Menu Utama

Video Anwar buat orang PAS tak khusyuk sembahyang..

Dua tiga hari lepas masa Spy berjemaah di Masjid Batu Permatang Pauh, Spy terjumpa dengan sorang kawan lama Spy di kawasan situ.. Katanya, dia baru balik dari menyertai Muktamar PAS baru-baru ni.

Jadi.., Spy dengan penuh bernafsu terus bertanya tentang pandangan dia terhadap kemenangan Mat Sabu sebagai Timbalan Presiden PAS yang baru.

Spy tau, sahabat Spy ni memang geng pro Erdogan sebab di ruang tamu rumah dulu dia ada dia lekat poster Anwar tengah angkat tangan.. Dan dia dulu pernah join PKR sebelum masuk PAS. Mungkin nak dapat tiket mudah ke syurga gamaknya kot..

Tapi itulah.., Spy tanya komen dia tentang macam mana penerimaan dia bila orang yang pernah panggil Anwar dengan gelaran ALJUBURI, tiba-tiba diangkat jadi Timbalan presiden parti bulan..

Sahabat Spy ni jawab.., dia puas hati bila Mat Sabu menang pasal UMNO takut dengan Mat Sabu. Lepas ni katanya, Mat Sabu akan menggegarkan jalan-jalan di Ibu negara dengan gelombang reformasi rakyat.. “Mat Sabu adalah Panglima PAS yang akan menumbangkan UMNO dan kroni yahudinya…”

Bersembur-sembur air liur kawan Spy ni disebabkan punyalah semangat memuja Mat Sabu.. Berdiri bulu tengkuk Spy bila dengar dia punya kata-kata pasal “Panglima Sabu dari bilik 121” tu…

Dan apalagi…, Spy terus kasi baik punya racun supaya dia tenggelam dalam ketaksuban.. Spy tanya kat dia, “Ostad Sabu kita ni memang hebat.., anta agak-agaknya lah kan.., apa jawatan yang paling sesuai untuk “Panglima” kita ni kalau Pakatan mampu tawan Putrajaya selepas PRU13 nanti ?”

Korang nak tau apa yang sahabat Spy ni jawab?? “PERDANA MENTERI”…. pendek je jawapan dia baii…

Dan Spy rasa macam nak pelangkung je dia dengan selipar Croc yang baru Spy beli dari Pasar Malam Ampang Jajar malam sebelum tu..

Spy pun kata kat dia.., mana boleh kalau Ostad Sabu nak jadi PM.., habis tu Tuan Guru Hadi nak letak kat mana?

Kawan Spy ni jawab sambil betulkan jubah labuh dia.., “Tak semestinya Presiden parti akan jadi Perdana Menteri ya syeikh (kawan-kawan dalam PAS panggil Spy ni Syeikh..)…, kat negara barat sana nu dah banyak timbalan presiden parti yang jadi Presiden negara. Contoh yang paling dekat adalah Amerika Syarikat..”

“Syeikh tau tak.., di Amerika telah lama dilaksanakan. Barack Obama bukan Presiden parti Demokrat tetapi beliau adalah Presiden Amerika.

Dalam istilah parti menguasai kerajaan, pemimpinnya tidak semestinya presiden parti. Presiden parti hanyalah orang yang dilantik oleh parti untuk menjalankan dasar-dasar parti dalam kerajaan yang dipimpinnya.”

“Di Iran pun macam tu jugak syeikh… Presiden Mahmoud Ahmadinejad bukan pemimpin parti. Beliau adalah Gabenor Bandar Taheran yang telah berjaya menyelesaikan masalah kesesakan jalan raya yang teruk di Teheran.

Majlis ulamak Iran (Abadgaran) telah memilih beliau berdasarkan latarbelakang dan kecaknaan beliau dalam menyelesaikan masalah rakyat. Salah satu kempen beliau ialah menggunakan hasil kekayaan petrol untuk kebajikan rakyat Iran..” Fuhhh…, hebat kawan Spy ni berhujah..

“Jika Pakatan Rakyat berjaya mengalahkan BN dan menduduki Putrajaya. Tidak semestinya presiden salah satu dari tiga parti akan dilantik menjadi PM. Cuba Syeikh fikir, bila Pakatan menang dan tawan Putrajaya nanti.. takkanlah Kak Wan dari PKR kita nak angkat jadi PM walaupun dia presiden PKR.. Tak mau lah ana berPMkan orang dapur ni syeikh..”

“Dan takkan Syeikh sanggup jadikan kafir dari DAP sebagai PM negara Malaysia ni.. Walaupun Tuan Lim Guan Eng memang memahami Islam lebih baik dari orang-orang UMNO yang islam celup tu, ana tak rasa jemaah kita sanggup terima untuk diketuai oleh pemimpin kafir..

Sebab itulah ana kata Abang Mat yang paling layak jadi Perdana Menteri.. Tuan Guru Hadi kurang sesuai lah syeikh…, kuat sungguh keinginan Tuan Guru Hadi dengan kerajaan perpaduan melayu tu sedangkan kita berjuang atas dasar Islam..”

Sampai disini, Spy dah rasa macam nak terburai kain pelikat cap gajah duduk yang Spy pakai.. Spy dah tak tahan rasa nak terkencing menahan gelak bila layan hujah kawan Spy ni… Tapi dalam kepala Spy dah dapat satu soalan maut punya untuk dia…

Spy tanya dia…, “kalau macam tu, macam mana dengan Pak Syeikh Anwar??? Takkan anta sanggup ketepikan orang yang selama ni kita war-warkan sebagai bakal Perdana Menteri dan penyelamat negara dari kezoliman penyangak-pengangak UMNO tu semua???”

