Menu Utama

Cubaan AMK ‘Serang’ PM, Tanda Anwar Makin Terdesak?

Dalam sejarah Malaysia belum ada lagi berlaku peristiwa cubaan ‘menyerang’ seorang Perdana Menteri.   Tapi puak AMK dari parti PKR pimpinan Anwar Ibrahim cuba memecah sejarah itu dalam satu kejadian di KL Sentral hari ini.

Video sini

Kononnya nak menyampaikan petisyen tapi jenis bodoh apa nak sampai petisyen di tengah-tengah keriuhan orang ramai?  Itu nasib baik dia bawak kertas, kalau dia bawak pisau?

Modus operandi yang sama digunakan dalam hal nak menyampaikan memorandum kepada YDPA  itu hari, berbaju kuning dan berarak atas jalan raya walaupun Ambigay sebelum itu berjanji tidak akan meneruskan demonstrasi jalanan setelah berjumpa dengan YDPA di Istana Negara.  Malah Ambiga boleh saja menyerahkan memorandum semasa pertemuan dengan YDPA, tak perlu nak berarak di atas jalan.

Budak AMK yang biadap inipun berpakaian baju kuning juga.

Kebetulan atau apa, puak Pakatan Rakyat dari sejak kegagalan perhimpunan Bersih 9 Julai 2011 cuba menimbulkan tanggapan bahawa kerajaan dan polis fobia dengan orang yang berbaju kuning.  Walhal puak depa yang takut nak berbaju kuning kerana tidak mahu ditangkap polis.

Dengan ‘serangan’ AMK hari ini ke atas Perdana Menteri sambil berbaju kuning, hanya akan menjadikan pasukan pegawal peribadi Perdana Menteri lebih berwaspada dengan individu berbaju kuning dalam setiap acara bertemu rakyat yang dihadiri Perdana Menteri.

Nanti bolehlah mereka kata polis dan Perdana Menteri fobia orang baju kuning, walhal puak Pakatan Rakyat sendiri yang cuba menimbulkan rasa tidak selamat ke atas orang yang berbaju kuning, bukanya polis atau apa.

Itu matlamat yang pertama, matlamat yang kedua ialah menghalang Perdana Menteri dari meneruskan acara bertemu dengan rakyat di tempat-tempat terbuka kerana takut diserang seperti tadi.

Logik yang sama dalam perhimpunan Bersih 2 yang gagal, kalau nak sampaikan memo, petisyen atau apa, perlukah menyerbu pemimpin negara di tempat-tempat terbuka seperti itu?  Bukan tak boleh nak ke balai polis atau pejabat SPR untuk menyampaikan apa-apa petisyen berkaitan, kenapa mesti nak serbu Perdana Menteri?

Secara tak langsung juga tuduhan yang mengatakan pertubuhan haram Bersih ini didalangi Pakatan Rakyat adalah tuduhan yang benar.  Cuma samseng-samseng AMK ini tidak mahu memburuk burukkan parti yang mereka sertai, sebab itu mereka berpakaian baju kuning, bukan biru seperti yang sepatutnya.

Dalang disebalik semua ini sudah tentulah Anwar Ibrahim.  Bukan budak-budak AMK ni ada otak nak berfikir sendiri, mereka hanya dipergunakan Anwar Ibrahim untuk kepentingan politik sempitnya lantaran dari mabuk nak jadi Perdana Menteri.

Skrip drama mengenai ‘keganasan polis’ yang disediakan bagi menghadapi perhimpunan Bersih 2 juga boleh digunakan dalam kejadian hari ini.  Apa yang ganas?  mana-mana pasukan keselamatan Perdana Menteri atau Presiden negara mana pun akan bertindak dengan cara yang sama yang dilakukan Pasukan Keselamatan Perdana Menteri hari ini.

Anwar kalau jeles dengan Perdana Menteri sebab sanggup turun padang bertemu rakyat, toksahlah merancang tindakan bodoh macam ini bagi menghalang Perdana Menteri dari meneruskan tradisi bertemu rakyat.  Penulis pun tak rasa Perdana Menteri akan mengurangkan aktiviti bertemu rakyat ditempat terbuka hanya kerana tindakan bodoh budak-budak AMK.

Dalam hal ini, penulis ingin ucapkan rasa ribuan terima kasih kepada pasukan elit polis yang ditugaskan dalam pasukan pengawal Perdana Menteri kerana berjaya mengelakkan Perdana Menteri dari diapa-apakan puak tak berapa cukup akal ini.  Walaupun jarang teruji tapi pasukan ini berjaya memastikan keselamatan Perdana Menteri, membuktikan tahap kesiap siagaan yang tinggi dan latihan berterusan.

Semoga Allah swt terus melindungi keselamatan Perdana Menteri dari cubaan-cubaan sedemikian di masa hadapan. Amin…



(Next News) »



220 Komen to Cubaan AMK ‘Serang’ PM, Tanda Anwar Makin Terdesak?

  1. Gen2Felda says:

    amk bapok !!!….ari ni ko cuba ‘serang’ PM kami…

    esok lusa mat jubo, lim guan eng, wally selipo pon tak akan dapat berjalan dengan selamat !!!!

    korang ingat kami hanya melihat…kami juga mampu counter strike..

    • bujuk says:

      Tau pulak korang marah, aritu Anwar kena serang di felda siap baling batu korang kata tamadun. AMK nak serah kertas korang dah kecoh… korang memang takda standard.

      • abgsudin says:

        sapa itu anwar? Perdana Menteri? Timbalan Perdana Menteri? Menteri? kita peduli apa kalau dia nak kena baling batu pun..ini perdana menteri kita cakapkan ni, pemimpin kerajaan no 1…

        kurang ajar nak serah petisyen macam orang takde adab..ingat adik-adik dia ka? pandai pulak panggil datuk seri, datuk seri?

        • HatiKama says:

          betul… Aku sokong!!!

        • bujuk says:

          Habis camna pulak korang demo di Lapangan terbang Bayan Lepas masa KM P.Pinang balik dari luar negara, MB kedah, Selangor dan kelantan?
          Apakah ada kasta dalam kehidupan korang? Atau korang memang tak tau apa yg. korang buat hanya patuh pada tuan yg. bagi makan macam Anjingan.

          • raplahjingaa says:

            hmmm…ada sapa-sapa pergi serbu guan eng tak ?…tak ada !!
            jangan halalkan perbuatan salah….dengan contoh yang benak !!

            opps sorry…..contoh yang benak….datang dari orang yang benak !! hehe

          • bujuk says:

            Apa masalah serbu PM bro?
            Biasanya artis, bintang sukan semua suka jeee… bila peminat serbu diorang. Apasal Najib takut rakyat serbu dia…?
            haaa.. ada buat salah eeehh.

