lembu)…

    • Wong Pin Ter says:

      “Itulah kesan bila bertemu rakyat dan berkerja untk rakyat..ia ibarat aliran air yg dimampu disekat..”

      Saya rasa ayat ini agak kurang tepat. Sepatutnya ia berbunyi begini..

      “Itulah kesan bila bertemu rakyat dan berkerja untk rakyat..ia ibarat aliran air yg TIDAK mampu disekat..” untuk menggambarkan sokongan rakyat yang berterusan dan sentiasa bertambah kepada kerajaan BN.

  13. bluekang says:

    …hehe..another diversion by “Mooo..nafik”..bila dah terkantul…jawab la soalan di atas tu if you have balls..tak berani ke?…

    • Mooohyideen says:

      Punya lah byk posting aku selama ni menjawab tohmahan UMNO, ada korang response balik…yg ada cuma maki hamun jer dgn lwk bodo….

      • Anti Ungrateful Immigrants says:

        Ya kita akui kerajaan pun tak sempurna, ada banyak buat silap tapi kerajaan tak macam pembangang yang memang menghancurkan Islam. Contohnya DAPig – jelas2 kapir harbi, PKR – ada imam Mahdi. PAS – ada nabi! Lagi dasyat…Nik Aziz bukan nabi bro, tapi BABI!

        • pasdaplaknat says:

          Ayat Moo (lembu) yang sebetulnya :

          Punya lah byk posting aku selama ni FITNAH MAKI UMNO, ada koran sokong?…cuma je bodoh response menjilat2 dan mengcopy paste tak habis2…

          haha kalau ayt aku kurang kena tlg2 betulkan ye..

          • bluekang says:

            Sebelum nak continue komen, kritik, fitnah…on kapal selam, nfc, kedai rakyat..let’s resolve this basic issue first…kalau fundamental issue yg govern kita punya hidup pun dah salah n kau tetap sokong…what makes you think kita org nak percaya kat puak2 munafik mcm korang ni…hei lembu moo ada berani jawab le prinsiip nabi kau tu…

          • pasdaplaknat says:

            Ntah..PR basic governance pun lintang pukang masih xmalu nk fitnah org lain?
            diorng guna prinsip ‘Real-time interchangeable’.. MUNAFIK!!

        • Mooohyideen says:

          DAP kafir Harby…apa MCA dan MIC tu gologongan mukmininkah??

          Imam Mahdi, Nabi- itu ciptaan umno sendiri. No issue to PR.

          • Mooohyideen says:

            Bagi aki posting yg aku maki pls?? Nak compare dgn rapplahjingga, umnototok dan pasdaplaknat, stingray.

          • pasdaplaknat says:

            maki hamun mencarut tu sbb N.Ajis yg ckp boleh..jd amalan org PAS-PR sekian lam mencarut dan maki hamun.. so no issue lah..

          • pasdaplaknat says:

            ngok oii.. kita bukan disuruh bermusuh dgn org KAFIR.. tp kita jugak DILARANG menjilat org KAFIR mcm Mat Sabu jilat KOMUNIS..mcm Anu-war laknatullah jilat DAP dgn menggadaikan ketinggian Islam..

            MCA ade campur ke pasla duit zakat org Islam? MIC pernah arahkan UMNO tutup speaker luar masjid wktu subuh ke?

            macai oii..doalah bg Tuhan buka hati ko yg gelap tu Mooo!

          • StinGray says:

            wah2 mooo…nyata aku yea…hang nak manja2 dgn kami sokonglah kerajaan BN yg byk berjasa ni….buat hape yg hang pi sokong peliwat tu…bkn kami jea yg marah…Allah dan Nabi pun marah….hang tak tau ke?????