Haaaa…, jawapan kawan Spy ni mesti buat korang senyum sendiri… Dia kata…, “Ana tak nampak Anwar boleh jadi Perdana Menteri kalau kita menang nanti.., ana yakin Anwar akan didapati bersalah dalam kes fitnah liwatnya tak pun kes fitnah video seks tu..

Dan kalau Anwar terlepas pun.., susah untuk ana terima Anwar sebagai Perdana Menteri lah Syeikh..”

Anwar banyak sangat kekhilafan dalam percakapan sampai ada yang susah ana nak percaya… Lagipun.., ana asyik terbayangkan aksi Anwar dalam video tu setiap kali ana tengok muka dia.. Ana tahulah video tu hasil rekaan UMNO, tapi susah nak cakap bila Anwar nampak macam tak serius nafi itu bukan dia…

Daripada kita angkat bekas UMNO macam Anwar, baik kita sokong jemaah kita sendiri.., betul tak Syeikh?”

Hahahahahahahaha…. gelak besar Spy bila dengar jawapan dari kawan Spy ni.. Terus Spy mintak diri pasal takut dia kecik hati…Tak sangka lah pulak kann…, dalam dorang sibuk kata video seks Anwar tu fitnah, rupanya dalam hati dorang percaya jugak sebenarnya…

Yang sampai terbayang-bayang tu lah Spy tak boleh tahan.. Agaknya dalam sembahyang pun terbayang jugak aksi hebat Anwar tu…

Hahahahahahahaha…. Anwar memang hebat laa bila boleh buat orang PAS angau tentang dia…






81 Komen to Video Anwar buat orang PAS tak khusyuk sembahyang..

  1. Telok_Blangah says:

    Siapa yg menyebarkan video tsb? Kata video asli ada satu sahaja dan telah diserahkan pada Polis. Tup tup, ada plak salinan dan tersebar plak di internet…..Ini satu kemusykilan…

    Katanya lokasi di sebuah hotel ternama, tetiba cakap di kondominium plak….Ini satu kemusykilan…
    Ada tulisan siam plak……lagi satu kemusykilan…..
    Banyak lagi kemusykilan dan sbg manusia yg mempunyai hati dan perasaan bersandarkan iman, adakah semua yg berlaku itu boleh dipercayai?

    • zam says:

      hahaha…TB ko tgk btol muka dy sama kan..apa lagi..haha

    • Tuan gedukngok says:

      Banyaklah kemusykilan nko. Cuba bukak fikiran dan mata tu besar-besar, tengok pelbagai sudut, jangan selorong je, nko akan akui apa yg patut diakui – kebenaran terserlah dgn terang benderang, tak payah nak musykil-musykil. Ini banyak pulak cengkadaknya itulah, inilah. Sebijik peel karpal sinki carik point technical nak buang kes kat mahkamah, bukan nak cari kebenaran!

      • Telok_Blangah says:

        Saudara, jika pemerintah ikhlas nak menunjukkan keadilannya, adili DSAI di mahkamah syariah sesuai untuk mendapatkan keadilan bagi semua org Islam khasnya.

        Tak manis dan sepatutnya setiap hari di media masa samada cetak atau elektronik memaparkan selingan video sehinggakan boleh mencemarkan dan mempengaruhi anak2 dan budak kecil.

        • stingray says:

          masuk mahkamah mane pun kalau insan yg bernama AnWar ni dia akan pusing 1000%…kalau betul2 tak buat, bg jea DNA tu, saman la eskay tu smpai tinggal suar dlm jea, lafaz la nama Allah yg dia tak meliwat dan berzina, tunjuk la jam omega tu bior smpai terbeliak mata rakyat msia ni, kalau dia buat mcm tu tak payah kuar masuk mahkamah pun dh menang..bila Tun cuit sikit smpai berjuta disamannye..terima la kenyataan wahai telok, walaupun pahit utk di telan..

          • Gen2Felda says:

            ”Ana tahulah video tu hasil rekaan UMNO, tapi susah nak cakap bila Anwar nampak macam tak serius nafi itu bukan dia…” kepada penganot pas cam telok, aku rasa dialog tu mmg.dah rasmi dalam pemikiran majoriti penganot pasrael sekarang…mereka tertanya-tanya kenapa mat jubo ‘tak serius menafikan’ dia pelakon video tuh..

            Stingray,,ko punya ayat mmg.pedihh..

          • C4 says:

            Ini sahaja lah idea yang ada oleh pemimpin UMNO ….
            Untuk menjatuhkan karier politik sesaorang …..
            Pemimpin UMNO sudah ketandusan idea bagaimana nak menjatuhkan DSAI …..
            Apa yang ada di kepala hotak Pemimpin UMNO hanya Bontot dan video lucah….
            Pemimpin UMNO sudah tidak dapat menahan kemaraan DSAI dalam arena politik ….
            Hatta mahathir sendiri pun tidak mampu menahan kemaraan politik DSAI…..
            Zaman pak lah PRU pertamanya Nampak baik …lepas PRU keduanya dan DSAI pun keluar jail….
            5 negeri jatuh ketangan pembangkang ……
            Bagaimana zaman Najib??? Najib mesti menghancurkan DSAI terlebih dahulu sebelum PRU 13…..
            Najib sudah kecut teloq sekarang …. Nampak macam biasa sahaja PRK banyak menang ….
            Najib dengan masalah bini nya Rosmah yang menguasai politik UMNO dan BN ….
            Tapi PRU belum tahun….. Aku nak tengok sangat DSAI jadi PM, 5 tahun pun cukup …
            Aku nak tengok macam mana DSAI belasah Mahathir, Najib, Rosmah, Rahim thamby Chik dan suku sakat UMNo yang lain….