          • raplahjingaa says:

            ini isu keselamatan bro….PM malaysia dari dulu tak berapa kisah dengan protokol keselamatan ni……sebab malaysia aman damai…..kita tak tahu niat sebenar mangkuk ayon tu…….Najib tu PM malaysia….kalau takat mat sabu ke…anwar ke….lain laaa….

          • bujuk says:

            hehheheeh…lawak la…

          • Sham says:

            Cuba ko serbu Obama tgk, apa Secret Service buat!

        • Inna Lillah says:

          Anwar tu.BEKAS BANDUAN dan BAKAL BANDUAN lagi…orang dah masuk penjara mana ada layak untuk di panggil Datuk Seri…

          • bujuk says:

            Tak layak tarik la gelaran tu…..
            Apa Nelson Mandela dengan Sku Yi tu jatuh ke maruah diorang masuk penjara?
            Kalau betul Najib Hebat sangat apa kata PRU13 lawan Anwar di kws. berkecuali… ada berani?

          • Sham says:

            Ya.. Ya.. Nelson Mandela & Suu Kyi masuk penjara sebab liwat, rasuah dan salahguna kuasa! Ya.. Ya…

          • Sham says:

            Ya.. Ya.. Nuar mmg berani.. Ya.. Ya..

          • Feeder_killer says:

            ya..ya.. memang nuar brani.. brani liwat-meliwat..

      • stingray says:

        patut2 kena rejam/sula jea raja liwat@zina tu…meliwat tu standard la konon…

      • AMKPKRSUCKS! says:

        Wey Bujuk,

        Aku suggest ko dengan pemimpin ko tu gi buat HARAKIRI ramai-ramai….tolonglah..dah cukuplah korang memalukan bangsa Melayu ni….Rozan Ketua Penerangan AMK dikecualikan sebab dia berbangsa TIONGHUA….!!!

        Errr..SAM KETOT pun dikecualikan..sebab dia bawah umur,masih pakai pampers sebab kencing dlm suar lagi….

      • Sham says:

        Ya.. Ya.. Ya… Anwar jek lah yg ada standard! Ya.. Ya.. Ya…

      • ElectroMagneticPulse says:

        hahahahah….bujuk….sebenarnye pemikiran ko yang takde standard…
        nak bagi kertas macam nak pukul orang…macam tu ke adab yang diajar PKR pada AMK?… very low quality…. tak professional…tapi ikut emotional… macam bebudak…kene sikit nak melalak…

        • Gen2Felda says:

          betul tu electro….nak bagi kertas buduh tapi body language macam nak berebut naik bas tambang…

        • bujuk says:

          Takkan bawak kertas pun takut, kata pemimpin mesti berani…. ? kalau pukul pun apalah sangat tangan kosong, lain la kalau TUKUL yg. pukul.

          • raplahjingaa says:

            hmmm…di dapati dia bawa kertas selepas di periksa…..kalau dia bawa senjata camana….totok-totok ni semua bukan boleh percaya……

          • bujuk says:

            Tak baik buruk sangka…
            Tu la pasal korang, takut bersih…. sebab banyak sangat buruk sangka. Ini satu daripada sifat MAZMUMAH tau tak?

          • azam says:

            Tolak biometrik sebelum di buat, sifat apa pulak tu?

          • raplahjingaa says:

            kalau dengan totok PAS…..tak ada sebab aku nak baik sangka….nak lapangkan dada…..

            ni semua pengkianat Islam….mana boleh kasi chance….taboh jer…

          • bujuk says:

            Biometrik tidak memenuhi tuntutan BERSIH, lagi satu membazir sebab mahal dan hanya guna 5 tahun sekali. Kebanyakan tempat pendalaman tiada access internet jadi macamana mereka nak mengundi. PR dah tau dah sebenarnya k’jaan dan SPR hanya bermain kata kerana mustahil biometrik boleh dilaksanakan dalam PRU13 dengan alasan access internet. Akhirnya akan jadi seperti janji guna dakwat kekal masa PRU12 dan batalkan seminggu sebelum PRU. Ini sejarah bukan buruk sangka, kerana Islam tidak membenarkan umatnya jatuh kedalam lubang yg. sama 2 kali.

          • azam says:

            Rupanya tahap pengetahuan kau pasal ICT ni tak sampai kemana lagi pun. Lebih kurang N Ajis juga la. Cakap je berdegor-degor

      • payids says:

        Itu tandanya orang felda memang benci kat anwar

    • C4 says:

      PM kau orang taraf anjing jea…..

    • GABAN Z says:

      aku heran la.. budak2 PLKN kena sambut PM kita.. Nampak sgt…

      • ElectroMagneticPulse says:

        ape masalahnye?…. ape yg pelik kalau budak PLKN yang sambut PM?… hahahaha…nak buat cerita pelik2 la tu…. dah start dah….

      • C4 says:

        dah tak ada sapa lagi nak menyambut PM Malaysia contoh negara islam….

        hanya budak2 PLKN jea…..

        • jebat says:

          jangan disambut ngan bontot dah la mcm pak anwar aljuri tuu..
          Awas nanti disondol mcm babi..

          • bujuk says:

            Sambut dengan kertas pun dah meraban… apa kelas pemimpin korang? Sejarah rasanya, orang nak mengadu hal pada PM kena tangkap.

          • raplahjingaa says:

            hang ingat PM tu tok penghulu kampung pinang sebatang ke…..main redah jer…..hang ni tak sekolah ka apa.

          • bujuk says:

            Nabi dulu nak pergi berperang, ada sahabat tuntut bela nak balas pukulan nabi, Nabi redha je…
            Apa kelebihan Najib berbanding Nabi, nak bagi memo pun kena tangkap?

          • stingray says:

            nk bg memo pun beradap la skit, bg la salam dulu….tak pun ckp la elok2 lembut2 mcm kata pujangga pak sheikh tu…” can i fuck u today “..ni mcm babi utan sondol kebun ubi jea..nyon..dol jea puak2 PR ni…..

          • raplahjingaa says:

            alaaaa…..lembu suruhan mana ada adab….di halau ke padang rumput….ke padang lah mereka…

            di halau ke kandang…..ke kandang lah mereka….

          • Sham says:

            Xpe.. budak2 PLKN tu pun nak mengundi satu hari nanti… xpe…

          • Sham says:

            Ala.. Nuar br tanya pasal jam pun dah mengelabah puyuh… blum kena terjah lg tu!!