          • bujuk says:

            Tumpang lalu…
            Presiden MCA, CSL pernah hina wanita Islam yg. tutup aurat dan jaga maruah dengan kata tak hormat pengundi kerana tak salam org. lelaki.(PRK Tenang).
            CSL pernah ugut keluar BN kalau UMNO laksana HUDUD.
            Menteri2 bukan Islam pernah hantar memo pada TunA minta duit zakat juga diberi kepada bukan Islam.
            D KL, ada AJK MCA tulis surat pada PM dan menteri minta AZAN d perlahankan kerana ganggu non muslim. Dia tarik balik dan minta maaf bila Nurul Izzah bantah… kemudian barulah perkasa buat demo.
            Bekas presiden MIC dulu pernah kata kalau HUDUD dilaksanakan nanti tak cukup batu nak buat jalan? tapi ahli UMNO ketawa jee…
            Contoh d atas menunjukkan meraka yg. dah berkawan dengan UMNO tak tau apa2 pasal syiar Islam. Tapi UMNO seperti kata TunM mudah lupa.

      • StinGray says:

        mcm mane nk response mooo…tah melaun mana punya artikel hang copy paste…hang post la ikut akai hang…ni dak asik copy paste jea….hang niii….

  14. Bulan Empat says:

    Dia tahu yang seluruh dunia tahu dia seorang GAY dan peliwat. Dalam pada itu dia masih lagi buat bodoh dan mintak orang terima keGAYan dia dan terus melantik dirinya nya sebagai PM.

    Ini satu satu kes terpencil yang manusia buruk perangai, buruk peribadi melantik diri dia sebagai pemimpin No.1 si satu negara.

    Jom kita tinggalkan manusia serupa ini dengan cita cita rakusnya dan pencacai hangit nya.

  15. raja konmgkiak says:

    NUAR kata undang-undang dalam bab HOMOSEKSUAL @GAY tak buleh pakai!!! Wow!!! Pakat melompat pengamal seks songsang jalan. pakat menjeritlahhh “reformasi” sebab raja montot sudah secara 110% mau jantan boleh balun lubang taik jantan. Mungkin juga alim-ulamak dalam parti senang masyuk syurga@pelapik kaki kepada parti penentang islam pun sama-sama angguk. Bukan sebab takut kat allahh tapi takut nanti tak ada yg terlekat dalam kabinet dapoq bayang-bayang PRU13. Berdasarkan apa yang ketuaumum ini dah kata, ermmm nyah-nyah,pondan-ponen,penggila lubang taik dan pengkhid yang suka cuci longkang dahhh boleh terserngihhh!! Masyaallahhhhh…Lagu nih kaaaa pemimpin pilihan puak-puak pembangkang! Badak sumbu pun tak ada sekoq pun yang terlibat dengan GAY. Belum pernah kita tengok lagi gajah jantan toron lobang taik gajah jantan..sebab dia kena yang mana satu buleh pakai!! hahahahaah kacauuuu sungguh laaa!!!

  16. raja kongkiak says:

    NUAR kata undang-undang dalam bab HOMOSEKSUAL @GAY tak buleh pakai!!! Wow!!! Pakat melompat pengamal seks songsang jalan. pakat menjeritlahhh “reformasi” sebab raja montot sudah secara 110% mau jantan boleh balun lubang taik jantan. Mungkin juga alim-ulamak dalam parti senang masyuk syurga@pelapik kaki kepada parti penentang islam pun sama-sama angguk. Bukan sebab takut kat allahh tapi takut nanti tak ada yg terlekat dalam kabinet dapoq bayang-bayang PRU13. Berdasarkan apa yang ketuaumum ini dah kata, ermmm nyah-nyah,pondan-ponen,penggila lubang taik dan pengkhid yang suka cuci longkang dahhh boleh terserngihhh!! Masyaallahhhhh…Lagu nih kaaaa pemimpin pilihan puak-puak pembangkang! Badak sumbu pun tak ada sekoq pun yang terlibat dengan GAY. Belum pernah kita tengok lagi gajah jantan toron lobang taik gajah jantan..sebab dia kena yang mana satu buleh pakai!! hahahahaah kacauuuu sungguh laaa!!!

    • Mooohyideen says:

      Bertia yg dah dispin oleh umno ni kena check balik. Spt biasa jgn percaya bulat-bulat.

