Menu Utama

BERSHIT






18 Komen to BERSHIT

  1. badak_air says:

    Bershit yg bangang.

    Sepatutnya segala cadangan Bershit boleh dibahas dalam parlimen, tetapi mereka bahaskan dijalan raya.

    Dasar Bershit yang bangang.

    >:)

    • Johorman says:

      Pak Najib Ikut Tuntutan tuu tak semua pun separuh.I guaranteed kalau UMNO nak tentang arus pasti UMNO kena kafan B4 2020.fyi,from survey most people say Bersih resolution is relevant and need to practise in this country.

  2. C2 says:

    BODOH PUNYA UMNO… NAK HALANG PERHIMPUNAN BERSIH…

    KAT LUAR NEGARA.. SEMUA RAKYAT MALAYSIA DAH BERSEDIA NAK BERHIMPUN DENGAN BAJU KUNING TANPA ADA SEBARANG HALANGAN DAN TANGKAPAN… KAT AUSTRALIA TU TAK PAYAH APPLY PERMIT2 NIH… JUST INFORM DATUK BANDAR… TERUS ON..

    CAYALAH KEPADA PELAJAR2 DAN PEKERJA MALAYSIA DI LUAR NEGARA.. YANG SECARA MAJORITI MENYOKOKNG PERHIMPUNAN BERSIH..

    KALAU TAK JADI DI MALAYSIA.. DI LUAR SANA MASIH BERJALAN.. SATU DUNIA AKAN TAHU KENAPA PERHIMPUNAN BERSIH PERLU DIADAKAN…

    HAHAH

    • umnoover says:

      majoriti menyokong? wishful thinking la, kalau dah minoriti tu sedar sikit la.

      dunia akan tahu ? orang luar tak kisah pun pasal malaysia yang kecik ni. masuk surat khabar pun susah..

      australia? peduli apa kat sana bagi permit ke tak. itu australia, ni tanah melayu, lain culture. kalau sana ada perhimpunan gay + lesbian, kat sini nak ikut ke? negara sendiri, undang2 sendiri la.

      ni semua saja nak test kerajaan malaysia, kalau2 boleh jadi macam libya, syiria dll.

      mengarut..!

      • matihidupmelayu says:

        Sokong Tuan. Peduli apa yang kat luar negara tu..kalau dia orang tu tak nak Balik Malaysia terus lagi bagus. Malaysia tak perlu pun mereka.

    • raplahjingaa says:

      heh…heh…pujuk lah diri sendiri…..kekecewaan yang anda alami kami fahami…..kerana ubat selalunya pahit….telan saja lah…..itu mungkin terbaik bagi anda !!…siann.

    • kajangmari says:

      Bangang punya melayu sanggup dipimpin oleh seorang india perempuan pulak tu. berkokok riuh sekampung tapi al juburi penuh tahi.

  3. raplahjingaa says:

    hmmm…..cakap-cakap retorik tin kosong tu 57 tahun orang dok dengar dah……
    sana kubur….sini kubur……kubur…kubur….kubur…last sekali jadi dubur…tersenyum anwar mendengarnya…..heh..heh

    PM Malaysia dah 6 kali bertukar ganti…semua presiden UMNO…alhamdulillah…..rahmat tuhan datang dalam berbagai cara….

    Ada yang menerimanya dengan ucapan Alhamdulillah…..ada yang menerima nya dengan guling-guling makan tar……

  4. SAYAmelayuISLAM says:

    Aduhaiiii..siapalah agaknya rakyat malaysia kt luar negara sana tu yg dok gelabah gaban sgt nk ikut rentak si bersih kt malaysia ni..? kita tgk nnti..klu ada..eloklah kerajaan malaysia panggil depa balik sini, lucutkan warganegara depa pastu kuarkan sikit belanja untuk hantar depa yg dh jadi pengkhianat mcm BOSS depa yg kt malaysia tu ke negara² bergolak macam mesir, libya..baru depa tau mcm mana ssh nya hidup kt sana…teringin nk guling kerajaan…haaa..p guling diri hgpa kt sana tgk, sapa yg betul² terguling plak nnti…

    • matihidupmelayu says:

      Teringin nak buat macam Thailand. Buatlah apa yang suka. Disin Kita tak hairan pun.Mereka ni semua dah dirasuk okeh geng DSAI tu yang desperate dengan kes Video seks nya.

