Menu Utama

Pi main jauh jauh






8 Komen to Pi main jauh jauh

  1. Mohd_Aimel says:

    PKR patut dibubarkan saja.

  2. Adamyan says:

    memang macam tulah hakikat yang sebenarnya pun..Anwar jatuh, PKR jatuh..Azizah ke Izzah jatuh, PKR takde apa..so pilih, mana nak?

  3. randomsee says:

    sian jijah lubang depan dan blakang dah diserahkan tapi diperlaku cam binatang…hehehehee

  4. HamPAS Nyoir says:

    tahniah anwar aljuburi teruskan usaha anda moga keburukan anda akan diketahui jua..

  5. Najis says:

    PKR akan ditalqinkan “2008”

  6. MercurY says:

    Melayu tak boleh bergantung kpd PAS/PKR yg jelas sanggup bertuankan DAP dlm usaha mereka mengekalkan kuasa di beberapa negeri tertentu.. Contohnya Perak.. Menteri Besar Perak hanyalah boneka DAP!

  7. MercurY says:

    Kepada penyokong PKR mahupun PR, sila lah sedar2 diri sket.
    Lama kelamaan hal-hal dlm kain DSAI pun akan terbongkar huhuhu
    Sbb itu la anak & isterinya begitu menentang pencalonan si Azmin tu (itu pn korang tak boleh pk ker?)..

    http://ureka.asia/2010/09/mengapa-kak-wan-tak-suka-azmin/

  8. Sampan Tua says:

    Kalau diikutkan memang Azmin Ali layak sangat untuk jawatan itu, sbb mengikut pencapaian akademik beliau pun macam bagus jah. He obtained his Bachelor of Science degree in Mathematics and Economics from the University of Minnesota. Then, he received his Master of Education in Mathematics and Economics from the same university *Meks taste dgn jejanz yang pandai Maths ni uols*.. tuuu diahhhh, tak nak kalah hahaha

    Tapi mengapa Datin Seri Wan Azizah & YB Nurul Izzah begitu menentang pencalonan beliau ya? *sessswatuuu sangatttt kan uols.. mak suke dengar gossip2 nih.. Ada sapa2 taw ke, noks? *hiks! 😛

Leave a Reply