      • pasdaplaknat says:

        berita yg disampaikan media UMNO ok..xde lah pulak buat super impose membalun pelacor.. 99% disahkan asli..

        lainlah berita yg penipu Meloyakini, Haramkah, Keadilan..merekacipta Altantunya (almenantuya), fitnah menteri..lembu pun puak ni nk fitnah..haha

      • StinGray says:

        tertekan sungguh hang la ni mooo…kenapa ya?????…

      • Wong Pin Ter says:

        Berita yang telah dispin oleh Harakah dan Suara Keadilan tidak perlu dicheck semula dan perlu diterima bulat-bulat? Cerita Anwar Ibrahim mahu undang-undang berkaitan homoseksual di Malaysia digubal semula disiarkan oleh media antarabangsa bukan oleh media arus perdana yang kononnya pro-UMNO.

      • penyokongketuanan says:

        tengok sendiri di laman bbc sebelum komen. kalau x faham english, cari kat google translator. Dengar betul-betul apa sengal tu cakap.

  17. takbai says:

    kesian aku tengok ‘mooo’ bermati-matian nak cover Anwar.

    ‘mooo’ : hang pun tumpang sekaki noo…..

  18. Mooohyideen says:

    sytihar Harta: Taib Mahmud Manusia Paling Layak!!
    Posted on Saturday, January 14 @ 22:56:38 PST
    Dilulus untuk paparan oleh saddiqsigaraga

    Berita Oleh: laniismaa

    “PR Pulau Pinang mencabar peminpin BN khususnya anggota Kabinet dan Exco Kerajaan Negeri mengisytiharkan harta peribadi mereka. Cabaran dibuat khusus Lim Guan Eng Konvokesyen PR di Alor Star kerana dia dan exconya melakukannya.

    Setakat ini ia dibuat Pulau Pinang. PR Pulau Pinang mendahului negeri-negeri lain khususnya PAS@PR Kelantan. Tok Guru dan Exco belum melaksanakannya walaupun dah 22 tahun lebih memerintah Kelantan. Teramatlah elok sekiranya ia dipelopori PAS namun DAP mendahului. Teramatlah baik sekiranya ia diikuti negeri PR yang lain. Barulah lebih bersemangat dan lebih mantap sekiranya cabaran dibuat kepada BN. Pasti mereka akan menggelabah sekiranya semua negeri PR melakukannya. Cabaran yang dibuat PR Penang, selepas ini mudah-mudah ditempelak BN dan Berahim. Amacam Tok Guru, nak buat tak?

    Kakaitangan awam pun diminta mengistiharkan harta mereka. Selang beberapa tahun mereka diminta istiharkannya semula. Kerajaan bimbang kakitangannya menjadi kaya tiba-tiba, kerajaan tak bimbang pun kalau menterinya kaya mengalahkan raja.

    Mengenai cabaran penisytiharan harta kepada BN, orang yang paling layak dan paling dikehendaki dan paling ingin diketahui masyarakat tentang hartanya tentulah Raja Brok, Taib Mahmud di Sarawak. Masyarakat tentu dan tersangat ingin mengetahui jumlah hartanya yang telah menjadi KM paling lama dalam sejarah negara. Bukan hanya hartanya tetapi harta anak menantu dan bini barunya ingin diketahui.

    Jadi cabaran dan desakan supaya mengisytiharkan harta perlu dibuat dan disungguhkan Lim Guan Eng dan PR terhadap Raja Brok Taib Mahmud. Orang Sarawak pun perlu mencabar dan mendesaknya. “Mun kitak mau tau tek!!”

    Balak dan tanah Sarawak dah ranap diratah Taib!! EkELEH.com

    • pasdaplaknat says:

      meroyan lagi..meroyan lagi MOO (lembu).. aku rase ko lupa makan ubat penenang (ubat sakit jiwa) kot…

      🙂 🙂

      • anonymous says:

        saudara pasdaplaknat,bangga dan seronok ke dengan pemimpin macam taib mahmud ni?

        • Wong Pin Ter says:

          Saudara pula adakah merasa bangga, seronok dan gembira dengan pemimpin seperti Anwar Ibrahim ini? Sebenarnya Anwar Ibrahim lah orang pertama yang harus mengisthiharkan hartanya sebab dia dianggap manusia yang paling bersih dan suci di Malaysia.