          • C4 says:

            Dasar penyokong UMNO memang mengampu dan membodek…..
            Ini jelas …… dizaman Mahathir ….. bila mamak ni menjerit Berseh Cekap Amanah…. Maka menyalak lah anjing2 UMNO di seluruh Malaysia ini ….. sekarang dah diam….
            dizaman Pak Lah ….. bila Pak lah menjerit Islam hadari…. Maka menyalak lah anjing2 UMNO di seluruh Malaysia ini …..Islam hadari …… sekarang dah diam….
            Sekarang najib menyalak Satu Malaysia ……….. maka anjing2 kurap UMNO pun turut menyalak dengan nada dan lagu yang sama…..
            Sekarang najib menyalak Bontot Saifol danvideo lucah Anwar ……. maka anjing2 kurap dan bangsat UMNO pun turut menyalak dengan nada dan lagu yang sama…..
            Budaya mengampu dan membodek….. dalam UMNo dulu, kini dan selamanya …

          • Gen2Felda says:

            C4israel…ko jangan bangga 5 negeri jatuh ketangan pembangkang..

            lihat fakta…bukan rakyat suka fuckatan tetapi undi protes terhadap kelemahan pentadbiran dollah badawi .

            malaysia sinonim dengan trend swing vote..ko tunggu PRU13 !! bagitahu wally selipor baik turun dari kerusi MB sekarang sebelum malu beso nanti.

          • Wong Pin Ter says:

            Penyokong Pakatan pun sama juga..kalau pemimpin mereka menjerit APCO maka pengikut dia pun turut sama jerit APCO, kalau pemimpin mereka jerit Monggolia pengikut mereka pun jerit Monggolia walaupun adakalanya mereka pun tidak benar-benar faham apa yang dijeritkan oleh para pemimpin mereka

        • 3036 says:

          Masalahnye, nak ke anuar diadili di mahkamah syariah? Ade ke lawyer islam nak tolong bela dia? Takde dowhhhh.. Sbb itu dia ke civil, sbb karpal singh jek yg gigih nak bela dia hahahaha

          • c6 says:

            hahahaa…..lawaknyerrr…..x boleh lah aku baca komen C4 ni…x sangka ada lagi manusia sebangang dia ni…hahahaha

          • Telok_Blangah says:

            Bro, DSAI pernah mendakwa di Mahkamah Syariah tp ditolak dan tidak disokong oleh Jamil Khir Baharom…Mcmana tu?

          • 3036 says:

            dulu zulkifli noordin ade laa nak bela dia kat sana..
            laa ni apa crita?..

      • zach says:

        kebenaran dalam fitnah ea

    • PakLong says:

      Telor Belanga… semuanya kau musykil. Cuma satu jer yang kau tak musykil. Pelaku yang di dalam video tu kan!!!!!!!!

      • Telok_Blangah says:

        Pak Long, biarlah kita semua sama2 dijauhkan dari fitnah ditakuti menjadi dosa jika perkara tsb tidak benar..

        • Tuan gedukngok says:

          Itu la pasal: mangsa buat repot polis mengadu diliwat, dikatakan fitnah dan konspirasi. Video di tunjuk kepada umum untuk dinilai sendiri oleh rakyat perangai dan moral orang tertentu – iaitu untuk menunjuk kebenaran, dikatakan fitnah juga. Lepas tu katakan semua ni konspirasi jahat UMNO. So, sebenarnya siapa fitnah siapa (teringat lak aku persoalan “Siapa Rogol Siapa?” kahkahkah!!

          Satu perkataan sahaja kenapa mata celik jadi kelabu, hati jernih jadi keruh: TAKSUB!!!

          • zach says:

            sahabat.. sesiapa pn boleh buat repot diliwat.. i2 hanya report.. tp bukti harus lah kukuh.. kalau aku buat report ko liwat aku boleh atau tidak???

          • Gen2Felda says:

            zach..ko buatlah report..jika didapati palsu, ko masuk lokap buat laporan palsu..

            ko ingat ni main pondok2 ke? polis boleh dimain-main macam bebudak unit amal pas yg.pakar jaga jalanraya tuh?

        • Sesumpah says:

          Kalo ko rasa semua tu fitnah, tolong kasitau aku siapakah gerangan pelakon lelaki tersebut. Pelakon tu mesti pakai topeng dan tampal wajah supaya nampak sebijik mcm Nuar, betol tak ? Pastu seluruh tubuh badan dia dah ditouch-up ngan mekap kesan khas supaya nampak real. Pelakon tu pulak mesti dah dilatih dalam tempoh yang lama supaya boleh meniru segala gerak-geri Nuar, postur badan, cara berjalan, memek muka dan segala-galanya supaya lakonan betol-betol menjadi, betol tak ?

          Amacam teori aku, boleh pakai tak ? Kalo ikut hujah orang PAS kira logiklah tu. Kalo mcm tu, aku pon nak kenal gak, siapakah pelakon hebat yang leh wat video terhangat tu.

          • C4 says:

            Apa hukumnya??
            Najib merestui video lucah yang kononya DSAI …..
            Adalah pelakun video lucah ……
            Najib juga membenarkan video lucah tu disebarkan …..
            Supaya rakyat percaya perzinaan yang di tunjukkan dalam video itu adalah DSAI….
            UMNO akan melakukan apa sahaja…. Supaya rakyat percaya itu DSAI…..
            Bagaimana kalau rakyat percaya perkara ini ….. sedangkan hakikatnya tidak ????
            Bagaimana dari segi agama perkara ini?? Apa hokum nya ???