          • bujuk says:

            Soalan aku….
            apa kelebihan Najib berbanding Nabi?

        • Gen2Felda says:

          ostad zizan kedah kena balon ngan mahasiswa kedah…

          http://kedahkekl.blogspot.com/2011/07/panas-ostat-zizan-kena-belasah-dengan.html

      • yeop says:

        abis tu takkan nk suruh unit amal pas smbut plak. kang dikapirkan plak bebudak tu oleh pok nik.

    • Brother_Borak says:

      Salam. B 4-6 kita ada.

  2. MenantuOrgFelda says:

    serbu Perdana Menteri dia cakap tak salah? keapal hotak dia. Nak bagi surat pun agak-agaklah, nama pun puak PKR, sejak bila yang depa ini hormat Perdana Menteri?

    • Gen2Felda says:

      dorang hanya hormat perdana menteri bernama Babiga…

      dorang percaya islam dan melayu terjamin dibawah babiga,lim kit sial dan kapal sink.

    • bujuk says:

      Awatnya diorang serbu dengan pisau, batu kayu….?
      Kertas pun Najib dah Takut ke,… Nabi dulu pun pernah kena baling dengan batu masa nak berdakwah dengan penduduk Taif, tak pulak dia suruh malaikat terbalikkan bumi taif tu.

      • raplahjingaa says:

        anwar nak ” berdakwah kena ada kod rahsia…”‘ mokhtarrrrr “….pas tu kena makan karipap…baru dia buka muhkadimah…heheheh

      • Gen2Felda says:

        bujuk….rentikanlah asik samakan perjuangan kamu setanding Rasullullah…

        pas pengkhianat bangsa Penjual agama…watak dan perjuangan macam khawarij..

        • bujuk says:

          Rasulullah bukan tandingan tapi ikutan. Ko nak buat apa pun kena refer Rasulullah baru tindakan ko betul. Kan Rasulullah kata “aku tinggalkan 2 perkara kepada umat ku,selagi mereka berpegang teguh padanya mereka akan selamat, iaitu Al-Quran dan Sunnah”

          • azam says:

            Tok sah hipokrit la bujuk…Nabi mana ada anjingkan sesama Islam..Selindung di sebalik Agama nak menghalalkan kerja haram kau orang di katakan iku Nabi?

          • Gen2Felda says:

            nabi mana ada tolak ukhuwah sesama muslim…
            nabi mana ada memerangi muslim lain macam yg.dilakukan puak khawarij tu
            nabi bercakap penuh hikmah dan sopan…ceramah pas?

          • bujuk says:

            Aku tak anjingkan korang, aku hanya kata ANJINGAN (perilaku seperti anjing iaitu hanya mengikut kata tuan dia tampa berfikir). Berbeza tu bro….. sama juga alim2 kucing bukan maksudnya orang tu sama macam kucing tapi sebab dia berlaku baik hanya depan tuan dia.
            Zaman Abu Bakar dia telah perangi satu puak muslim yg. enggan bayar zakat selepas kewafatan nabi. ( kenapa sampai perangi org. tak bayar zakat? bukan tak sembahyang dan sembah berhala. Jelasnya umat Islam yg. melanggar hukum Allah samada besar atau kecil wajib diperangi untuk menjaga kesyumulan agama Islam.)

          • azam says:

            bujuk,. bagi ilmu pendidikan,tingkatkan ekonomi, jaga keselamatan rakyat dan negara dan berbagai-bagai lagi tu melanggar hukum Allah ke? Menentang pemerintah tak melanggar hukum Allah ke?

          • bujuk says:

            Baguslah kalau sokong benda baik, aku pun sokong k’jaan bagi pendidikan dan rawatan percuma. Tapi aku tak sokong dan bantah tolak hukum Islam, judi bolasepak dan lain2 yg. tak baik…. menentang pemerintah yg. zalim dan tolak hukum Allah tak salah, Nabi Musa dan Nabi Muhammad pun tentang pemerintah kan?

      • mindamerdeka says:

        jangan samakan nabi dengan najib!! Namun kamu tahu kenapa nabi lari keTaif? Kafirun Mekah terlalu marah kpd nabi dan membuat bermacam macam keatasnya sehingga nabi lari ke Taif tetapi itu tidak bermakna nabi takut!! Najib dan anak buah harus selalu berwaspada kerana adanya fanatik atau orang gila ditempat2 awam! Kamu bolih fikir sendiri apa yg terjadi pada Kennedy dan Lennon- ditembak olih fanatik dan orang gila ditempat awam!!!

        • bujuk says:

          Pemimpin sejati tak takut mati….
          Betul la, Nabi tak takut macam pemimpin UMNO sorang ni. Nak bagi memo pun tak boleh. Aku tak samakan Nabi dengan Najib sebab dia tak layak pun….

  3. jebat says:

    budak2 AMK memang dah diajar mcm tu.. Kalau dah bos kaki bontot anak2 buah pun kaki sondol mcm babi hutan gak..
    Tak tau adat.. Dok bela bos yg munafik tempiaspun kena gak.. Terima lah hakikat Najib adalah PM.. Anwar?

    • AMKPKRSUCKS! says:

      bro,

      Inilah dia Melayu yg dah tertutup pintu hati untuk menerima kebenaran….semua yg dorang buat tu bukan sebab sayangkan Negara,semua sebab duit,pangkat,nak glamer..bla bla bla…!!

      Nak kata bodoh takleh berfikir,dah tua bangka..kalau marah kang kata kita tak sayang,kalau tepuk dahi tu kang..kata kita samseng….apa lagi nak dibuat dengan spesis ni??

    • C4 says:

      memang kita kena kurang ajar dengan pemimpin UMNO…..

      sebab pemimpin UMNO sendiri yang kurang ajar dengan rakyat …..

      • Sham says:

        Ya.. Ya.. Ya… Ko aje rakyat… Org lain bukan rakyat Malaysia… Ya.. Ya.. Ya…

        • zero007 says:

          kurang ajar dgn rakyat yang dah sebati dengan sikap kurang ajar dari ketua peliwat dia sampai ke pencacai penyokong liwat . ops lupa … penyanjung china doll ..

      • hulubalang says:

        PKR tk kurang ajar dgn rakyat ke..ko ni mmg buta+pekak+OKU ..tu la asik baca haramkah jek..pemikiran pun da mcm siput dlm longkang..hakk tuihh

      • ElectroMagneticPulse says:

        setahu aku pemimpin pakatan haram tu lagi kurang ajar dgn rakyat….
        mane taknye…. rajin benor menipu rakyat…. rajin benor buat fitnah kat pemimpin kerajaan…. banyak benor perasaan hasat dengki dalam hati…..kesian…terdesak…

      • hadi says:

        juak2 pas pkr dap lagi kurang hajar…termasuk ko skali c4..banggang nak mampos

      • raplahjingaa says:

        aku rakyaat jugak….dia ok jer….hang ni mai mana tanzania kot….?? hik ! hik ! hik !