          • pasdaplaknat says:

            sy tidak menyatakan sbrg pernyataan bangga atau sebaliknya? awk ini juga spesis MACAI atau PENCACAI atau PENJILAT PR laknatullah jugak ke?

            lain yg sy tulis lain yg awak justify?

            Hal Taib Mahmud sy xkn percaya dr berita puak2 MUNAFIQ..sy xbaca pun artikel bertaraf NAJIS spt yg dicopy paste (pemalas) di atas..

            so why not u all bwk kes ke Mahkamah/ SPRM.. Najib bukan nk bela pemimpin yg ada masalah.. so buat lah

            tp sebalik isu politik mcm ini, awk pulak berbangga dan menyokong ejen Paksi Kejahatan (PR) dan pemimpin jahat spt Anwar kah?
            Awk gembirlah dgn hierarchy politik perosak yg dibawa oleh PAKSI SYAITAN (PR)?
            Awk tidk lihat di BBC 12/1/2012 bagaimana Anu-war laknatullah ini menggunakan ayat2 lapis utk membela kaum Homoseksual ini? awk bergembirakah?

            kalau itupun awk tk mampu tentang, awk bersekongkol juga..USAH bicaralah tentang isu2 ringan lain.. MEMALUKAN.. sndiri bawak NAJIS..lepas tu ckp org lain ktor?

    • Shah says:

      Memang dah lama Husam simpan perempuan cina di KL condo. Balik Kelantan pijak semut pun tak mati. Seolah-olah dia manusia paling baik dan pandai. Harap rakyat Kelantan sedar banyak lagi pemimpin PAS ada simpan perempuan yand ada di Selatan Thailand lagi menarik dan menawan. Macam mana nak istiharkan harta?

    • jebat says:

      anwar aljubri paling layak istihar harta..

    • selamber says:

      MALU AL WEIII…menyokong pemimpin yg kononnya Islamik tp..menyokong homoseks..seks bebas..pemimpin tak bermoral..

  19. Bulan Empat says:

    Kita disuruh berkawan dengan penjual minyak wangi. Kita digalak mendampingi penjual bunga.

    Kita dilarang berbaik dengan pembohong dan penipu .

    Kerana badan kita pasti berbau minyak wangi dan kelihatan cantik secantik bunga.

    Berkawan dengan pembohong dan penipu akan berbohong, berdusta dan menipulah kita. Lebih burokj lagi kalau yang berbohong tahap omega itu gemar MEliwat…. habis kita.

    • bujuk says:

      bro.. cermin diri, adakah anda bukan penipu dan pembohong sedang anda menulis apa yg. anda dengar dan baca bukan apa yg. anda nampak?
      Apakah jika anda dengar dan baca artikel kata ibu anda seorang pelacur, maka anda akan hebahkan sedang anda tak pernah nampak ibu anda buat perkara tersebut? atau anda akan pertahankan maruah ibu anda?
      Tepuk dada tanya IMAN.

      • Wong Pin Ter says:

        Cerita Anwar mahu undang-undang berkaitan aktiviti homoseks di Malaysia digubal semula disiarkan oleh media antarabangsa bukan media arus perdana tempatan dan ia ditonton oleh berjuta-juta penonton di seluruh dunia. Apa yang bohongnya?

        • bujuk says:

          Aku pun baca juga. Yg. aku faham anwar kata jangan guna undang2 tersebut untuk hukum orang yg. TAK BERSALAH. Maknanya sengaja gunakan undang2 untuk kenakan musuh bukan sebab musuh bersalah.

      • Bulan Empat says:

        Sdra BuJuK, Untuk menghukum, manusia 1 tidak diperlukan untuk melihat sendiri dengan mata kepala nya perlakuan salah manusia 2 . Kerana ini perkara mustahil untuk dilakukan dan diluar kemampuan manusia.

        Hakim menjatuh hukum pesalah yang diseret untuk diadili ke mahkamahnya tidak diwajibkan melihat sendiri jenayah yang dilakukan oleh pesalah yang dihukumnya.