          • Sesumpah says:

            Tolong jangan kaitkan najib dalam isu video lucah. Najib dah cakap awal-awal, internet takkan disekat. Sebab itulah berlambak blog yang kutuk UMNO kat internet. Dan atas dasar kebebasan internet jugaklah, rakyat mencari kebenaran termasuk mendownload video tersebut. Daripada video kabur kepada video HD, daripada video HD kepada video berwarna dan daripada video berwarna kepada video HD berwarna. Video yang dulunya kabur, kini dah semakin jelas dan terang.

            Aku rasa mungkin dah berjuta rakyat Malaysia menonton video tu. Selepas menonton video tu, rakyat perlukan penjelasan sama ada ia benar atau tidak. Siapa yang boleh berikan penjelasan ? Najib ? Tak mungkin….PDRM ? Tidak….Eskay ? Pun tidak juga. Hanya Anwar Ibrahim sahaja yang boleh memberi penjelasan dalam isu ini.

            Kenapa Anwar Ibrahim terlalu susah sangat nak puaskan hati rakyat dengan membuat penafian sekeras-kerasnya melalui tindakan. Kalo setakat menafikan dengan mengeluarkan air liur semata-mata, masih tak cukup untuk memuaskan hati rakyat. Rakyat cuma mahukan tindakan bukan sekadar menyalahkan UMNO, menyalahkan najib, menyalahkan Tun M dan menyalahkan semua orang.

            Tindakan yang rakyat tunggu-tunggukan sehingga kini ialah Anwar menyaman eskay atau melakukan sumpah mubahalah. Mudah kan. Tanpa perlu masuk mahkamah pon, berduyun-duyun rakyat yang membencinya, pasti akan kembali menyokongnya. Susah sangat ker ?

            Isu moral adalah isu yang terlalu serius. Oleh itu, tindakan yang dilakukan pulak mestilah serius. Bukan setakat ceramah berapi-api. Ianya masih tak cukup untuk meyakinkan rakyat. Aku cuma nak kasi nasihat sebab pakatan rakyat perlukan sokongan rakyat untuk menawan putrajaya. Inilah satu-satunya cara untuk menumbangkan UMNO. Jangan biarkan rakyat terus tertanya-tanya kerana rakyat perlukan jawapan yang memuaskan.

          • Gen2Felda says:

            mat jubo takut jika video tu terus ditayangkan di internet, lambat laun rakyat percaya dia pelakon sebenar video tu..Lagi dia takot bila penganot pas pon percaya…Lagi bertambah dia takot bila mat sabu yg.dah lama kenal dan tahu aktiviti dia jadi orang no.2 pasrael..

            Umno tak takot mat sabu menang muktamar pasrael..
            yg.takot adalah mat jubo.

            umno cukup suka mat sabu diangkat sebagai ketua..Ini Qada dan Qadar Allah untuk beri jawapan semayang hajat mereka di stadium2…orang rosak moral diangkat ketua, barisan olamak ditolak, kader2 nuar diangkat….negara islam dibuang….hudud bukan keutamaan…apa yg.tinggal dalam pas sekarang?

          • zach says:

            sebelum 2 aku nk tanya kuatkah iman ko pada rukun islam?? apa definasi iman dalam islam??? dlm dunia nie adsa 7 iras.. ya aku xnafikan org dlm video 2 ada iras2 anwar.. tp pada masa yg sama bentuk tubuh gaya rambut terlalu jauh sedara…

          • Sesumpah says:

            Zach says :

            sebelum 2 aku nk tanya kuatkah iman ko pada rukun islam?? apa definasi iman dalam islam??? dlm dunia nie adsa 7 iras.. ya aku xnafikan org dlm video 2 ada iras2 anwar.. tp pada masa yg sama bentuk tubuh gaya rambut terlalu jauh sedara…
            —————————————————————————————

            Mentang-mentanglah ko dari parti Islam, ko nak persoalkan iman orang lain pulak ye. Sebab aku sayangkan Islamlah aku nak pelaku dalam video itu disiasat. Bukan setakat nak diamkan ajer. Untuk pengetahuan ko, Eskay awal-awal lagi dah tak sabar-sabar nak ke mahkamah. Sbb dia cakap, banyak benda yang dia nak dedahkan nanti. Tunggu ajerlah. Tak lama lagi tu, segala-galanya pasti akan terbongkar. Sabar ye.

            Memang betol dalam dunia ni ada 7 orang manusia yang seiras dengan kita. Tetapi persamaaan cuma dari segi wajah semata-mata, tetapi tidak sama dari segi gerak-geri dan pergerakan badan. Pasti ada perbezaannya.

            Ko boleh tau bentuk tubuh Nuar seolah-olah ko dah tengok dan kenal badan dia luar dalam ke ? Pernahkah Nuar bukak baju dan tunjukkan sebahagian bentuk badannya ? Pernahkan Nuar tunjuk perut dia tanpa baju ? Kalo tak pernah, baik ko diam jer.

            Apalah ko ni, kitaorang cuma nak puaskan hati jer, nakkan kepastian bahawa yang dalam video tu bukan Nuar. Berikan kitaorg keyakinan 100% bahawa Nuar difitnah. Laksanakan tindakan tegas iaitu dengan menyaman Eskay. Atau setidak-tidaknya bersumpah dengan nama Allah….wallahi, wabillahi, watallahi. Mudah kan. Ini tidak. Putar sana, putar sini. Sehingga menjadikan rakyat makin pening dan bercelaru.