  4. jebat says:

    AMK memang pondan.. Bodoh,sengal,bengap,najis,baghal,nak mampus… PRU 13 akan jadi arwah PKR ni..
    Pakat ramai2 gali kubur PKR ni…

    • bujuk says:

      Kalau pondan,sengal….semuanya, dia akan duduk rumah je…
      Orang Jantan dan berani aje yg. sanggup jumpa PM bro. Lu berani ke jumpa PM dikhalayak, kalau tak berani, haaa… boleh kata pondan.

      • raplahjingaa says:

        tu bukan berani namanya….tu namanya bodoh sombong…..totok PAS laa…sapa lagi.

      • mindamerdeka says:

        berani tak bertempat kalau la mati pada masa tu kan mati katak namanya. Kalau kita berani atas nama perjuangan menegakkan ugama islam bolih lah kamu berbangga ini terbalik berani untuk menegakkan agenda alkafirun.Dek kerana pendek sangat akal kamu famili kamu yg akan kerugian dan susah merana jika apa2 terjadi pada kamu. Gunakan akal kejalan Allah!!!

        • bujuk says:

          Apa cerita dalam memo tu hingga ko kata kerana kafirun? kalau memo untuk keadilan, untuk kebajikan dan dia buat kerana Allah taala kenapa mati katak pulak.

  5. abgsudin says:

    kalau kat Amerika ni, dah lama kena tembak…dalam sejarah dunia pun takde pemimpin dunia yang boleh diserbu begitu saja. Itu pasal depa ada bodyguard.

    bodoh tak cukup akal budak AMK nih…siap reformasi lagi, betul-betul drama…

    • bujuk says:

      Presiden Amerika si Bush tu kan dah pernah kena baling kasut…. lu cerita apa?

      • raplahjingaa says:

        he..he apa jadi kat mamat yang baling kasut tu ?…lu cerita apa ?

      • mindamerdeka says:

        kamu berkata seperti memberi endorsement dan berbangga dengan culture yg terang tidak sopan pada ugama kita!! tak usah lah ikut yg mana dah sah songsang seperti kehidupan bebas gay, memekik melalak dijalanraya dan yg sah salah dl hukum islam berzina ( kamu tahu berlakunya zina walaupun kurang bukti) menipu dan mereka cerita yakni membuat fitnah. Bukakan minda kamu kearah jalan yg lurus!!!

  6. Gen2Felda says:

    majoriti rakyat dah kembali kepada BN!!!
    mat jubo dan khadam pas nya dah rasa bahang kekalahan…

    kini mereka tertekan dan depressed…all their provocations seems not responded seriously by the rakyat…People power will once again telling the fuckatan mob geng that they are not welcome in this progresive ,safe and multi racial nation through ballot box in next 13th General Election.

    • ElectroMagneticPulse says:

      dulu banayk jgk terdengar dan terbce… puak pakatan ni salu cakap BN UMNO terdesak….
      sekarang semua cerita bohong tu bebalik pada mereka… baru2 ni FB PM kne serang….hahahaha….semua dah terdesak….dah nak kalah…sekarang nak gune siko lak…
      kesianye….terdesak betul mereka ni….

      • Gen2Felda says:

        FB Najib dah 700 ribu ‘like’…

        FB suruh najib resign cuma 100 ribu ‘like’…

        fuckatan mana tahu kira kira…mana satu majoriti..

      • bujuk says:

        Bukan camtu, Najib pernah suruh rakyat yg. dia panggil majoriti senyap supaya nyatakan emosi di alam maya (internet@fb). Jadi diorang nyatakanlah emosi tu…
        Gen2, 700k tu yg. like masalahnya bila Najib kena serang 700k tu buat tak tau jeee… apa maknanya?

  7. syed idrus says:

    bodoh gila budak2 al-juburi nih, dok buat ramai 24 jam….dia ingat PM kita ni sebangang ketua umum dia yang dah ‘haywire’ kerana dah makan duit yahudi banyak sangat dan terdesak untuk konon akan berjaya topple Kerajaan BN….kepala hotak dia…Allah SWT tak akan benarkan ‘homoseksual’ atau ‘bisekual’ jadi pemimpin sebuah negara Islam seperti Malaysia….lagi tak mau insaf.

    • C4 says:

      PM kau orang pun makan duit haram dari Genting Highland tak tahu ke????

      tu sebab dia bangang bab agama ……….. jahil nak mampus…..

      • Sham says:

        Ya.. Ya.. Ya… Anwar jek yg x makan duit judi… Ya.. Ya.. Ya…

        • zero007 says:

          weiii bro, lu cakap baik2 skit. anwar kan suci sesuci sucinya, dia mana penah makan duit haram, jauh skali main blakang, apatah lagi sewa china doll … jgn laa bro lu cakap org beriman camtu …..

      • hulubalang says:

        PKR????hakk..tuih..

      • matahati says:

        jahil nak mampus ke atau nak mampus pun masih jahil lagi mcm n.ajis???he..he..he..

      • ElectroMagneticPulse says:

        nak cakap orang lain jahil agama….ape standard ko?…hahahahahahah…..
        PKR selangor cukup la…makan hasil bumi negeri, mengabih duit rakyat untuk kepentingan sendiri…. kesian rakyat yang didalam negeri pemerintahan pakatan haram jadah ni…hehehehehe…. tu la… dulu sape suruh buat undi protes bagi pakatan menang… kan dah kene…

      • zero007 says:

        eerr…..ko ni C4… cakap takde bukti … ikut sedang moncong jer .. jgn2 ko yg minta duit haram genting kot sbb nak cover kalah main poker kat genting .. aku pun main cakap jer … takde bukti hahahahahahaha

  8. tukul says:

    balaci anwar dah hilang pedoman kerana nak sangat bosnya yg moral dh rosak jadi PM mulut masuk depan masuk belakang punya lubang pun boleh masuk….dijauhkanlah malaysia diperintah oleh pegkianat negara yg rendah moralnya.
    Syabaslah pengawal PM yg bertindak cemerlang.
    DS Najib teruskan program bersama rakyat kami menyokong anda dengan iklas.

