Menu Utama

MAJLIS PEGUAM CAKAP AJE BANYAK !!!!!!

 
( Contoh mulut Majlis Peguam dan kebanyakkan peguam di Malaysia. Cakap je banyak, tetapi kosong !! )
 
Ketua Polis Selangor Datuk Khalid Abu Bakar memberitahu wartawan pagi Khamis bahawa polis telah menerima tujuh laporan kes penipuan dan lain-lain yang berkaitannya terhadap peguam kes bunuh Datuk Sosilawati.Katanya ia melibatkan wang sebanyak RM7.1 juta.Laporan polis berkenaan untuk kawasan Banting sahaja sejak tahun 2005.Sebelum itu beliau mengiringi Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar mengadakan pertemuan dengan 700 orang penduduk, ketua masyarakat dan agama sekitar Banting.-16/9/2010
Penghuni Gua : Majlis peguam terus tidor. Majlis Peguam ini lebih cakap dari buat. Cakap berdegar-degar , kadangkala tak ubah dan sama seperti orang politi. Sibok berpolitik, menjaga ahli sendiri pun tak boleh. Undang-undang hanya dieksploit untuk kepentingan mereka sahaja.

6 Komen to MAJLIS PEGUAM CAKAP AJE BANYAK !!!!!!

 1. Kamal_Azlan says:

  Mentang-mentang dia tahu undang-undang, seronok pulak dia memanipulasikan undang-undang untuk lakukan jenayah pada orang.

  Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga.

 2. Adamyan says:

  itu pasal puak-puak ni makin berani langgar undang-undnag sebab ada pihak yang nak membela dengan putar belit undang-undang..

 3. Mohd_Aimel says:

  Ikut saja negara lain yang terus saja menghapuskan penjenayah tegar kerana penjenayah ini tidak akan insaf dan akan terus menyusahkan orang lain.

 4. tubir says:

  uNDAN UNDANG ADALAH TAFSIRAN SESIAPA YANG PANDAI BERHUJAH DIA AKAN MENANG …TIDAK KIRALAH YANG DIHUJAH TU BETUL ATAU MEMBANTU PESALAH LEPAS DARI HUKUMAN …….OLEH YANG DEMIKIAN KERAJAAN JANGANLAH IKUT UNDANG UNDANG SANGAT …..BUBUH AJA DIA ORANG NI …….

 5. ac says:

  ada yang harus memantau diorang nie..pakar pembohong ,pasal tu pembangkang ada simpan satu.cakap melayu pun xpandai.tapi bila cakap dgn b.ing dia dlh belit ow…org melayu kena fight kat makamah pakai bahasa jawa.xpun cakap banjar..baru dia terkedu.

Leave a Reply