          • Robocop says:

            org yg ader skandal ngan AnuWar jer boleh pasti bentuk tubuh badan AnuWar tanpa baju …..ntah2 zach ni…..ishhhhh…

    • jebat says:

      kalau pelakunya bukan anwar tetapi najib.. Apakah pakatan haram tidak sebarkan? Apakah pakatan haram terlalu baik dlm berpolitik.. Sudah terang lg nyata siapa pembangkang malaysia.. Tiada pendirian hidup.. Pembangkang dimalaysia terlalu bergantung kpd cerita2 fitnah dan separuh benar.. Mereka boleh sokong hari ini dan boleh menentang hari esok.. Org yg mula2 menuduh anwar peliwat ialah karpal sigh bukan umno.. Tp selepas anwar tersingkir dr umno dan kini dalam dakapan mereka..anwar terus dibela dan dinafikan oleh org yg sama.. Isu ini sentiasa dimainkan pembangkang kononnya ini adalah konspirasi umno.. Allah telah memberikan sikit demi sedikit petunjuk siapa anwar sebenarnya.. Hampir 90% pengasas pkr telah insaf. Tinggal bakinya yg berjawatan sahaja masih mempertahankan anwar ibrahim. Demi politik ulamak pas melacurkan perjuangan islam.. Semalam negara islam hari ini negara kebajikan mungkin hari esok tiada bagi mu..

      • Gen2Felda says:

        tuduhan terhadap najib tiada bukti,tiada 4 saksi,tiada video tetapi penganot pas amat percaya malah pakat sebarkan seluruh negara..

        pelik bila nuar ada video,ada saksi,ada bukti tetapi penganot pas pakat buat pekak,tuli dan bisu…

        • C4 says:

          Itu lah sebab nya aku ingatkan kepada penyokong2 UMNO ….
          Supaya makan makanan yang halal2 …. Allah sendiri dah sebut dalam Alquran….
          ila kita makan makanan yang haram dari sumber2 seperti rasuah, komisyen…. dari duit2 haram…
          kemudian disumbat kat ke mulut anak bini kita….umpama menyumbat api neraka ….
          Hati kita jadi hitam dari cahaya allah ….. sukar menerima kebenaran …percaya dengan benda 2 karut marut dan khurafat ….. percaya dengan fitnah …

          • Hero Tamil says:

            hehehehehehe..org tanya, kenapa tuduhan terhadap najib tanpa bukti..penganut PIS percaya…

            Dia duk cerita pasal makanan haram halal.

            Siapalah yang sebenarnya makan duit haram nie, lain dia tanya lain pula yang dia jawab.

          • khahar Muzafar says:

            Kalau dah dunggu tu dunggu jugaklah. Otak dah blok yang katanya semua fitnah. Kalau kata fitnah terima lah cabaran untuk dapatkan kereta mewah yang ditawarkan untuk mencari pelaku yang seiras Anwar tu. Orang lain makan semua tak halal, jadi yang kau tu makan sepinggan dengan biaDAP dan kafir harbi tu halal?

          • stingray says:

            C4 giler..adakah perbuatan zina itu tidak ujud di muka bumi ni..adakah mustahil bg sesiapa pun utk melakukan zina?..adakah benar Anwar bebas dari godaan setan?..setahap malikat ke Anwar tu?..adakah insan yg beriman seperti Anwar memilih Nalakarupan (magnum) sbg kawan baik selama 30thn?..kenapa Anwar tak jadikan nik ajis dahulu sbg sahabat baik beliau?..siapa yg menggelarkan nik ajis sbg ulama terompah?..siapa yg mengelarkan Anwar dgn nama ALJUBURI?..tidak mungkin kah ada dikalangan sedara mara ko C4 yg menyokong UMNO termasuk mak bapak ko?..sekiranya mak bapak ko pernah menyokong UMNO bermakna mulut ko jugak disuapkan dgn api neraka,sehingga hati ko menjadi hitam smpai sekarang..siasat seluruh keturunan mak bapak ko, ada tak yg menyokong UMNO, sekiranya ada,bermakna keturunan ko jugak pemakan duit rasuah,duit haram dan penyebar fitnah..atau mungkin ko ni C4 anak luar nikah yg masih tidak dpt menerima kenyataan yg ko ni anak haram..

          • Gen2Felda says:

            pas makan duit ‘derma jihad’ , ‘tabung memali’ dan Kohilal tu kira halal ke C4?

            selain kohilal, tabung derma jihad yg.dikutip tiap ceramah dan tabung memali yg.tak ade audit dan tak tahu pergi mana tu jatuh ketangan sape?

          • raplahjingaa says:

            Pehhh…..sebuat jer pasal budak anwar tu….siap keluar makanan halal dengan makanan yang tak halal…..spin ni dah tahap kronik neh….

            Pi haji dengan duit rasuah macam mana kira pulak tu….?

        • zach says:

          bukti nye jam omega ke bro?? hahahaha… saksinye eskay rahim taby chik ke bro?? videonye hitam putih ke bro?? hahahahaha.. jln cerita pn xbetol dari mula jumpa hingga skunk berpusing2…

          • zach says:

            dari pemikiran aku: 1 eskay jumpa delm laci yg berkunci setelah anwar cuoh dia ambil jam ketika anwar sudah dlm perjalanan.. dari awal video hingga akhir muka jam pn xder dlm video.. ungkil laci guna kunci kereta? boley masuk akal x?? 2. polis n org2 umno hanya menerima video hitam putih… sedangkan cctv hotel lansung xdiguna pakai… ruginye..apa gunanya cctv??3. polis menyiasat kes dlm akta penyebaran video lucah.. ttp mengahantar video ke korea n usa utk memastika video i2 tulen atau x!! hebat jugak nie.. .. kesimpulannya.. aku rase korang semua nie mmg puki makkkk… apa slahnye berterus terang aje… video ariel n luna maya n cut tari pn dh lame selesai.. diorang pn pada awalnye xmengaku.. tp dgn ketulusan sisatan akhirnya terbukti mereka bersalah… yg menyebar pn kena tangkap…

      • zach says:

        tp hakikinya pnh ke ahli2 pas mahu pn pkr yg islam menyebarkan video sex pemimpin umno???