  5. SAYA Muslim Melayu says:

    aku rasa kalau tak buat demo pon, semua pihak dah maklum apa yang PR nak untuk pilihan raya.. tapi ada SPR amek tindakan? lain yang diminta..lain yang dibuat..lagipun apa yang tak betulnya pada permintaan BERSHIT?

    dah kalau tak demo pon SPR buat bodo..ingat buat demo dlm stadium SPR nk amek tindakan ke? bak kata zizan.. SIAL LA!!

  6. politikus mati says:

    macam budak sekolah la korang argue .. lawak aku tgk

  7. Bersih fan says:

    Assalamualaikum sedara. Pandai pakai Photoshop. belajar mana? yang bodoh pun mepercayainya. nak bahas dekat parlimen buat apa ni kalau media massa tunjuk buruk pembangkang sahaja. Contoh la ye keborosan PM yang dicintai kos lawatan maka puluhan juta kerana isteri tersayang. Seronok dia jalan jalan korang kerja sana sini nak bagi hadiah handbag dekat Puan Rosmah Yang berjumalah hampir 5juta sahaja koleksi begtangannya. “Terima Kasih Dari Puan Rosmah Atas sumbangan Anda melaului cukai cukai yang telah kami sediakan iaitu 6 % kepada apa shaja. Untuk memudahkan sya ingin membeli sebuah astana di luar negara. saya tidak akan menaikka kadar cukai tetapi saya akan mengurangkan subsidi bagi keperluan harian rakyat jelata yang sanggup memudahkan keja saya. Gaji Istri Pm berapalah sangat. oleh itu saya ingin merpodohkan anda semua untuk membantu saya. Orang Miskin nak buat apa duit banyak banyak kan. bagi 150 setiap sekeluarga cukuplah. anak dia 10 ke 12 ke sama je . nanti lari bajet pula nak beli Gucci limeted edition tu.kalau lari bajet terpaksa naikkan minyak. lepastu kalau dah dapat beli turunkan balik. tak nak turunkan pun takpa. ada duit belanja lebih sikit.” lagi satu. masing masing tak bekajar sejarah ke. Malaysia akan dimansuhkan kemerdekaannya jika dipimpin oleh bangsa selain melayu.

    • DVgnd says:

      Dungu ya amat manusia ni.
      Kalau nak belanja duit kerajaan macam keluarkan duit kat dompet aku baik je la kau yang jadi PM, ye tak?
      Orang macam kau yang tak faham sistem sebenar kerajaan, macam mana proses panjang lebar nak keluarkan duit kerajaan untuk buat pembangunan akan paham,
      Satu lagi fakta ye ‘bershit’ fan, kau search la kat web yahudi sekali pun, harga minyak kat Malaysia antara yang paling rendah sebab kerajaan dah subsidi banyak dah.
      Minyak naik bukan sebab kerajaan nak, harga global dah naik, rizab tinggal sikit.
      Orang2 ideologi bershit cakap macam nak bodohkan diri sendiri. Tau2 yg bodoh tu melayu jugak, adeii…

  8. DVgnd says:

    Tengok sejarah part politik pembangkang dah cukup.
    Pas dengan PKR asalnya duduk kat BN tapi bila tak dapat jawatan mulalah buat parti sendiri.
    Siapa kenal Anwar sebenar2 nya akan faham, bukan nya dok dengar dia cakap pastu percaya.
    Penyokong PKR tak kenal dia dari dia pegang jawatan kabinet.

Leave a Reply

Threesome