        Manusia diberi akal untuk fikir dan menilai. maka jika ibu anda dikatakan pernah jadi pelacur, anda tidak perlu ditunjukan gambar rakaman dia sedang beraksi dilorong haji taib. Memadai dengan bukti DNA pelanggan yang tertinggal dianunya.

        Tepok dahi, goyang akal, takut terbeku dan tidak berfungsi.

        • bujuk says:

          Teruskanlah jika anda rasa benar… yakinlah Allah akan balas setiap fitnah anda samada d dunia mahupun Akhirat. Kerana doa orang yg. d zalimi tiada hijab….

          • Bulan Empat says:

            Sdr BUjuk, you are entitled to your own opinion, I am entitled to mine.

            Anda berhak mempercayai apa yang ada fikir benar. Demikian sebaliknya dengan orang lain.

            Kalau yang hak dan batil anatara kita nampak berbeza, maka kita kena terus layan dengan perbezaan ini.

            Bak kata orang ” Beauty is in the eyes of the beholder ”

            Orang yang anda nampak cantik dan ayu, mungkin saya nampak kurang cantik.

            One man’s meat is another man’s poison, juga memberi erti yang serupa.

            Aminn……

      • penyokongketuanan says:

        Al JUbuuri hanya akan membenarkan mereka yang rapat dan menyokongnya sahaja untuk melihat kemaluannya menusuk ke jubur orang. Kami yang dikira musuh takkan dibenarkan rapat sekalipun. Hang tidurlah sebantal dengan Al Jubuuri semoga dia meliwat depan hang, atau meliwat hang sendiri.

  20. Anak Lenggong says:

    Mana C4…dok ikut nuar menjelajah ke serata ceruk negeri ke ataupun dok nunggu nuar kat tepi rumah nuar sambil dok uluq pungkuq dia yang berkarat tu…hingin ke sinuat nak meliwat C4..

  21. Bulan Empat says:

    Allah sudah berfirman bahawa kemusnahan yang berlaku dimuka bumi adalah kerana manusia tidak berhenti menzalimi diri mereka sendiri.

    Mempercayai dan mengintiraf sesuatu yang batil adalah contoh bagaimana manusia menzalimi diri mereka sendiri.

    Pengamal dosa dan perbuatan kotor, jijik dan durjana yang dikutuk . Keengganan bersumpah laknat, berusaha menangguh kes hingga 3 tahun dan membeban dosa sendiri kepada orang lain.

    Masakan pengikut/pencacai nya tak tahu ini semua . Orang pekak dan buta pun tahu kebatilan hal ini.

    Ini lah yang dikatakan penzaliman pada diri sendiri.

  22. anonymous says:

    salam :
    MCA ade campur ke pasla duit zakat org Islam? 8:33 PM on January 15, 2012

    mca tak campur pasal zakat.tapi mengutuk hukum2 islam.kenapa umno diam seribu bahasa?pas pakturut dap.umno pakturut mca.2×5.5×2.sekian.

    • pasdaplaknat says:

      no..no..belum sekian lagi!

      saya nk tanye awklah selaku PENCACAI low minded, kt mana pulak yg MCA hina hukum Islam sehingga tidak terlaksanan pun pembinaan syariat Islam di negara ini?

      Akta HALAL 2011 yg cukup TEGAS dan melibatkan ramai pengeluar bukan Islam, tetap dilaksanakan, adakah UMNO/BN tangguh atau takut dgn MCA yg merayu..MCA MERAYU bukan bg ARAHAM mcm si khinzir tua LIM KIT SIANG atau anak khinzir Lim Guang bg signal arahan tentang perlaksanan Islam?

      DAP bg singnal jgn kacau rumah urut/pelacoran/ pondan di Selangor..PKR bg signal jgn tidak sokomng isu kebebasan PLURALISM..nah HASAN ALI kena tendang.. Gereja semakin galak memurtadkan umat Islam.. krn DAP, PAS terkecing dn menjilat2 wpun perkara BESAR dan MEROSAKKAN AKIDAH! ada MCA buat mcm tu UMNO ikut ke?