    • zumazore says:

      Telok_Blangah … tak pe ko suruh la kawan-kawan ko CUBA-CUBA untuk calon PERDANA MENTERI ko orang … ko kan yang suruh CUBA BAGI PELUANG KAT P.R MEMERINTAH PADA PRU KE 13 NANTI…. WOIIII BANGANG INGAT AYAM TELOR KA?
      tak pe, bangang dengan bangang ye tak… ari ni aku print kasi isu yang lalu dari mykmu ni kat kawan sebahlol macam ko … TERSENGIH BEB BACA ULASAN DARI BANGANG2 MACAM KO NI….bangga aku!

  2. zam says:

    ak xbley blah btol la.ak xmenyertai mana parti politik setakat nie..tp ak pelik la dgn kenyataan member syeikh tdi dy mmg asik kate yg umno tue mmg mcm bkn islam. apa nie . abis ak nie ketegori mana kalo x sokong mana? kafir ke? ak tgk otak diorg nie nie mcm dah kna racun fumakilla lah . asal umno kafir. ad ke dy kate DAP tue lbih pham ttg islam dari UMNO? apa nie. ak trus terang ckp mmg ak kecewa n takut tgk fahaman org PAS nie. xdosa ke
    Astaghfirullah..

  3. umnototok says:

    Kah kah kah!!! Pak Long, nak terlondeh juga kain pelikat aku ni, ‘cap gajah shit down’, pandai betul
    Pak Long kita melawok….kah kah kah!!!

  4. EddyAwang says:

    …lepas ni ramai le penzina, pembontot dan perogol menafikan depa buat benda tak senonoh…kena cari 4 saksi yang mengendap diorang….kalau bagi bukti video, gambar.semua takleh pakai.. depa cakap…”muka memang cam saya, tapi video itu bukan saya..ini KONSPIRASI PERINGKAT TERTINGGI menangkap saya”..wakakaakaa!!!

    • 3036 says:

      Miahahahaha.. Btol tu! Aku setuju dgn enko. Bese laa set2 pakatan ni dah kemaruk sgt dgn kilauan putrajaya. PAS pun dah lupe perjuangan asal. Demi nak kuasa sanggup ni butakan mata pekak kn telinga!

      • raplahjingaa says:

        Tu la pasal……4 oarng saksi tu..makna nya orang yang menyaksikan adengan rogol / zina….dalam kes budak anwar ni…..dah beribu-ribu orang jadi saksi……heh..heh

        • Robocop says:

          pasni,sape nak ringan2,raba2,cabul skit2 atau rogol terus bg masuk kat para muslimah PAS…….pasti kan ….buat tak lebih 3 org….klau nak buat depan seorang ahli PAS….pastikan 2 org jer….jgn lebih dari 3 org.

  5. Gen2Felda says:

    pelik betul aku….pas bermati-matian mengatakan video tu fitnah…
    lagi aku pelik bila anuar tak serius pun nak menafikan…
    nuar tak saman dato eskay..
    nuar tak buat laporan Qazaf pada dato eskay..

    apa lagi pas tunggu? menolak Qada dan Qadar dari semayang hajat mega kat stadium?
    dato eskay dah sumpah mengatakan dialah antara yg.terpapar dalam video tu..
    dato eskay bersumpah dialah yg.sediakan amoi cina untuk di tutoh si nuar ..

    dah lah pas dapat dosa kering fitnah umno reka video lucah..
    lagi berdosa bila mempertahankan si pelaku tu malah selalu bertakbiirrr setiap kali nuar fitnah umno..

    • C4 says:

      aku bukan lah penyokong kuat anwar ….. jauh sekali mengundi UMNO….

      tapi cara UMNO menjatuhkan dia tu …..

      aku tak suka …..

      • khahar Muzafar says:

        Porrah, kau memangnya otak dunggu, taksud kepada Anwar dan memangnya dunggu-dunggu HamPAS

      • 3036 says:

        Menjatuhkan apa C4? Ko nak ker negara ni diterajui oleh peliwat n moral rendah?

      • Tuan gedukngok says:

        Nko ni memang bangsat dan kucing kurap. Kat atas tu melantun-lantun persoalkan pasal kenapa video anwar disebarkan kepada rakyat bagai….sekarang bukan penyokong kuat pulak. Ko tak suka ke, suka ke, undi DAPigs ke sapa pedulik. Nanti kok lidah ko terjelir belit badan sendiri…kakakakaka!!!

      • Gen2Felda says:

        aku pelik tengok C4 nih…semua posting dia jawab walau membodohkan diri sendiri..

      • zach says:

        aku sokong…. dlu umno momok kan kita dgn org cina… hingga melayu ngn cina xsehaluan.. kini aku sedar aku melayu yg sememangnya xtakot ngn bangsa apa sekali pn… biar cina menjadi cina biar inda menjadi india n aku ttp melayu krn kita 1 negara… yg takot cina hanya umno sahaja.. sekarang ketakutan umno pada anwar…

        • Gen2Felda says:

          pas takot cina dap ..
          sebab tu amaran karpal sings ttg.negara islam mereka betul2 buang.
          kini nak iktiraf sumbangan cina komunis sebagai wira negara menentang penjajah..http://www.freemalaysiatoday.com/2011/06/05/buang-label-komunis-terhadap-kaum-melayu-dan-cina/

      • Wong Pin Ter says:

        Anwar Ibrahim bekas TPM dan hampir-hampir menjadi PM pun. Dia jatuh bukan disebabkan oleh orang lain melainkan disebabkan kebodohan, keangkuhan, kerakusan dan kegelojohannya semata-mata.