    • Gen2Felda says:

      tak silap aku ada satu ayat mengatakan ‘jika tuhan suka akan sesuatu negara itu, maka Tuhan akan bagi pemimpin yg.baik pada negara tu’…

      sebab tu bila mat jubo ‘selangkah’ lagi nak jadi PM, tetiba jatuh tersungkur di bamboo river…aku yakin ada hikmahnya.

  9. terpikiqa says:

    AMK …lebihhhhhh nampak….jaga sikit…..sat gi orang sondol Punahsihat kamu ….lagi susah beb…

    Semua ahli AMK boroi Kemotot je macam Boss

  10. pego says:

    Bodoh punya AMK…dok ganggu majlis orang. Bahalol2 BERSHIT ni tak habis2 lagi ke dia punya shit

    • bujuk says:

      lain kali jangan ganggu majlis orang kalau tak mau orang ganggu majlis kita… sekarang apa rasa.MARAH?
      Jangan marah nanti kena jual.

  11. MenantuOrgFelda says:

    Banyak-banyak web aku pergi, semua kata tindakan mamat ni bodoh dan sengaja dirancang..sebab itu tvpas ada sana pasal depa nak ambik gambar dan politikkan tindakan polis..puke sungguh

  12. AMBO INGAT says:

    nASIB BAIK AMBO TAK JADI bODY GUARD KALU TAK MAMPOS KERAS MENATE GEMOK BAJU KUNING TAK ADA TAMADUN LANGSUN

  13. stingray says:

    campak kat kandang babi jea mamat tu…pemimpinn yg mulia tak kan biar kan anak buah dia biadap mcm tu, hanya pemimpin yg bertaraf pelacur sialan jalanan jea yg bg idea buat mcm tu…esok lu keluar la fatwa dari Ahli Majlis Surga yg membenarkan perbuatan tu…siap dgn hadis modify skali..

  14. ahmadkasim says:

    Budaya melayu adalah halus amat akrab dg Islam,rendahdiri dan bersopan santun.Kalau baginilah’melayu’ yang suka2 membelakangkan budaya,sejarah bangsa sendiri,apakah hukuman yg sepatutnya kita lakukan? api kecik senang padam,klu dok akan2…..siaplah kacau bilau mendatang.

  15. […] -MyKMU- mari kita berdoa semoga esok , berbudak baju kuning tidak menyerang dato seri najib . Mereka sudah terdesak untuk meraih sokongan daripada rakyat. Share […]

  16. yeopas says:

    bebudak tue cari makan dengan nuar.. ntah berapa duit ler dapatnyer.. kalo tokeh beso dah kena cekup nanti..alamat kebulor ler deme..adusss…

  17. tengkudin says:

    Ahli MACAI KELING (AMK) ni jenis babun…tak reti bahasa….konon nak tunjuk samseng la…
    budak tu hidup ehsan dengan mat jubo je….mampos mat jubo….kebulor la budak tu nanti !!

  18. C4 says:

    habis tu ….. mampus ke najib ???? ken serang…..

    • ElectroMagneticPulse says:

      tak lah….najib ok je…. usaha die mendekati rakyat dan terus memajukan negara tetap diteruskan…. takde efek ape2 pun…. g tanye anwar..ade idea lain tak nak porak porandakan negara selain buat kecoh macam perhimpunan bershit tu?…hehehehehhe…..kesian….terdesak…

    • stingray says:

      najib ok jea….boss ko yg terlentang….

    • Sham says:

      Ya.. Ya.. Najib ok lg.. x perlu lari pegi kedutaan Turki… Ya.. Ya…

  19. C4 says:

    Najib pemimpin Islam dunia contoh …..

    menipu masa pilihan raya umum ….

    • Sham says:

      Ya.. Ya… Ya… Anwar bukan ahli parlimen dan x pernah menang pilihanraya! Ya.. Ya.. Ya… PAS, DAP dan PKR x berjaya dapat satu kerusi pun dlm parlimen dan DUN… Ya.. Ya.. Ya… Kerajaan memang penipu yer… Ya.. Ya.. Ya…

    • tukul says:

      Setahu aku anwar yg kaki penipu…heheh…kesian balaci anwar IQ lembab malas berpikir

    • ElectroMagneticPulse says:

      hahahahha….menipu mase pilihan raya?… ape yg ditipunya? setakat cakap semua orang boleh, kalau aku nak cakap ko ni lepasan ijazah hospital gile pon aku leh cakap..hehehe…. setahu aq anwar lah penipu sebenar…dah la penipu..lidah becabang lak tu…. siap dah ade bukti dan siap ade keluhan rakyat….. janji tak ditunai… bukan menipu ke namenye tu?…hehehehehe…

    • hadi says:

      kalu menipu pihanraya kenapa duk perintah 4 negeri tu..lagi sekali banggang ko c4..

    • zero007 says:

      alaaaa C4, lu ni kalau nuar meliwat depan lu pun lu kata menipu jugak … konspirasi … stakat kata org menipu semua org bleh … buktinya mana? oppsss silap .. diaorg ni mana bleh bagi bagi bukti .. sbb diaorg memang tak caya bukti .. walaupun sendri yg bawak bukti

  20. carlosmontoya says:

    hahahaha..lawak la ko najib..org nak bagi surat pon ko takut ke hahahhaha

  21. Provokasi sedemikian olih AMK terhadap PM bukan lah satu ploy / tanda rampasan kuasa dsgnya. Kerana cara ini tak laku dinegara kita. Itu mungkin lebih pada untuk tarik PM terhadap kes nya yang akan berlangsung nanti semoga PM rasa ( rasa apa? ) Nak suruh PM rasa takut, beliau tak akan rasa takut. Nak suruh beri simpati, untuk apa beliau beri simpati.

    Pada Nuar detik bagi nya semakin hampir. Its a do or die mission. Dia tahu dimana dia akan berada idilfitri nanti selepas kesnya disebut semula pada bulan ramadhan.

    Jadi dia gunakan lah pencacai kurang otak yang dia ada. Selama ini pun semua kawan habis dia gunakan untuk faedah peribadi dia.