      Roboh Madrasah krn Cina DAP Bellview tu proposed layout bodohkan org Islam..tp MB ngok panas baran PAS tu pegi ikut..

      inilah maksud yg kita nk bezakan antara MCA/MIC dlm BN, berbanding maharaja DAP dlm PR.. PAS hanya melukut di tepi tong najis je.. ad efaham tak?

      • anonymous says:

        saudara,bila kita cuba menegakkan benang yang basah terserlahlah kebodohan kita.bujuk says:
        8:02 AM on January 16, 2012
        Tumpang lalu…
        Presiden MCA, CSL pernah hina wanita Islam yg. tutup aurat dan jaga maruah dengan kata tak hormat pengundi kerana tak salam org. lelaki.(PRK Tenang).
        CSL pernah ugut keluar BN kalau UMNO laksana HUDUD.
        Menteri2 bukan Islam pernah hantar memo pada TunA minta duit zakat juga diberi kepada bukan Islam.
        D KL, ada AJK MCA tulis surat pada PM dan menteri minta AZAN d perlahankan kerana ganggu non muslim. Dia tarik balik dan minta maaf bila Nurul Izzah bantah… kemudian barulah perkasa buat demo.
        Bekas presiden MIC dulu pernah kata kalau HUDUD dilaksanakan nanti tak cukup batu nak buat jalan? tapi ahli UMNO ketawa jee…
        2×5 5×2 sekian

        • bluekang says:

          ni mana pulak koleksi cerita bohong and spin yg lu tempek kat sini..yg aku ingat CSL ada komen pasal salam..lepas kena tegur dgn UMNO don’t play the issue terus senyap..

          • bujuk says:

            Bila pulak UMNO tegur, check balik utusan sekitar PRK Tenang. Lepas CSL cakap, esoknya Muhyidin minta cina2 fikir sendiri samada nak sokong Calon yg. menghina pengundi(kerana tak salam). Maknanya Muhyidin setuju apa yg. CSL cakap. CSL diam sebab PAS dah worning dia jangan HINA MARUAH WANITA ISLAM dan ungkit semula cerita CSL video lucah dia.

          • pasdaplaknat says:

            kah..kah bujuk2.. teruknya konsep hujah..
            mcm budak2 tadika PASTI yg hingus meleleh tu..
            apa yg berlaku skrg, terutama selepas pemecatan Hasan Ali tu.. macai2 sekalian usahlah lagi nk tunjuk HERO dlm bab Islam..

            Islam ini milik Allah, buat hamba2NYA yg mahu beragama..
            bukan ambik agama buat bahan dagangan.. buat modal utk pancing undi..

            kalau bab ASAS, bab mengenal Allah pun pimpinan atas PAS FAILED..apatah lgi macai2 low class penjilat mcm ko tu Bujuk..

            no matterlah ilu tkkn berkembang dlm PAS sbb semuanya disekat.. takut celik mata jd mcm HASAN ALI..

            PAS Laknatullah!

          • bujuk says:

            Jika DHA benar dia takkan buat fitnah pada orang lain, sebaliknya terus dengan usaha dakwah dia. Tapi bila d pecat, salahkan orang sana-orang sini. Itu jelaslah cinta dunia dia. TGHA tak sebut pun dia d pecat sebab PKR, sebab Anwar dan sebagainya. Jadi tak perlu kait orang lain, redha lah apa yg. ketua tentukan selagi tak bercanggah dengan agama. nak berdakwah banyak lagi platform, bukan politik semata2. Beliau boleh teruskan motivasi beliau. PAS tak pernah serang peribadi DHA melainkan cara dia berorganisasi. Jika tak suka ikut kata ketua, kena jadi ketua…. semua orang ikut cakap dia. Tapi kena masuk PERKASA la, Ibrahim Ali dah OFFER jawatan KETUA pada DHA.(IA tahu agaknya DHA nak jadi Ketua macam Zaid)

        • pasdaplaknat says:

          Nurul Izzah bantah? anak BETINA Anu-war yg otak sekular tu bantah?

          hahaha gelinye pangkreas aku dgr pencacai ngok sekor ni buat wayang cina.. uweekkk..

          org munafik dr PR kalau buat skalipun xboleh percaya.. ejen KAFIR! fullstop!

