Menu Utama

HIYAAAAAAH ….. Banyak duit kau !!!






6 Komen to HIYAAAAAAH ….. Banyak duit kau !!!

  1. adamyan says:

    betulla kata ds khir toyo malam tadi, tuhan sedang bayar balik apa yg dituduh umno dulu…dulu depa kata kita kroni, skang tgkla balik apa jadi pada depa.

  2. aku suka bab,mereka akan tuding segala kesilapan n kesalahan kat BN..itu memang sikap PR dari dulu,kini dan selamanya..mcm lakha..asal ade je silap n salah,BN yg dipersalahkan..misalnya,ade kesilapan dalam pentadbiran ie,selangor skrg nih,mereka akan berkata,ini semua sisa dari kesilapan BN dulu…kah kah kah…

  3. Gen2FeldaJohor says:

    MENTALITI KLASIK PAKATAN HARAM BILA BUAT SALAH…’BN pun buat’…kata mereka…Kalau mereka buat apa yg.BN buat,,so ape pekdahnyer rakyat pilih mereka jika alternatif yg.mereka laungkan adalah kejalan lebih hancur dan rosak.

    Macam hadi awang masa dapat trengganu pada 1999 dulu mengwar-warkan ‘berlori-lori fail kesalahan BN’ akan didedahkan…tapi sampai pas terlungkup pada 2004, satu habuk lori pun tak dak…Penipu punya pakatan haram !!

  4. tengkudin says:

    makin lama makin bertelanjang Pakatan Rasuah ni..lepas satu ..satu penyelewengan di bongkarrr…tu la..dok fitnah BN selama ni…last last telan balik kahak hijau korang..

  5. Kamal_Azlan says:

    Banyak duit yang disonglap tu. Sampai tak ingat dah semua janji-janji pilihanraya nak tolong rakyat dan orang miskin.

  6. AnakKedah says:

    Tok Guru Sesat dh tarbiah gitu..
    ini semua kerja UMNO..
    yg mana kena kt depa semua kerja UMNO..wah..powernyer UMNO kan..

    nk tergelak nak termuntah TERbaca Harukahdaily..
    sekoq beruk PAS dengan riaknya mengutuk Tun Mahathir, menyatakan “generasi baru telah memilih PAS krn mual dgn UMNO..”
    itu dulu la wahai pakcik berok PAS..INSYA ALLAH tunggulah PRU13 nnt..aku antara generasi muda yg penah pangkah hngpa dulu..akan swing sekuat hati biaq hngpa jatuh tersungkoq hina sehina-hinanya disisi makhluk dilangit dan bumi..AMEENN YA ALLAH!!

Leave a Reply