  22. Tuan COPY PASTE says:

    baca berita ini sekali lagi
    baca sekali lagi
    baca sekali lagi

    sekali imbas berita ini seperti menyokong najib
    sekali baca berita ini cuba mempertahankan najib

    baca sekali lagi
    baca perlahan lahan

    faham?
    sedar?
    dah nampak?

    berita ini adalah berita anti najib
    ini adalah tanda bahawa satu gerakan anti najib telah disusun
    ini adalah sebahagian dari strateji anti najib

  23. Tuan COPY PASTE says:

    tak faham?

    lihat apa yang dibocorkan dalam berita ini?
    lihat dan baca
    baca dan baca

    dengan menggunakan isu facebook ini
    utusan telah memberitahu orang2 kampung, mak cik felda dan pak cik felda
    bahawa anak anak muda dan ramai rakyat tak suka pada najib

    dengan menggunkan isu facebook ini
    secara sedar utusan telah melaporkan: Segala komen berunsur fitnah dan maki-hamun terhadap Najib itu dikesan mula dimuat turun ke status Facebook beliau sejak pukul 7 pagi ini dan semakin bertambah sehingga kini.

    ini bermakna utusan mahu rakyat tahu bahawa najib tidak mendapat sokongan

    tidak cukup dengan ini
    dilaporakn juga tentang jenayah najib:
    Najib dan isteri turut difitnah terlibat dalam pelbagai skandal seperti isu pembelian kapal selam Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM), pesawat Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) dan cincin berlian berharga RM24 juta

    dalam serangan ini kelihatan kerajaan hari ini
    adalah kerajaan anak beranak
    kalau abdullah badawi dahulu kerajaan ayah dan menantu
    kali ini adalah kerajaan bini dan sepupu

    jelas utusan TIDAK menyokong najib

  24. Tuan COPY PASTE says:

    tak percaya?

    berita ini adalah kali pertama
    berita cincin berlian rosmah keluar dalam akhbar arus perdana
    walau pun caranya seolah olah cuba mempertahkan rosmah
    tetapi ini untuk memberitahu bahawa memang betul rosmah ada
    membeli cincin intan berlian 24 juta riingit

    berita cincin rosmah ini telah tersebar luas
    tetapi tidak ada media yang berani usik
    hanya melalui isu facebook ini
    utusan telah menimbulkan isu cincin 24 juta ringgit

  25. Tuan COPY PASTE says:

    APA SEBENARNYA BERLAKU??

    apa yang berlaku ialah
    najib razak sedang diasak untuk ditendang

    siapa yang mengasak?

    3M sedang mengasak najib razak

    kalau dulu Abdullah ada 3K
    kalimulah, khairy dan kak endon
    kali ini yang akan menendang najib ke tepi lonkang ialah 3M

    SIAPA 3M?
    Mahathir
    Mukhriz
    Muhyiddin

    3M ini sedang merancang

  26. Tuan COPY PASTE says:

    kenapa?

    Mahathir benci pada najib kerana najib di pau oleh lee kuan ye
    Mahathir benci pada najib kerna najib di kontrol oleh rosmah

    Muhyiddin benci pada rosmah
    Muhyiddin nak jadi pm

    Muhkriz nak ganti Muhyiddin

    tak caya?

    sila tanya
    kenapa Mahathir tak komen tentang BERSIH..?

  27. Tuan COPY PASTE says:

    justeru utusan telah mengambil kesempatan
    melalui isu facebook ini
    untuk memberitahu bahawa:

    – rosmah ada cincin 24 juta ringgit
    – najib terlibat dengan kews bunuh altantuya
    – najib terlibat dalam kes beli kapal selam
    – najib terlibat dalam merembat tanah tudm

    ahahhahaah… cayalah UTUSAN.

  28. Tuan COPY PASTE says:

    faham kah apa maknanya berita ini?

    minggu ini
    muhyiddin telah berkata :
    pilihanraya akan diadalan dalam masa beberapa bulan

    faham makna kenyataan ini?

    muhyiddin sering bercakap tentang piliharaya
    apa maknanya?

  29. Tuan COPY PASTE says:

    maknanya:
    ini adalah tekanan dari muhyiddin untuk najib
    muhyiddin sedar bahawa najib sedang gelabah
    muhyiddin sedar bahawa najib kelihantan hilang punca
    muhyiddin sedang merancang
    muhyiddin telah dimalukan oleh rosmah
    ketika lawatan memteri pelajaran ke saudi arabia
    rosmah jadi menteri pelajaran
    muhyiddin panas baran

  30. Tuan COPY PASTE says:

    justeru:
    jika pilihanraya di adakan awal
    maka leher najib akan dicantas
    sama seperti nasib abdullah badawi
    ini kerana rakyat amat benci kepada najib dan rosmah

    justeru:
    muhyidin akan menggunakan jalan yang sama untuk menekan najib
    najib aakan sama seperti abdullah badawi

    inilah maknanya berita ini

  31. Tuan COPY PASTE says:

    tak percaya?

    cuba lihat arkib berita
    ada terjump najib cakap tentang pilihanraya
    yang sibuk hendak pilihanray hanya muhyidin

    tak percaya?

    tanya ku li
    kenapa ku li
    tetiba tubuh amanah
    siapa dah pecah amanah?

    • ElectroMagneticPulse says:

      hahahahaha…macam bodoh….post komen banyak2…. nak manipulate berita lak…
      kenapa terdesak sangat pembangkang ni?… dulu fitnah najib push paklah suh letak jawatan…. sebab time tu najib TPM… sekarang najib dah jadi PM, nak buat cerita pasal TPM yang sekarang lak nak push najib bagi letak jawatan…senang cite sape lepas ni yang jadi TPM kene hati2 la…. hahahahahaha…. ni la masalah pemahaman oleh puak pembangkang….tau copy paste je… tapi ape yang dibaca lain, yang dipaham lain… mane taknye, selalu bepikiran negatif…. udah le….pegi bace harakah sane, betulkan ayat dan ejaan yang tak betul….hehe….

      • raplahjingaa says:

        dah nama pun pembangkang mentality 3rd world…….layan jer lah…

        • Tuan COPY PASTE says:

          yaaa…macam bodoh puak2 pembangkang ni…

          aku puak UMNO tapi blakang muhyidin yassin..

          pergi mampuss NAJIB….

          hidup mahathir hidup muhyidin…

          najib pencetus huru hara malaysia..
          najib melahirkan budak2 bodoh yang sokokng umno macam ElectroMagneticPulse dan raplahjingaa

          najib perosak Umno.

        • raplahjingaa says:

          laaaaa…..ada lagi specis teluk blangah kat sini…..!! ..he..he…hilang la rindu aku…hahahahah

          tu la hang akai dok kat lutut…hidup muhyidin konon…hidup mahathir konon….

          depa tu pun menyampah kalau depa tau ada malaun macam hang dok sokong depa…..

          Najib is doing ok walaupun tak sempurna…he got my vote !!

          yang jadi perosak UMNO….orang macam hang !!…..nasib la ada sekor dua…..tak luak pun UMNO !!

          • Tuan COPY PASTE says:

            akhirnya…. raplahjingga akui najib memang tak sempurna,,,

            dan dengan bodohnya… raplahjingga jadi bodoh sebab vote najib yang tak sempurna…

            hahahhaha…..