  6. Farid says:

    Nampak sangat produk Felda ni bengap….

  7. Farid says:

    Kiash Anwar…Anwar..anwar..aku rasa dalam posting MYKMU.net ni ada mamat2 yg kata anwar has no weight/value alraedy, and should forget him. Tapi aku tgk posting2 dan articles dari dulu sampai sekarang tak habis2 cerita anwar….mana mamat tu yer….?

    • bangKano says:

      Habih puak puak bodo bingai hamPAS dok selalu kutuk,peleceh & buat fitnah kat orang melayu yang tak sependapat dengan puak puak hang pa dengan tuduhan sebagai pembodek UMNO kunun. Memang patut semua orang dok bercerita tentang Amwaq haprak kerana kelakuan nya yang tak bermoral kaki tibai pungkok jantan dan sepat betina. Lagu tu ka…?

    • raplahjingaa says:

      ok la….nak cerita nik aziz pulak ke ? bolehhhhhh…..

  8. khahar Muzafar says:

    Kalau dah kata tak ada value and weight kenapa baca dan layari jugak? nampak hipokrat besar dari dunggu-dunggu HamPAS

  9. 3036 says:

    ANUar hanya bergantung harap kepada DAPig & PASpispus saja..
    Pas plak tengah gigih meraih undi org melayu..

    Say NO to Pakatan Rakyat!!
    Mereka hanya perosak negara..
    DAP lah yg bertepuk tgn skung dgn perpecahan Melayu!!
    Isu terbaru “anak Malaysia” hahahahahaha.. Tergelak aku tgk perangai ADUN DAP tuh..

    • Robocop says:

      Adun biaDAP tu dah terlebih makan babi…tu sbb otak dier bercelaru.suruh dier bg jer bontot dier kat AnuWar,kasi betul otak dier tu.

  10. raplahjingaa says:

    Aku sedih sebenarnya bila mengenangkan budak anwar ni….kehulu kehilir nak menipu rakyaat……dia ingat rakyaat bodoh macam totok PAS….rasa aku satu Malaysia ni…totok PAS saja yang percayakan anwar….DAP tahu ” keja anwar “…..parti bini dia sendiri pun tahu apa yang dia dah buat…..tapi mereka ” simpan dulu itu semua ” demi kehendak politik”…malah banyak kerajaan asing pun tahu tabiat buruk anwar ni…..tidak hairan jika anwar ni dah tak banyak sokongan di luar negeri….yang tinggal hanya beberapa menteri gay di Australia dan semestinya illuminati yang masih menaruh harapan pada budak sekor ni…..

    • Gen2Felda says:

      pas tahu nuar kotor…
      yg.mengekalkan pas backing nuar adalah undi cacai pGayR untuk pas menikmati kerusi menteri.

      wikileaks pun dah dedahkan mereka percaya nuar tu kotor…

      • Telok_Blangah says:

        Jika pihak yg bersalah dan dibuktikan memang bersalah setelah melalui proses penghakiman yang telus dan adil, maka yg bersalah tetap bersalah. Begitu juga dgn kes DSAI. Malangnya, jika dilihat proses dan kronologi penghakiman banyak yang lompang dan meragukan. DSAI org Islam, RTC, ES, SL semuanya org Islam. Adililah mereka di mahkamah syariah……

        • zach says:

          yela aku harap ble pr memerintah nanti.. bg yg islam diwajibkan diadili dimakamah syariah… yg beragama lain mereka boleh memilih samada persekutuan atau islam… naikkan martabat islam… cari hakim yg betol2 adil…

          • Sesumpah says:

            Hakim yang betol2 adil ialah hakim yang berpihak kepada pemimpin pakatan rakyat, betol tak ?

        • 3036 says:

          By all means, sila bawak Nuar ke mahkamah syariah.. Aku nak tgk, lawyer islam mane yg sanggup mempertahankan Nuar. Hahahaha

  11. 3036 says:

    Japppp.. Ado iklan best!!!
    http://m.malaysiakini.com/news/166569

    Mat sabu yg sebat bini org, UMNO pulak yg disalahkan!! Ape kes? Zuraida ni satu hal, bingai sangat. Nak main2 tuduh umno plak. Entah2 org pakatan yg buat sniri antar video, umno plak disalahkan!! Hahaha

