Menu Utama

Siapa lagi hebat






4 Komen to Siapa lagi hebat

  1. MenantuOrgFelda says:

    anak emas dengan banyak emas (kaya), tentula menang anak emas….ni semua ni hanya lakonan saja, pengakhirnya nanti kita tau jugak sapa menang dan kalah.

  2. Gullit says:

    azmin manager kempen anwar al jubori… tak tahu result game ini

  3. Anak_Nogori says:

    ya..sama2 kita tengok siapa yg akan menang..Anwar atau Wan Jijah..

  4. Sampan Tua says:

    AZMIN ALI <– Kurang Hajar! Tak guna kau lahir sebagai Melayu dibumi bertuah nih.. Memalukan je!. Mahu perangi PERKASA konon.. Kau ingat kau sapa?? Berani kau menghina seorang Negarawan ulung ya? Dah lama sangat kau ni dibawah pengaruh DSAI. Aku nak tengok sejauh mana hebatnya si Azmin ni. Satu hari kau pasti tersungkur jua.

Leave a Reply