          • stingray says:

            siapa yg sempurna sgt kat muka bumi ni…hang ke tuankopek..hang punya sempurna smpai letak anjing pun hang undi…

          • raplahjingaa says:

            laaaaa mamat copy paste…hang baru tau ke ?….hang ni tertinggal bas kot

    • stingray says:

      tak de sapa yg baca pun…..

    • Gen2Felda says:

      ko teruskan lah berhayal….PM dan TPM adalah satu pasukan yg.jitu dan sepadu..

      ko check lah dalam pas tuu..berapa banyak kem…olamak dah hilang nilai…mamat khalwat ngan bini orang di angkat..kaki tutoh dita’at….babiga anti islam dan pro murtad di jilat…komunis lim guan eng dihormat…

  32. carlosmontoya says:

    LARRR..APeSAl pulak RAkyat BIAse tak boleh jumpa PRIME MINISTER??
    SAIFUL budak GAGAL pun dapat jumpa nak minta ‘BIASISWA’
    sekurang-kurangnya permintaan AMK tu ada RASIONAL..
    ATAU lagi RASIONAL saiful budak GAGAL tu minta ‘BIASISWA’??

    • C4 says:

      tak apa lepas PRU 13, ni kita boleh jumpa najib kat sungai buluh….jadi.. BANDUAN …

      rosmah jumpa kat kajang ……jadi BANDUANITA

      • zero007 says:

        ye ker C4, ko ni ikut suka hatiii jerr nak masukkan org kat sg buluh .. ada bukti ke.. stakat cakap org buat salah semua org bleh … yg dah ada bukti pun bersilat kebagai dok tangguh tangguh … tapi nak buat cemana .. org PR memang suka mendengki, berdendam, menipu, meliwat dan macam2 lagiiiiiii

      • Ini satu contoh hantu memanggil orang lain yang bukan hantu sebagai hantu. Hantu memang tetap hantu, tak akan jadi orang.

        Macam mana PM bolih jadi calun sungai buluh secara tiba tiba ?. Sedangkan calun sungai buluh hanya menghitung hari untuk berpindah kesana. Perpindahan itu tak mengizinkan dia bawak banyak barang, selain sehelai seluar, baju dan seluar dalam yang dipakai hari itu saja. Tapi dia tu sudah ada experience. Pengalaman melebihi ilmu. Berilmu tanpa pengalaman tak jadi juga.

        Kita simpati, kita kesian kepada pencacai yang terpaksa menyakinkan diri masing masing bahawa Idola mereka akan terlepas.

        Nasihatkan idola kamu untuk pakai sarong getah lain kali . Jangan pancut merata rata. Teringgal DNA sana, tertinggi disini, kan dah payah, mana nak lari ?

        • C4 says:

          dia cadang nak pancut kat mulut rosmah…..

          tapi terlepas pulak ……

          • jebat says:

            suruh anwar aljuburi pancut kat muka mak ko c4.. Ko dapat rasa sekali..

          • stingray says:

            cian C4…gila sebelum ditakdirkan…tak lama lg C4 akan merindui Anwar….kalau syg kat jubur tu, rajin2 la melawat@meliwat kat resort sg.buluh tu yea…

      • raplahjingaa says:

        biarlaa dia berangan…..makin teruk aku tengok budak neh….tapi seronok gak layan dia sekali sekala……

        hangpa tengok…..kalau dia mati akai….habeh semua orang dia mencarut…hahahahah

      • mindamerdeka says:

        kamu bermimpi disiang hari kut.. Tido le banyak2 kut dapat mimpi kamu menang dan dapat jadi PM negara asal kamu!!

    • zero007 says:

      menipu ajer org parti PR ni … sehari tak menipu tak sah hidup, bila masa pulak si saiful jumpa najib nak minta biasiswa ……… permintaan AMK rasional…weiiiii piiraahhhhhhhhhhh apa yg AMK buat tu rasional … kepala hotak pikir nak menipu, menfitnah, menipulasi … ini semua tektik yahudi laaaa yob … kalau tak caya baca laa buku2 henry for ke …. eco hitman ke … korang je bebal malas membaca……….
      tapi nak wat cemana… korang kan berkiblatkan tel aviv .. ikut jelaaaa yobbbbb

      • carlosmontoya says:

        jadi saifuk jumpa PM buat APE?? Nak tanye khabar? kah kah kah..
        mula-mula PRIME MINISTER DENY..lepas tu ckp ADE plak JUMPA kah kah kah..
        masa DENY tu..skrip belum SIAP..lepas SIAP SKRIP PM cakap Ohh..ye saya ADA jumpa dia kah kah kah..
        Kalau betul pun KENA LIWAT..APESAL NAK NGADU PM?? Kalau ko kena liwat, ko rase2 ko nak gi ngadu PM ker hahahhahah

        • mindamerdeka says:

          kalau sape2 kena liwat dek orang berpangkat besar dahtu musang bertopengkan manusia jumpa pm pun masih belum bolih buat hearing kalau jumpa orang lain lagi senang la sinuar putarbelit senang2 je dia upah lawyer bayar punya banyak wang sebab banyak duit cari loophole mahkamah sanasini buat demonstrasi lambatkan hearing buat berbagai helah sakit lah only god knows1!! Insaf lah…

  33. C4 says:

    Dato’ Saifuddin Abdullah merupakan seorang politikus umNO yg paling berintegriti. Tak seperti org2 umNO yg sebaya dgn nya, beliau tidak mencari kekayaan dgn umNO. Beliau masuk umNO kerana ikhlas nak berbakti kepada Melayu. Track record beliau sejak dari menjadi Presiden GPMS, Presiden MBM..adalah cemerlang.

    Tapi sayang…Saifuddin Abdullah silap masuk chanel. Kalau beginilah cara beliau berpolitik dlm umNO, pakat pendek umur lah kerjaya beliau. Silap2, kalau Najib buat rombakan kabinet, beliau pasti diketepikan. Menteri UMNO yang lain semua penjilat jubur najib, apa sahaja yang keluar dari mulut Najib dan Rosmah….. habis dimakan oleh Menteri2 UMNO dan juga ketua2 bahagian UMNO yang lain…..

    Mcm biasa, politik umNO adalah politik mengampu- menjilat jubur Presiden UMNO dan jubur bini presiden sekali…… Betul atau tindakan tindakan Presiden, kat bawah2 wajib sokong……. tak sokong alamat maut lah…..

    Bila presiden UMNO berdeham sahaja ….. semua menteri UMNO dan ketua bahagian UMNO…. terkencing2….. terberak2 ….