  12. RAJA KONGKIAK says:

    Hahahah..heheheehh hihihihhi…Nuat yang sedap toron lobang cina, longkang najis…oghang lain yang nak kena pening kepala. Nuat yang seronok kluaq ayaq shot…budak Pas Pkr jugak yang kena tarbiah. Nuat yang sedap-sedap siang malam…balaci-balaci PAS dan PKR yang sampai lebam-lebam..hahahaha.. Sudah laaaaaaa….Nuar dah habih dahhhhhh…!!! Cuma najk tergelak kata Hadi…video tak boleh jadi saksi..sebab dia besi! …Buta akai kaaaa takdak akai!! Tuh saja yg boleh kita sebut..Bengong sungguh laaaa kalau VIDEO jadik saksi…gilo kaa apaaa…VIDEO hanya menjadi bahan bukti… Haiyaaaaaaaa…..Lim Kit siang pun boleh terkincit gelak dengan kenyataan macam nih. Sabit punnnn laaaa PAS kena telan dengan DAP sebab yang dok sembang semuanya lap-lap-lip! Tak boleh nak beza yang mana SAKSI dan yang mana satu BUKTI…letihhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lepas tuh ada jugak balaci-balaci PAS yang masuk kampung bagi tau kat atas surau..”mana boleh DNA Nuat boleh ada dalam lobang ekzos sepon, sebab mengikut kajian doktor perbidanan, selepas 76 jam mana-mana ayaq mani (ayaq syot kata oghang kedah) akan jadik lemah dan tak mungkin dapat menghamilkan atau dalam kata lain tidak mampu sampai ke ovari!! Wow…hebatttt punya penjelassan. Cumaaa nak termuntah hijau dengan kebengomgan hujan tuhhhh…Oghang cakap bab balun pungkoq bukan bab balun pompuan atau merogol atau bersetubuh dengan wanita atau anak dara. kalau dengan pompuan boleh laaa pakai dalil tadikk.. Nih dalam lobang pungkoq..macam mana nak bolegkan si sepon tuh m,engandung…sampai kiamat pun mana ada ayaq mani akan jadikan “baby” dari arah lobang taik!!! Bodoh punya pendapat..!!! Sampai bab liwat dan setubuh mamtat pun tak boleh beza..lepas tuh dok berceramah di dalam surau…!!!
    Sudah-sudah laaaaaaa………..DNA pun dah adaaaa…kita tunggu kelih tengok apa Nuat nak jawab nanti dalam mahkamah..Bab dia balun pompuan cina kaaaa,, awaek siam kaaaa, janda anak tujuh kaaaa kita tak heran punnnnn sebab dia JANTAN…sertiap jantan akan pasti suka pompuan..Hukum alam laaaaa katakan..Nihhhh yang jantan syoq kan pungkoq jantan nihhh..haaaaaa apo nak kita sebuh. kambing jantan punnn tak pernah kenen pungkoq kamboing jantan lain…haiyaaaa…Tapi Kit Siang banyak sukaaa…kerana nanti…dia boleh pulas itu telinga NUaaaa habis habisannn heheheh…hahah letihhhh!!!!!!!!!!!!!

  13. fabao says:

    artikel ni nak bgtau yg ada org Pas lebih nak kpd mat sabu dari anwar tu..tp nmpknya xda sorg pn yg support mat sabu jd PM..semua nk anwar jgk..klu dia masuk jel pun mat sabu kena lepaskan dia utk dijadikan PM..anwar mmg hebat sbb tu dia tak takut masuk jel..cuma xnak dok lama2 je tu yg asyik tangguh..

    • 3036 says:

      entah laa bro.. entah2 PAS nak buat citer kartun kot lepas derang menang nanti.. skung ni bersekongkol dengan PKR dulu demi kilauan Putrajaya.. tapi later kot PAS boleh jadi PM, diseret nye si Nuar ke mahkamah atas perbagai sebab! kah kah kah.. memang lawakkkkk..

      PAS tahu si nuar tu salah sebenarnya, tapi masih lagi mahu mengekalkan hubungan simbiosis diantara PAS dan PKR.. kirenye enko pakai aku, aku pakai ko laaa kekdahnye hahahahah

      • Wong Pin Ter says:

        Saya pun kadang-kadang ada terfikir begini juga.. PAS bekerjasama politik dengan PKR dan DAP dan mengikut telunjuk kedua-dua parti ini adalah demi melemahkan sokongan politik terhadap BN terutamanya UMNO. Setelah menguasai Putrajaya PAS akan mengubah strategi dengan meminggirkan Anwar dan PKR serta mengetepikan DAP dan seterusnya menguasai jawatan PM dan pentadbiran kerajaan Pakatan. Kalau betullah andaian saya ini maka ternyatalah PAS telah melakukan salah strategi yang cukup besar kerana mereka sedang berhadapan dengan raja penipu (Anwar Ibrahim ) dan oportunis-oportunis politik yang cukup licik, pintar dan tiada timbang rasa (Lim Kit Siang ,Karpal Singh and the DAP gang)

        • raplahjingaa says:

          PAS tak berupaya untuk mengatur strategi yang begitu……kerana PAS terpaksa mengharapkan belas ikhsan PKR dan DAP untuk bernafas….berapa banyak sudah idealogi bayangan PAS yang terpaksa mereka korbankan untuk sesuap nasi…….

          PAS di perlukan anwar dan kit siang untuk membuat kerja-kerja kotor seperti melalak di jalanan dan merosakkan harta benda awam…..dan hampir 90% pengikut PAS hanyalah jenis ikut-ikutan atas perkataan Islam yang PAS gunakan…itu saja…tak lebih tak kurang….

  14. baya says:

    kesian c4. aku rasa dalam hati dia percaya akan kebenarannya. kenapa nak kaitkan najib dan umno dalam vedio sex anwar. balik2 salahkan umno.

  15. fauzi says:

    Mushkil!! Mushkil!! Nampak macam Anwar tapi bukan anwar….bukan anwar tapi memang
    macam anwar..sembahyang hajat penuh stadium, pekung Pakatan juga dibuka Allah satu
    persatu… macam mana tuhan pun ikut berkonspirasi dgn Umno!! Mungkin juga.. dlm pada
    1- 2 kesilapan, 1 – 2 kejahatan….. banyak jasa, sumbangan yg dah ditabur dan tuhan ambil kira
    semua perkara bukan satu dua perkara nak jatuhkan hukuman. Puak juak PAS mata buta di sebalik
    puluhan malah ratusan dan mungkin ribuan kejayaan dah dibawa oleh pemimpin UMNO utk
    negara 1- 2 kepincangan, itulah yg dijaja

Leave a Reply

Threesome