          • bujuk says:

            Kenapa tak percaya…. Nak harap menteri/UMNO bantah berakar….la, mana berani. Habis sangat kerah perkasa dgn. pekida.

      • bluekang says:

        halo brader sila tengok kenyataaan TPM Muhyideen KAT csl..lepas tu terus senyap CSL.. tak macam lu..Lim Kit Sial and ronnie liu komen terus angguk..

        • pasdaplaknat says:

          hahah brader2 MACAI setia PR..
          sama ada MCA ke CSL ke nk berguling atas jalan, nk ugut itu ini..sehingga hari ini perjalanan syariat Islam tidak terganggu..

          Ya mmg betul UMNO masih belum mampu buat HUDUD atas banyak faktor termasuklah penerapan kefahaman dan suasana belum tercapai. TAPI.. UMNO tk jaja HUDUD atau bab ISLAM lain mcm PAS jaja.. PAS jaja mcm biawak.. sudahlah satu benda penerapan Islam pun xbuat.. hanya tau kutip derma, BOHONG FITNAH.. masjid asas tertegaknya syariat pun tk boleh buat.. alasan itu dan ini.. TIBA2 baru dpt ‘KASIH’ DAP sudah londeh bab HUDUD, bab AQIDAH.. Ke-Esaan Allah pun mahu dikongsi, arak, rumah urut dibiarkan mcm kedai kopi..

          itu Isle ikut kepala hotak PAS lah kan?

          • bujuk says:

            Apakah Islam UMNO boleh pilih-pilih HUKUM ALLAH. Yg. sesuai dengan UMNO buat, yg. tak sesuai bagi ALASAN walaupun dah 54 tahun perintah?

          • penyokongketuanan says:

            Sdr Bujuk, bila Pas nak tarbiahkan DAP supaya perlahan-lahan boleh menerima Islam sebagai cara hidup? Guna cara UMNO, perlahan-lahan tunjukkan contoh dan sifat yang baik kepada semua, beri kebajikan walau kepada yang bukan Islam sekalipun. Perkayakan semua kaum, tarik kaum Melayu ke hadapan. Jangan korbankan prinsip hanya kerana nak duduk Putrajaya. Jangan maki oranglain. Jangan kafirkan sesama Muslim. Kalau macam inilah contoh yang diperlihatkan, sampai bila pun kafir takkan menerima Islam sebagai cara hidup.

          • bujuk says:

            Kafir nak terima atau tidak itu HAK ALLAH, kalau bapa saudara Nabi pun mati KAFIR apa kuasa kita nak ISLAMkan LIM KIT SIANG?
            PAS dah tarbiah, sebab tu PAS berkeras akan laksanakan HUDUD pada umat ISLAM. DAP tak suka, kita tak campur… terpulang. Kita yakin Hukum Allah adalah yg. paling adil dan mereka pasti aakan ikut suatu masa nanti.

          • penyokongketuanan says:

            orang cerita lain la! pasal pulak nak Islamkan orang jadi cerita. Bukan itu yang dimaksudkan, ceritanya adalah memberikan contoh dan tauladan yang baik supaya kafir boleh menerima Islam sebagai cara hidup. Mereka buat perkara yang sama di Iran (negara orthodox syiah). adaa 100,000 penganut Yahudi si sana yang hidup dalam komuniti Islam dengan harmoni.

          • bujuk says:

            Sorry… tak clear.

        • penyokongketuanan says:

          Janganlah mukminin hanya menunjukkan kekerasan dan tidak mahu langsung untuk tolak ansur. Tunjukkan moral yang baik (tidak penting untuk kaum Cina, mereka boleh menerima orang kurang moral sekalipun sebagai pemimpin). amalkan cara hidup Islam yang cantik dan harmonis.

  23. Akuorgfelda says:

    semakin terserlah perwatakan anuwar yang menyokong gay .. nauzubillah.