  34. RAJA KONGKIAK says:

    Dahsyat sungguh nooo presiden UMNO…hebat!!! Tapi kalai presiden PAS/PKR tok sah kata berdehem mengaum pun oghang pakat-pakat lena sambil tergelak..hahahah Yang di katakan presiden yang ada power berbanding presiden/ketua umum atau mursidul yang macam orang baru habis swendawa…bukan kaaaaa

  35. joflo says:

    HORMAT SAMA2 MELAYU OK LA TU…….. INI ANWAR……… KALAU JUMPA KARPAL KECUT TELOQ………. YG TERJUNTAI MCM DLM FILEM BERSAMA AMOI CINA TU PN SEMUA MASUK KEDALAM………. HEBATNYA KARPAL………

  36. Anak Lenggong says:

    abgsudin says:
    July 28, 2011 at 12:32 am sapa itu anwar? Perdana Menteri? Timbalan Perdana Menteri? Menteri? kita peduli apa kalau dia nak kena baling batu pun..ini perdana menteri kita cakapkan ni, pemimpin kerajaan no 1…
    Biar …aku jawab..

    1. Anak melayu zaman sekarang yang cuba memusnahkan negara sendiri disebabkan tamakkan kuasa.
    2. Anuar -pemimpin yang tiada maruah diri..sipeliwat dan manusia yang tiada moral tapi cuba memainkan perasaan penyokong bangangnya untuk terus menyokong beliau.
    3.Anuar saorang pelakon yang hebat dengan penipuan.
    4. LAST SEKALI ANUAR MANUSIA SIALLL….

    • bujuk says:

      itu je ke jawapan ko…..
      Anwar adalah mantan TPM, aku ingat lagi masa TunM pergi kelantan masa tu dia mantan PM dan kena sembur dengan orang Nik Sapie. Kecoh 1m’sia dan kena dakwa lagi, PM masa tu TunA sangat jaga kebajikan bekan pemimpin negara tak macam PM sekarang langsung tak hormat Pemimpin yg. lepas.
      Perkara ni bukan pada Anwar sorang, MB2 PR pun orang UMNO serang juga… habis kenapa nak salahkan orang lain bila pemimpin korang kena serang?

      • raplahjingaa says:

        Mantan penghuni kajang hilton la doolll…..

      • yeop says:

        dulu zaman Tun m, kata tun M x kenang jasa nuar, zaman tun A, kata tun A x kenang jasa tun M, zaman najib, kata najib x kenang jasa nuar..

        pusing mana2 pun sama.. ketaksuban pada nuar. nnt nuar jadi pm (bukan di malaysia), boleh la pakat2 kata nuar x kenang jasa china doll plak..

  37. Brother_Borak says:

    Salam. Jelas sudah terang lagikan bersuluh. Ada 1001 cara untuk menyerahkan surat atau memo kepada PM tapi ini bukan caranya. Apa yang pasti ini adalah salah satu cara KONON-KONONNYA nak menunjukkan kepada dunia rakyat tak suka kepada PM. Seperti apa yang berlaku kepada bekas presiden Amerika yang dibaling dengan kasut. Perlu diingat keselamatan PM adalah keutamaan bagi setiap negara kerana PM menentukan dasar dan keputusan kerajaan. Dalam erti kata lain ianya juga menentukan keselamatan negara. Ini adalah satu serangan psikologi kepada PM. Percayalah PM kita tidak akan takut dengan cara macam ini dan beliau akan terus berjumpa dengan rakyat melalui cara yang digemari iaitu berjalan dengan rakyat. Harus diingat pada ketika itu ada dua orang pemimpin tertinggi negara yang berjalan seiringan. Kalau jadi sesuatu kepada kedua-duanya negara kita tiada pemimpin. Pada masa itu negara secara tidak langsung berada didalam keadaan terancam kerana tiada pemimpin yang boleh memberikan kata putus. Taniah! Sekali lagi kepada pihak polis yang berjaya menyekat si bahalol itu. Tindakan itu tiada kena mengena dengan baju kuning atau hijau dan sebagainya. Tetapi itu adalah tindakan untuk keselamatan PM. Persoalannya kenapa pada ketika itu ada kedengaran pulak teriakan basi ‘Reformasi’? Kenapa semuanya berbaju kuning? Ini yang kita katakan tadi sudah terang agikan bersuluh agenda tersembunyikan mereka.

    SUDAHKAH ANDA MENDAFTAR SEBAGAI PENGUNDI? Jika belum… DAFTARLAH SEKARANG DENGAN SPR.

    BELILAH BARANGAN BUATAN MELAYU DIKEDAI MELAYU

    BOIKOTLAH BARANGAN CINA DAN KEDAI CINA

  38. amirushakur says:

    Berita hari ini dari tv pas, seekor babi telah mengamuk di kl sentral dan telah menyondol aper sajer yang ader di depannyer termasuk tren LRT, PUTRA DAN Dinding bangunan kl sentral yang rosak teruk akibat disondol oleh babi tersebut… kerosakn dianggarkan bernilai jutaan ringgit, yang terpaksa ditanggung… Babi kuning tersebut berjaya ditangkap dan di sumbatkan semula ke kandang peliharaan tuannya ambigay.. di harap rakyat malaysia berhati-hati, kerana dijangka lebih banyak babi gemuk mcm tuh yang akan dilepaskan untuk menyondol lagi….

  39. carlosmontoya says:

    AKU TAK SABAR NAK PRU13..kerajaan terakhir dinasti firaun kakakakka

    • mindamerdeka says:

      kalau kamu la jadi pm apa kamu nak buat dengan dap dan negara ini akan dijadikan islam seperti mana?? Atau kamu nak negara ni seperti carmindlostmontoknya , adios goodbye to u jangan berangan daa!! Alkafirun akan di laknat Allah!!!

  40. Sham says:

    Ya.. Ya… bleh bgtau siapa yg sempurna…?

  41. ayh_chor says:

    bila le nk abis bodoh balaci PKR dlm nil…x bleh buat benih puak2 nih

  42. Nicky Najis says:

    Orang Melayu memang mudah ditemberang, sebab tu puak-puak puaka PAS, PKR dgn DAP ambil kesempatan. Tapi bini-bini menteri ni sekarang pun satu hal, tak usah la awak nak campur hal2 pentadbiran yg melibatkan dasar kerajaan. Hang semua takat aktif dalam BALKis udah le. Beri bantuaan pada org miskin, kanak2 dgn polis dan tentera udahla. Menyampah org tengok kalau campur hal2 dasar kerajaan.

Leave a Reply