Menu Utama

Ambiga & Anwar Adalah Tentera Tentera Upahan Soros

Ambiga Sreenevasan akhirnya mengakui menerima ‘sejumlah kecil sumbangan’ dari National Democratic Institute (NDI) dan Open Society Institute (OSI). Maria Chin Abdullah turut akui NDI dan OSI memberi dana kepada BERSIH khusus untuk kerja-kerja pemantau pilihan raya berkaitan projek persempadanan bahagian pilihan raya.

Berapa jumlah yang dinyatakan kecil oleh Ambiga itu? Mengapa tidak didedahkan kepada umum? Anwar Ibrahim juga pernah didedahkan membelanjakan jutaan ringgit di luar negara oleh bekas pembantunya. (lihat sini). Siapa yang biayai Anwar di luar negara?

http://anginperubahan.blogspot.com/2011/06/ambiga-anwar-adalah-tentera-tentera.html



« (Previous News)
(Next News) »



4 Komen to Ambiga & Anwar Adalah Tentera Tentera Upahan Soros

  1. raplahjingaa says:

    Sebelum ni pun ramai rakyaat yang tahu……keling paria bermata satu….menerima duit dari yahudi untuk menghantar pecacai-pecacai setia mereka yang dah tentu melayu-melayu tak ada class dari PAS ke jalanraya-jalanraya ibu kota……nak buat huru hara….

    Alahai kesiannya aku kat bebudak PAS ni………gantung gambar cina mampoih bunuh diri kat tengkuk atas arahan DAP…..bertuankan hindu paria….gugat ketenteraman awam…atas arahan kaki liwat….aduh !

    whats next….?? ada sapa-sapa pecacai PAS yang boleh tolong jawab tak….apa lagi selepas ni….?

  2. Shake says:

    ada dua benda yg manusia akan mengalah tak kiralah siapa 1.DUIT 2.BURIT.tak caya dah terbukti tanyalah Manusia Anugerah Tuhan.

  3. Hasimah hamdi says:

    Ambiga,I don’t know if you are married.When you planned all these,don’t you take into consideration the future of your children,your nieces and nephews.I regretted an intellect like you and as a woman ,you would have a heart to do that.In any event as such you are planning to do,at the end of the day nobody wins.Would you like very much to see your children,your nieces and nephews end up not having any legs,any arms resulting from what you are going to do? Please for God’s sake,stop it!

Leave a Reply

Threesome