    • selamber says:

      sebenarnya ini la hikmahnya anwar dibebaskan dri kes liwatnya..semakin menyerlahkan keBODOHannya..menyokong gay..yg penyokong2nya pulak BANGANG ikut je jugak walaupun pemimpinnya songsang..hmmm rakyat dah makin sedar dah

  24. djray says:

    i wonder.. anwar ni agama apa sebenarnya?

  25. Wong Pin Ter says:

    Dengan kenyataan Anwar Ibrahim ini sudah terang lagi bersuluh siapakah sebenarnya Anwar Ibrahim ini. Seburuk-buruk UMNO belum pernah dan tidak terlintas untuk menghalalkan perbuatan liwat ini. Apakah penyokong -penyokong dan pemimpin-pemimpin PAS masih lagi mahu membutakan mata, telinga dan hati mereka dengan memberikan sokongan padu dan membuta tuli kepada Anwar Ibrahim?

    • Bulan Empat says:

      Kita lebih bimbang akan pencacai nya yang disesatkan akidah dan mengintirafkan yang batil.

      Untuk Anwar kita faham ceiling is the limit baginya. Matalamat nya cuma satu iaini untuk mengambil alih tahta walau dengan apa cara, ketahap mendustakan agama. Ini agaknya dajal yang sudah mula berfungsi.

    • penyokongketuanan says:

      Kalau penganut-penganut agama Al Jubuuri, memang tak boleh but apa-apa. Mereka bertuhankan orang itu hinggakan bukti macamanapun depa tak leh terima. Tak perlu nak yakinkan apa-apa, yang penting kena yakinkan orang luar yang menyembah Allah semata-mata. Bukan orang berkopiah, berlebai, berilmu, tapi masih lagi menyembah yang durjana. Kita sokonglah UMNO yang sejak dulu, kini dan selamanya tepap akan menyingkirkan mana yang tidak bejalan betul, tiada orang yang kebal, hatta, presiden parti sekalipun boleh disingkir sekiranya meliwat, atau, berbuat kejahatan, atau tidak cekap mengurus negara.

  26. Bulan Empat says:

    SUDIN dalam komentarnya di Chet Det meluahkan rasa hati bahawa peluang negara untuk mencapai status negara maju tidak akan tercapai selagi terdapat moron dalam kalangan kita.

    Moron moron ini penyokong kuat seorang raja. Raja dusta, bohong , dalih dolak dan putarbelit.

    Malaysia akan terus terpesong dari mengekal status negara islam. Kerana katanya kerana ulamak saperti Niko ajis berpeluk dengan raja dusta, bohong, putarbelit tadi yang juga seekor GAY. Raja ini tetap mempertahankan main buntut tidak salah dan menyatakannya secara terbuka dengan interview BBC dari MUmbai.

    Malang sekali jika benda busuk ibarat bangkai disanjung tinggi dan dikatakan wangi bau nya. Konon nya mulia tarafkan dan diharapkan menjadi ‘penyelamat’

    • pasdaplaknat says:

      Moron yg dulu pakai JAM OMEGA tu ke?
      Jam Omega tu telah hilang senyap sunyi tu…heheh.. kantoi2 berbakul2..MORON

      • Bulan Empat says:

        Ye, tipu dia jelas. Bohong dia jelas. Putar belit dia clear. khianat dia berskala hebat.

        Kita dia kutuk individu itu kerana hanya suka mengutuk atau sekadar mencari silap. Tapi kalau dah memang clear. Apa lagi

  27. penyokongketuanan says:

    Kalau mereka dulu kafirkan UMNO kerana parti sekular, sekarang mereka pun parti sekular juga (berpakat dengan PKR dan DAP) , tapi ulamak mereka masih lagi mengkafirkan UMNO (rujuk Ust Azhar Idrus).Jenis suka kafirkan orang. Kalau sama-sama dalam barisan pun, mereka akan kafirkan juga. tunggulah nanti! memang jenis tikam belakang, memang boleh kawan dengan orang yang cucuk belakang.

Leave a Reply

Threesome